- 17 Mart 2012
- 5.717
- 1.643
- 448
- Konu Sahibi acelyali29
-
Opu ucreti yok mu?İstanbul Zeynep Kamil ilaçlar kişiye göre değişiyor o fiyat farkı oluşturuyordur bana 5 kutu gonalf 5 kutu cetrotıde 1 tane çatlatma iğnesi ve folik asit yazdı 8 bin tuttu transfer ücreti de 15 bin
Evet iki defa negatif sonuc almaniz gerekir. Iptal edilme durumu vs sayılmıyorEn az iki defa aşılama tedavisi mi denenmiş olmalı demek bu ?
Sanirim 1 defa gecirmis. Baska olduysa da haberim yok. Allah tez zamanda nasip eder insallahTabi ondan ötürü normalde deneyemiyorum. Eltinizin bir kez mi oldu dıs gebelik?
Sanıyorum bağısıklık sistemi ile ilgili canım vücudun embriyoyu kabul etmemesinden diye bir teshis koydu prof cunku baska hiç birsey bulunamadı aklına gelinebilecek her seyi yaptık arastırma asamasından. Yok 32 yasındayım
Transfer ücreti yok sadece opu için 15 bin +ilaçlar şuan fiyatOpu ucreti yok mu?
Umuttepede opu+transfer 26 bin
Ilaclarim da 9 bin tuttu raporla
Siz asılama yaptırdınız mı yoksa baska sartları mı sağlamıstınızDevlette çokkk çokkk ucuz inşallah güzel sonuçlar alırım ama ilaçlar sadece 8000 tuttu hastahaneye de 15 bin vereceğim
Amin Allah razı olsunSanirim 1 defa gecirmis. Baska olduysa da haberim yok. Allah tez zamanda nasip eder insallah
Kullanilabilir ama asilamadan negatif sonuc almak gerekli, ilaclari kullanmazsaniz yumurtalarinizin verdigi tepkiyi olcemeyip asilamayi iptal ederlerse? BilemedimBenim tüplerim kapalı, devlette raporlu tüp bebk yaptırmak için devlet 2 iğneli aşılamayı zorunlu tuttu ben yaptırıyorm prosedür gereği yapıyoruz. Bu aşılama için ilaç raporu çıkartsam ilaçları tüp bebk tedavisinde kullanabilir miyim acaba ?
Yani tüp bebkteki ilaç raporu yeterli geliyor muKullanilabilir ama asilamadan negatif sonuc almak gerekli, ilaclari kullanmazsaniz yumurtalarinizin verdigi tepkiyi olcemeyip asilamayi iptal ederlerse? Bilemedim
Zaten ilac artiyor ben 2. Asilamadan bazi ilaclari tup bebekte kullandim
Bana yeterli geldi artti bileYani tüp bebkteki ilaç raporu yeterli geliyor mu
Ne yazılmıştı devletin karşıladığı ilaçlar mı hepsiBana yeterli geldi artti bile
Gonal f 450 8-10 kutu kadarNe yazılmıştı devletin karşıladığı ilaçlar mı hepsi
Anladım iyimiş canm Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGonal f 450 8-10 kutu kadar
Cetrotide 7 kutu
Ovitrelle(ama bunun yerine 2 adet gonapepyl istedi sonradan, onu karsilamiyo devlet)
Tup bebek raporumda bunlar vardi, transfer oncesi ne yazar nolur bilmiyorum onu
Raporlu hepsine 8 kusur odedim
Ben 1 tane aşılama yaptırdım sonra amh istedim doktordan 1 çıkınca tüp bebek hakkım doğduSiz asılama yaptırdınız mı yoksa baska sartları mı sağlamıstınız
Canım tüplerin kapalıysa aşılama da olumsuz olmaz mı tüplerde döllenp rahme düşüyor yanlış hatırlamıyorsam senin gibi hastaları direk tüp bebeğe yönlendiriyorlardıBenim tüplerim kapalı, devlette raporlu tüp bebk yaptırmak için devlet 2 iğneli aşılamayı zorunlu tuttu ben yaptırıyorm prosedür gereği yapıyoruz. Bu aşılama için ilaç raporu çıkartsam ilaçları tüp bebk tedavisinde kullanabilir miyim acaba ?
Tutmayacağını bildiğimiz halde prosedür gereği yapıyoruz yani sağlık bakanlığınin rapor almak için şartı buymuş.Canım tüplerin kapalıysa aşılama da olumsuz olmaz mı tüplerde döllenp rahme düşüyor yanlış hatırlamıyorsam senin gibi hastaları direk tüp bebeğe yönlendiriyorlardı
Amh değeriniz 1 olunca mı tüp bebeğe geçtiniz? Değeriniz çok düşük değilBen 1 tane aşılama yaptırdım sonra amh istedim doktordan 1 çıkınca tüp bebek hakkım doğdu
Sınır 0.89 du ama yine de geçirdiler bence sen direk tüp bebek hastahanesine git boşu boşuna hormon alacak vücudunAmh değeriniz 1 olunca mı tüp bebeğe geçtiniz? Değeriniz çok düşük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?