Tüp bebek devlet rapor

İstanbul Zeynep Kamil ilaçlar kişiye göre değişiyor o fiyat farkı oluşturuyordur bana 5 kutu gonalf 5 kutu cetrotıde 1 tane çatlatma iğnesi ve folik asit yazdı 8 bin tuttu transfer ücreti de 15 bin
Opu ucreti yok mu?
Umuttepede opu+transfer 26 bin
Ilaclarim da 9 bin tuttu raporla

Tabi ondan ötürü normalde deneyemiyorum. Eltinizin bir kez mi oldu dıs gebelik?
Sanıyorum bağısıklık sistemi ile ilgili canım vücudun embriyoyu kabul etmemesinden diye bir teshis koydu prof cunku baska hiç birsey bulunamadı aklına gelinebilecek her seyi yaptık arastırma asamasından. Yok 32 yasındayım
Sanirim 1 defa gecirmis. Baska olduysa da haberim yok. Allah tez zamanda nasip eder insallah

Merhaba bende devlette rapor çıkartmak için 2 iğneli aşılama yaptırmak zorundayım. 2.aşılama sürecjne başladık hayırlısıyla raporu bir an önce çıkartmak istiyorum 🤲

Size bir sorum olacak aşılama tedavisinde ilaç raporu çıkartmak için kaç hakkımız var onu çıkartsak tüp tedavisinde ayrıca ilaç raporu hakkımız oluyor mu

Benim tüplerim kapalı, devlette raporlu tüp bebk yaptırmak için devlet 2 iğneli aşılamayı zorunlu tuttu ben yaptırıyorm prosedür gereği yapıyoruz. Bu aşılama için ilaç raporu çıkartsam ilaçları tüp bebk tedavisinde kullanabilir miyim acaba ?

Benim tüplerim kapalı, devlette raporlu tüp bebk yaptırmak için devlet 2 iğneli aşılamayı zorunlu tuttu ben yaptırıyorm prosedür gereği yapıyoruz. Bu aşılama için ilaç raporu çıkartsam ilaçları tüp bebk tedavisinde kullanabilir miyim acaba ?
Kullanilabilir ama asilamadan negatif sonuc almak gerekli, ilaclari kullanmazsaniz yumurtalarinizin verdigi tepkiyi olcemeyip asilamayi iptal ederlerse? Bilemedim
Zaten ilac artiyor ben 2. Asilamadan bazi ilaclari tup bebekte kullandim

Kullanilabilir ama asilamadan negatif sonuc almak gerekli, ilaclari kullanmazsaniz yumurtalarinizin verdigi tepkiyi olcemeyip asilamayi iptal ederlerse? Bilemedim
Zaten ilac artiyor ben 2. Asilamadan bazi ilaclari tup bebekte kullandim
Yani tüp bebkteki ilaç raporu yeterli geliyor mu

Ne yazılmıştı devletin karşıladığı ilaçlar mı hepsi
Gonal f 450 8-10 kutu kadar
Cetrotide 7 kutu
Ovitrelle(ama bunun yerine 2 adet gonapepyl istedi sonradan, onu karsilamiyo devlet)
Tup bebek raporumda bunlar vardi, transfer oncesi ne yazar nolur bilmiyorum onu
Raporlu hepsine 8 kusur odedim

Gonal f 450 8-10 kutu kadar
Cetrotide 7 kutu
Ovitrelle(ama bunun yerine 2 adet gonapepyl istedi sonradan, onu karsilamiyo devlet)
Tup bebek raporumda bunlar vardi, transfer oncesi ne yazar nolur bilmiyorum onu
Raporlu hepsine 8 kusur odedim
Anladım iyimiş canm Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 transferin de iyi geçer inş tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️

Hemşireye sordum sana binlik yeter falan dedi ama anlamadım ilaçlar yeterse aşılamanın ilaç raporuna pek de gerek yok öyle mi

Canım tüplerin kapalıysa aşılama da olumsuz olmaz mı tüplerde döllenp rahme düşüyor yanlış hatırlamıyorsam senin gibi hastaları direk tüp bebeğe yönlendiriyorlardı

Canım tüplerin kapalıysa aşılama da olumsuz olmaz mı tüplerde döllenp rahme düşüyor yanlış hatırlamıyorsam senin gibi hastaları direk tüp bebeğe yönlendiriyorlardı
Tutmayacağını bildiğimiz halde prosedür gereği yapıyoruz yani sağlık bakanlığınin rapor almak için şartı buymuş.

Back