- 17 Ağustos 2023
- 818
- 313
- 23
- Konu Sahibi acelyali29
-
23 yas ustu, 2 aşilama, 5yıl icinde 900 prim şartı var. Eger bunlari karsilamiyosaniz tup bebek icin ilac raporu cikaramazsiniz.Arkadaşlar 3 yılı geçkin evliyiz. Tüplerim duruyor fakat dıs gebelik gecirdim artı 2 düşüğüm var. Devletten rapor cıkarabilir miyim? Acıkcası devlette yaptırmak istemiyorum ama en azından ilaçlarda bir desteği olur diye düsündüm. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Şuan sartları sağlıyor muyum ve devletten alınan rapor hiç yok ise ilaçların bir kısmını karsılar mı
Şuan devlette tedavi sürecindeyim ama maalesef Ocak ayında ilaç raporu özel için kalktı sadece devlet hastahanesinde tedavi olabilirsinArkadaşlar 3 yılı geçkin evliyiz. Tüplerim duruyor fakat dıs gebelik gecirdim artı 2 düşüğüm var. Devletten rapor cıkarabilir miyim? Acıkcası devlette yaptırmak istemiyorum ama en azından ilaçlarda bir desteği olur diye düsündüm. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Şuan sartları sağlıyor muyum ve devletten alınan rapor hiç yok ise ilaçların bir kısmını karsılar mı
Asılama dıs gebelik nedeniyle cok riskli geliyor bana ama sanırım onu yaptırmadan baska türlü tüp bebeğe gecis söz konusu değil23 yas ustu, 2 aşilama, 5yıl icinde 900 prim şartı var. Eger bunlari karsilamiyosaniz tup bebek icin ilac raporu cikaramazsiniz.
Burada ozelde tedavisini gorup devletten rapor çıkaranlari okudum. Boyle bir durum varmis yani. Kesinlikle rapor cikarmaya bakin cok uyguna geliyor ilaçlar. Aksi taktirde cok daha pahaliya patlar.
Yaa ilaçları da mı özelde karsılamıyor ve öncesinde mutlaka asılama sartı var mı devlette yapılacaksaŞuan devlette tedavi sürecindeyim ama maalesef Ocak ayında ilaç raporu özel için kalktı sadece devlet hastahanesinde tedavi olabilirsin
Amh çok düşük değilse ve tüpler açıksa sanırım aşılama şartı var 2 adet.Yaa ilaçları da mı özelde karsılamıyor ve öncesinde mutlaka asılama sartı var mı devlette yapılacaksa
Cok düsük olarak kaçı baz alıyorlar acaba cok da yüksek değil 1.65 suan. Asılama dıs gebelik yüzünden benim için cok riskliAmh çok düşük değilse ve tüpler açıksa sanırım aşılama şartı var 2 adet.
Ama buna doktor karar verir belki direkt tüpü bebeğe geçirir bilemeyiz. Ben raporumu çıkarmak için 2 kere aşılama oldum
Iliski de riskli o zaman pek bir fark yok çünkü :)Asılama dıs gebelik nedeniyle cok riskli geliyor bana ama sanırım onu yaptırmadan baska türlü tüp bebeğe gecis söz konusu değil
Amh 1 altındaysa veya azosperm tarzı birsey yoksa evet şartı var önceden devlette ilaç raporu alıp özelde tedavi görebiliyorduk ama artık yok özelde ilaçlar da ücretli tamamenYaa ilaçları da mı özelde karsılamıyor ve öncesinde mutlaka asılama sartı var mı devlette yapılacaksa
Hayır. Ben özelde yaptırdım ama rapor çıktı bana ilaçlar transfer dalan hepsi dahil 55bini buldu 39u yumurta toplama, transfer parasıydı zaten. Tek şartı 2 iğneli aşılamaŞuan devlette tedavi sürecindeyim ama maalesef Ocak ayında ilaç raporu özel için kalktı sadece devlet hastahanesinde tedavi olabilirsin
Zeynep kamilde tedavi görüyorum geçen ay kaldırıldı hatta gelenleri geri çevirdiler bende sorduğumda artık yapılmıyor dendi o yüzden devlette başladımHayır. Ben özelde yaptırdım ama rapor çıktı bana ilaçlar transfer dalan hepsi dahil 55bini buldu 39u yumurta toplama, transfer parasıydı zaten. Tek şartı 2 iğneli aşılama
Tek şart iğneli aşılama değil bu arada 3 kromen tedavisi de kabul ediyorlar veya amh düşükse hiç birini istemiyorlarHayır. Ben özelde yaptırdım ama rapor çıktı bana ilaçlar transfer dalan hepsi dahil 55bini buldu 39u yumurta toplama, transfer parasıydı zaten. Tek şartı 2 iğneli aşılama
En az iki defa aşılama tedavisi mi denenmiş olmalı demek bu ?23 yas ustu, 2 aşilama, 5yıl icinde 900 prim şartı var. Eger bunlari karsilamiyosaniz tup bebek icin ilac raporu cikaramazsiniz.
Burada ozelde tedavisini gorup devletten rapor çıkaranlari okudum. Boyle bir durum varmis yani. Kesinlikle rapor cikarmaya bakin cok uyguna geliyor ilaçlar. Aksi taktirde cok daha pahaliya patlar.
Tabi ondan ötürü normalde deneyemiyorum. Eltinizin bir kez mi oldu dıs gebelik?Iliski de riskli o zaman pek bir fark yok çünkü :)
Risk her zaman var malesef dış gebelik yaşayip normal yolla hamile kalan da cok insan var. Eltim mesela bu konuda örnek.
2 düşük neden bunu arastirdiniz mi?
Eger devlet imkanindan yararlanmak istiyorsaniz asilama şart. Ama 35 yaş ustune şart olmayabilir eger yasiniz bundan büyükse.
Aa üzüldüm gerçekten insanlar bu yolda inanılmaz paralar harcıyorlar en azından bir ilaç desteği verilebilirdiZeynep kamilde tedavi görüyorum geçen ay kaldırıldı hatta gelenleri geri çevirdiler bende sorduğumda artık yapılmıyor dendi o yüzden devlette başladım
Peki bu aşılama şartı varsa bunu devlette mi olmamız gerekiyor özelde miAmh çok düşük değilse ve tüpler açıksa sanırım aşılama şartı var 2 adet.
Ama buna doktor karar verir belki direkt tüpü bebeğe geçirir bilemeyiz. Ben raporumu çıkarmak için 2 kere aşılama oldum
Igneli asilama olmasi gerek, eger oyleyse ozeldekini de kabul ediyordu benim gittigim hastanePeki bu aşılama şartı varsa bunu devlette mi olmamız gerekiyor özelde mi
Devlette çokkk çokkk ucuz inşallah güzel sonuçlar alırım ama ilaçlar sadece 8000 tuttu hastahaneye de 15 bin vereceğimAa üzüldüm gerçekten insanlar bu yolda inanılmaz paralar harcıyorlar en azından bir ilaç desteği verilebilirdi
Ne kadar uygunmus. Hangi hastane acaba?Devlette çokkk çokkk ucuz inşallah güzel sonuçlar alırım ama ilaçlar sadece 8000 tuttu hastahaneye de 15 bin vereceğim
İstanbul Zeynep Kamil ilaçlar kişiye göre değişiyor o fiyat farkı oluşturuyordur bana 5 kutu gonalf 5 kutu cetrotıde 1 tane çatlatma iğnesi ve folik asit yazdı 8 bin tuttu transfer ücreti de 15 binNe kadar uygunmus. Hangi hastane acaba?
Ben Umuttepeye Kocaeliye 26 bin verdim zam gelmisti 21 bindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?