• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek deneyip sonrasında Fitoterapi deneyen var mı?

fashionist1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
10
6
16
49
Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır tüp bebek işi ile uğraşmaktayım. Bir süredir Fitoterapi dikkatimi çekti Dr Ertan Cevizci yi dinledim. Bayağa ilgimi çekti bu yola başvuran oldu mu? Okuduysa deneyimlerini paylaşır mı? Teşekkürler

Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki

Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Biz Ertan cevizliyle tedaviye başladık fakat gün içinde içilen kapsül sayısı çok fazlaydı sizin nasıl eşim bıraktı şimdi

Merhaba eşinizin durumu neydi acaba? Nasıl bir tedavi gördünüz? Biz de tüp bebek sürecinden geçtik ama hala hiç yok. Belki sizin soyledikleriniz bir umut olur.

Merhaba eşinizin durumu neydi acaba? Nasıl bir tedavi gördünüz? Biz de tüp bebek sürecinden geçtik ama hala hiç yok. Belki sizin soyledikleriniz bir umut olur.
fitoterapi uzmanı hocam biraz uzun sürdü tedavi ama çok çükür iyi durumda eşim şuanda dr ertan cevizci diye goog

Merhaba, benimde eşim azosperm, bir hafta önce mikro tese ameliyati oldu ama maalesef hiç bir hücreye rastlanamadı. Bugün Ertan bey ile görüstüm çok kesin konuştu ve 7 ay icerisinde sperm oluşaçak dedi. Sizin tedaviniz bitti mi? Nasıl sonuçlar aldınız ve ne kadar para ödediniz?

Back