- 24 Kasım 2008
- 3.070
- 1
- 45
nazelif
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Mar 2010
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar,
bu siteyi sürekli takip ediyorum hatta tüp bebekle ilgili deneyimimi de yazmıştım. O kadar olumsuzluklara rağmen sonuç alan arkadaşları okudukça çok mutlu oluyorum. Ama ben kendim için niye bu kadar umutsuzum, niye hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor((
al bendende okadar.cooook karamsarim.bursa acibademde 1.tupbebek denemem negatif.7 ay oluyor.doktorum cagiriyor 2.sini yapmam icin ama icimden bir ses gitme diyor yine tutmayacak diyor .o zaman 3 tane emriyo transfer etmisti simdi kanunen 1 taneye inmis cok karisik ve kararsizim.yasim 36 zamanda geciyor.birde acibademdeki gozlemim 10 kisiden biri hamile kaliyor.rabbim bizede verir insallah hayirli evlatlar.acaba gozumu karartip gitsemmi bilmiyorum.fisfisfis
Bugün transferimin 5.günü yani 02 temmuz da test tarihim.hiçbir belirti yok .okuyorum ama bende bir şey olmuyor.
neden?
yoksa tutmadı mı?
benim de 1Temmuz test tarihim. bende de hiçbir belirti yok. ama umudumu yitirmek istemiyorum. belirti olmaması normal geliyor bana. bebeklerimiz tutundularsa bile belirti verecek kadar zaman geçmedi ki nasıl anlayalım değil mi? (daha doğrusu böyle düşünmek istiyorum.)
arkadaşlar merhaba ben de 1,5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışyorum.rahim filim çekildi eşime sperm analizi yapıldı bana hormon testleri yapıldı ve sonuç mükemmel hiç bir sorun yok ama olmuyor işte ben öğretmenim ve tatilde ankarada tüp bebek için uğraşmayı düşünüyorum ama yazılarınızda gördümki bı iş o kadar kolay değil.değişik pek çok uygulamadan bahsedilmiş. bana şimdiye kadar sadece yumurtlama takibiyle çatlatma iğnesi yapıldı.ve doktorum hiç aşılamayla felan uğraşma tüp bebeğe geç dedi zonguldakın küçük bir kasabasında öğretmenim ancak ailem ankarada ben de heveslenmiştim bu dert yazın bitecek diye ama görüyorumki kolay değil.lütfen süreci paylaşırmısınız?
arkadaşlar merhaba ben de 1,5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışyorum.rahim filim çekildi eşime sperm analizi yapıldı bana hormon testleri yapıldı ve sonuç mükemmel hiç bir sorun yok ama olmuyor işte ben öğretmenim ve tatilde ankarada tüp bebek için uğraşmayı düşünüyorum ama yazılarınızda gördümki bı iş o kadar kolay değil.değişik pek çok uygulamadan bahsedilmiş. bana şimdiye kadar sadece yumurtlama takibiyle çatlatma iğnesi yapıldı.ve doktorum hiç aşılamayla felan uğraşma tüp bebeğe geç dedi zonguldakın küçük bir kasabasında öğretmenim ancak ailem ankarada ben de heveslenmiştim bu dert yazın bitecek diye ama görüyorumki kolay değil.lütfen süreci paylaşırmısınız?
merhaba,5. gün embriyosu(blastosist) iki tane transfer edildi,acaba ikiz olma şansı varmıdır?