Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

nazelif
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Mar 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar,
bu siteyi sürekli takip ediyorum hatta tüp bebekle ilgili deneyimimi de yazmıştım. O kadar olumsuzluklara rağmen sonuç alan arkadaşları okudukça çok mutlu oluyorum. Ama ben kendim için niye bu kadar umutsuzum, niye hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor((

al bendende okadar.cooook karamsarim.bursa acibademde 1.tupbebek denemem negatif.7 ay oluyor.doktorum cagiriyor 2.sini yapmam icin ama icimden bir ses gitme diyor yine tutmayacak diyor .o zaman 3 tane emriyo transfer etmisti simdi kanunen 1 taneye inmis cok karisik ve kararsizim.yasim 36 zamanda geciyor.birde acibademdeki gozlemim 10 kisiden biri hamile kaliyor.rabbim bizede verir insallah hayirli evlatlar.acaba gozumu karartip gitsemmi bilmiyorum.fisfisfis

benimde ilk denemem olmasına ragmen transferimin 7.günü bugün i,lk günler çok umutluydum ama gün geçtikçe bende umutsuzum sonuç kötü çıkacak diye ama inş ilk içime düşen olumlu duygular çkar hayırlısıyla.buarada sana 1 tane koymayabilirler 35 yaş üstüne 2 tane koyuyolar benim transferimde 35 yaş üstü olan ilk denemesi olanlar kadınlara 2 tane konuldu hep benim yaş ufak oldugu için 1 tane kondu hatta haksızlık degilmi diye mırıldanıp durmuştum :) bursam Allahın izniyle sende bende herkes evlat isteyen anne olmak isteyen herkes saglıkla bebeklerine kıcagına alır inşallah

Bugün transferimin 5.günü yani 02 temmuz da test tarihim.hiçbir belirti yok .okuyorum ama bende bir şey olmuyor.

neden?

yoksa tutmadı mı?

Bugün transferimin 5.günü yani 02 temmuz da test tarihim.hiçbir belirti yok .okuyorum ama bende bir şey olmuyor.

neden?

yoksa tutmadı mı?

benim de 1Temmuz test tarihim. bende de hiçbir belirti yok. ama umudumu yitirmek istemiyorum. belirti olmaması normal geliyor bana. bebeklerimiz tutundularsa bile belirti verecek kadar zaman geçmedi ki nasıl anlayalım değil mi? (daha doğrusu böyle düşünmek istiyorum.)

hadi insallah tutunurlar bence hic belirti olmamasi iyi tutundular demektir.benim once belime agri girdi sonra karnima ve kasiklarima o an anladim tutmadigini cunki her ay adet donemimde hep boyle olur ve tam gunum geldiginde hic sasmaz.ve yine tam tiransferin 11. gecesi sabaha karsi geldi.artik vucudumu cok iyi taniyorum.doktorum bana sunu demisti transferden sonra eve git hicbirsey olmamis gibi unut transferi asla gun sayma tuttumu tutmadimi diye dusunme.tutsa bile asla hamilelik belirtisi olmazmis o belirtiler bir ay sonra baslar dedi.ama umut iste elimizde degil sizi cok iyi anliyorum insallah tutunmuslardir.muhakkak yazin sonucu cok merak ederim.ben ramazan bayramindan sonra gelsemmi diyorum acaba ya.2 emriyo yada tek emriyo ben suna inaniyorum eger rabbim o yumurtaya can verecekse birtaneyede verir vermeyecekse 3 tane bile olsa vermez benim cok kaliteli 3 emriyo transver edildi ama olmadi iste.dualarim sizinle.

benimde 1 temmuz test tarihim kızlar bende 3 gün öncesine kadar karın agrısı gögüs agrısı vardı ama bendede yok artık o agrılar geçti inşallah dedigin gibi yani, düşünmek istedigin gibidir aysecim Rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah hepimizin testleri pozitif çıkar saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi

arkadaslar merhaba, ben yeni uyeyim.
11 haziranda iki gunluk embriyon transfer edildi.24 haziranda ilk b-hcg testini yaptirdim;43 doktorum iyi hamilelik var simdilik dedi. 26 hazirandaki b-hcg; 58 çikti henuz doktorumla gorusemedim ama laboratuardaki doktor iyi dedi. ama ben dunden beri mahvoldum.bu henuz ilk denememiz.lekelenme ya da kanamam olmadi.boyle sonuçlarla basaranlar olmus mudur acaba?
lutfen cevap yazar misiniz?
tesekkur ederim

kızlar benim dün 7. günümdü. idrar testi yaptım ve koyu olmasa da ikinci çizgiyi gördüm. hemen kan testine koştuk. sonuçta hamileymişim. değer 188 çıktı. benim son günlerde şiddetli adet ağrım vardı hala da devam ediyor.yani aslında o adet değil tutunma ağrılarıymış. bunun dışında hiçbir belirtim olmadı. Allah'ım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.....

arkadaşlar merhaba ben de 1,5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışyorum.rahim filim çekildi eşime sperm analizi yapıldı bana hormon testleri yapıldı ve sonuç mükemmel hiç bir sorun yok ama olmuyor işte ben öğretmenim ve tatilde ankarada tüp bebek için uğraşmayı düşünüyorum ama yazılarınızda gördümki bı iş o kadar kolay değil.değişik pek çok uygulamadan bahsedilmiş. bana şimdiye kadar sadece yumurtlama takibiyle çatlatma iğnesi yapıldı.ve doktorum hiç aşılamayla felan uğraşma tüp bebeğe geç dedi zonguldakın küçük bir kasabasında öğretmenim ancak ailem ankarada ben de heveslenmiştim bu dert yazın bitecek diye ama görüyorumki kolay değil.lütfen süreci paylaşırmısınız?

süreç kişiye göre değişiyor.am benimkini anlatayım.önce bir ay doğum kontrol hapı kullandım.sonra yumurta geliştirici iğneler başladı sonra iğne sayısı arttı.yumurtalar uygun boyuta gelince toplandı.dışarda döllendi.uygun olanlar yerleşti.transferden sonrada test gününü bekledim.şuan oğlum 2.5aylık.allah isteyen herkese versin.

Selam ben şu an 2. denememi yapıyorum lucrin ve progon kullanıyorum ama aşırı mide bulantısı var bende bu sefer sizce bu normalmi arkadaşlar?

merhaba,5. gün embriyosu(blastosist) iki tane transfer edildi,acaba ikiz olma şansı varmıdır?

Selam canım bende hiçbir tedavi uygulamadan direk tüp bebek yaptıracaklardanım ilk denememiz olacak ve çok umutluyum bu ay bütün tahlilerimizi tamamlayıp ağustos ayında inşallah bir aksilik çıkmazsa tedavi olacağım 1 ay gibi bir süre oluyor bizimkisi.
Allahın izniyle yaz tatili döneminde bebişine kavuşursun canım

bizim sürecimizi anlatayım sana uzun protokoldü adetin 21. günü lucrin kullanmaya başladık iğnelerimi hep kendim yaptım bu arada lucrin kullanırken 14 gün içinde adet olmak gerekiyor ben 8 gün oldum ve adetin 3. günü dr kontrolunden sonra yumurta geliştirici iğnelere başladık yumrtalar yeteri kadar büyüdükten sonra da yumurta toplamaya girdim aynı gün eşimde sperm verdi ve döllenmeyi bekledik

bizimki 5. gün transferi idi buna embriyo gelişimine göre dr un karar verecek transferden sonra ise bol bol dinlendim ben sadece yemek lavabo için kalktım bir de çok sıkılınca balkonda vakit geçirdim biraz

çok umutsuz başlamıştım ben ama ne olacaksa bir an önce olsun gibi bir anlayışım vardı benim bu seferde olmazsa bir daha denemem diyordum bunun rahatlığı sanırım oldu ve şimdi çok şükür hamileyim

allahım isteyen herkese nasip etsin rahat olmak stres yapmamak 1. kural

vertigo doktorum hemen folikasite başlamam gerektiğini söyledi genelde okuyorum 3 ay önceden anne adayları kullanmaya başlıyormuş sende al başla bence folbiol eczanelerde satılıyor

merhaba,5. gün embriyosu(blastosist) iki tane transfer edildi,acaba ikiz olma şansı varmıdır?

Merhaba canım ben tedavinin başındayım (tahlilleri hazırlıyorum) ve 2 embriyo transferinde ikiz olma şansı ne kadar bilmiyorum
drum banada 2 embriyo transfer edileceğini söyledi yaşım gereği. İkiz gebelikle ilgili hiçbirşey bilmiyorum sürekli kk da girip biryerleri okuyorum ama hiç ikiz gebelikle ilgili okumadım

İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.

teşekkürederim,bende hiç bilgi sahibi değilim,inşallah bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…