Merhaba canım ben tedavinin başındayım (tahlilleri hazırlıyorum) ve 2 embriyo transferinde ikiz olma şansı ne kadar bilmiyorum
drum banada 2 embriyo transfer edileceğini söyledi yaşım gereği. İkiz gebelikle ilgili hiçbirşey bilmiyorum sürekli kk da girip biryerleri okuyorum ama hiç ikiz gebelikle ilgili okumadım
İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
bende 10 gün sonra buraya yazmak isttiyorum..bugün transferimin 3. günü tek embriyo konuldu..günler geçmek bilmiyor.
bu arada 2.denememiz 7 yıllık evliyim bana dua edermisiniz..bukez olmasını çok istiyorum allahım herkese nasip etsinn
bende 10 gün sonra buraya yazmak isttiyorum..bugün transferimin 3. günü tek embriyo konuldu..günler geçmek bilmiyor.
bu arada 2.denememiz 7 yıllık evliyim bana dua edermisiniz..bukez olmasını çok istiyorum allahım herkese nasip etsinn
merak etme inşallah hakkında hayırlısı korkma hepimiz yanındayızbenım ılk denemem olaacak ekım ayında cok heyecn vede korku ıcındeyım
merak etme inşallah hakkında hayırlısı korkma hepimiz yanındayız
merhaba arkadaşlar,, allah herkese kolaylık ve hayırlı sonuçlar versin.
merhaba arkadaşlar,, allah herkese kolaylık ve hayırlı sonuçlar versin.
amiiiiiiiiiiiiiiiin butun evlat ısteyen ve tedavı goren arkadaslarımızada ve banada yardım etsın ınsalllaaaaaaaaaaahhh