Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar foli asiti içip içip bırakıyordum ama şimdi yeniden başlıycam bir de infertilite bölümün de bir arkadaş kısırlığı yendim diyor bir ilaçla tavşancıl otu diye bir şey yurt dışında varmış sadece araştırıyorum ama bakalım umarı hepimiz kavuşuruz bebeğimize

Merhaba canım ben tedavinin başındayım (tahlilleri hazırlıyorum) ve 2 embriyo transferinde ikiz olma şansı ne kadar bilmiyorum
drum banada 2 embriyo transfer edileceğini söyledi yaşım gereği. İkiz gebelikle ilgili hiçbirşey bilmiyorum sürekli kk da girip biryerleri okuyorum ama hiç ikiz gebelikle ilgili okumadım

İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.

merhaba ben uzun zamandır yoktum...benim tüp bebek ikiz gebeliğiim var. 6. ayımdayım...sorularınız varsa yanıtlarım...yerimseniben

Selam kızlar uzun zamandır öykülerinizi okuyorum.Annelere,anne adaylarını,mutlu haberi bekleyenlere ve tedaviye başlayan ve başlama kararı alan herkese kolay gelsin.Hepinizin mutlu haberlerini Allahın izniye alırız.Rezerv azlığı nedeniyle tüpte başarıya ulaşan,tüp deneyenlerin deneyimlenden bilği almak istiyorüm.Ayrıca tüp bebek öncesi kulladığınız bitkisellerden yada ilaçlardan bilği verirseniz çok memnun kalırım.Adana dışında hangi dr yada hastaneyi tavsiye edersiniz?Selamlar:))

bende 10 gün sonra buraya yazmak isttiyorum..bugün transferimin 3. günü tek embriyo konuldu..günler geçmek bilmiyor.
bu arada 2.denememiz 7 yıllık evliyim bana dua edermisiniz..bukez olmasını çok istiyorum allahım herkese nasip etsinn

bende 10 gün sonra buraya yazmak isttiyorum..bugün transferimin 3. günü tek embriyo konuldu..günler geçmek bilmiyor.
bu arada 2.denememiz 7 yıllık evliyim bana dua edermisiniz..bukez olmasını çok istiyorum allahım herkese nasip etsinn

Canım merhabalar Yüce Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.Hayırlı haberlerini inşallah duyarız.

arkadaşlar merhaba bende yeni aranıza katıldım.PCOS um benim transferimin 10.günü kasık ağrım var iğne batması gibi.9.gün e2 me bakıldı 616 çıktı doktorum iyi 15.de beta-hcg tahlilim var.diğer 9günüm ii geçti ama şuan heycanlanmaya olmuyacak endişesine kapılmaya başladım bu arada 27 yaşındayım ilk micro denemem.
herkese Allah ım bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah.sevgiyle kalın.

Ben de 7 yıllık evliyim ve ilk tedaviye başladık ...Allah dualarımızı kabul etsin...İnşallah olur bu sefer..

rabbım herkese hayırlı sonuclarlan buraya sevınc haberlerını yazmayı nasp etsın ınşşşşşşş
maddıı manevı emeklerımızı bosa cıkmasın
herkese hayırlı bır evlat nasp eylesınn

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. 2.tüp bebek denemen sonuç negatif geldi sağlık olsun hayat devam ediyor inşallah allah bidahaki sefere bebişimi kucama almak nasip eder

merak etme inşallah hakkında hayırlısı korkma hepimiz yanındayız

saol canım
zaten buraya gırmesem psıkolojıkmen daha kotu olurum
cunku cevremde kımse durumumu bılmıor
sız destek oluosunuz
allh razı olsun
rabbım burda kımseyı anne hasretıylen yakmasın ınşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiin butun evlat ısteyen ve tedavı goren arkadaslarımızada ve banada yardım etsın ınsalllaaaaaaaaaaahhh

ilk denememizi yaptık, sonuç negatif, başarı hikayesi değil ama paylaşmak istedim: sürekli yattım, nette araştırmıştık yemem gerekli şeyleri hepsini uyguladım, psikolojim bi ara kötü olmuştu ama ona bağlamıyorum, bir ara da kabızlık yaşadım ama zorlamamıştım kendimi ona da bağlamıyorum, transfer anında çok heyecanlıydım ve aşırı idrara sıkışıktım stres yapmıştım aslında ona da bağlamak istemiyorum... sanırım nasip değilmiş, şükürler olsun sağlıklıyız, eşim yanımda ve hayat devam ediyor,ekimde tekrar tüp bebek yapacağız inaşallah tutacak çok umutluyum... iyi ki sizler varsınız, benim için lütfen dua edermisiniz...

ben aranıza yeni katıldım ikinci negatifi yeni aldım bayramdan sonra histeroskopi ve laporoskopi yapılacak. sonuca göre yeniden deneyecegiz

X