Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba kızlar.ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım.bir kızım oldu.ama daha sonra hiç korunmamamıza rağmen 6 yıl bebeğimiz olsun diye uğraştık.en sonunda mikroenjeksiyon yöntemi ile tüp bebek denendik.3 embriyo konuldu biri tuttu allahıma şükür.şuan iki kızım var birisi 9 yaşında tüpbebeğimizde 3 yaşında.ama buyıl bir mucize oldu....kendi kendine hamile kalmışım.şuan 5. ayıma giricem kısmetse.bir oğlum olacak inşl.morel çok önemliymiş bunu öğrendim.kafama takarken hamile kalamadım.tüpbebekle hamile kalıp doğum yaptıktan sonra kafam mı rahatladı yada hiç bebek düşünmedğimdenmi bilmem hamile kaldım işte...allahım inşallah her isteyene tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişlerini kucaklarına almayı....

arkadaşlar tedavinizden kalan puregon var ise
bir arkadaşımın 300 lük ihtiyacı var.
özele mesaj atarsanız sevinirim.
acil bir durumumuz var.
rabbim herkesin bebişini bağışlasın..

arkadaşlar mrb! bana iki gün önce tek embriyo transferi yapıldı.. yemek ve lavabo ihtiyaccı için kalkıyorum sadece.. 5 gün embriyo transferi oldu... transferden beri sırtım nerdeyse sürekli ağrıyo.. ara ara da adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyo.. normal midir?? tüp bebek annelerinden cvp bekliyorm..

Merhabalar,
hayatımın en kötü günlerinden biri, hatta en kötüsü diyebilirim. Tüp bebek ilk kez denedik ve yarın kan testi yaptıracaktım. İki tane embriyo tranfser etmişlerdi. Diğerleri maalesef dondurulamadı. Yaşım, kabul ediyorum, ileri ama bu tür tıbbi gelişimler çaresizliklere çare olmak için değil mi? Bugün kendim test yaptım, maalesef tek çizgi çıktı ve daha sonra da ufak lekelenmeler başladı. Yani hamile değildim. Annemle oturduk birlikte ağladık. Kadere inanıyorum, Allah'a da ama bazen çok şaşırıyorum. Duyuyoruz, okuyoruz çocuklarını cami avlusuna bırakan, mendil sattıran, ismini bile bilmeyen, hatta öldüren insanlara Allah çocuk veriyor da, benim gibi çok isteyen birine niye vermiyor? Zaman her şeyi ilacı ama hayatımdaki boşluğu doldurmak çok zor olacak.

Merhabalar,
hayatımın en kötü günlerinden biri, hatta en kötüsü diyebilirim. Tüp bebek ilk kez denedik ve yarın kan testi yaptıracaktım. İki tane embriyo tranfser etmişlerdi. Diğerleri maalesef dondurulamadı. Yaşım, kabul ediyorum, ileri ama bu tür tıbbi gelişimler çaresizliklere çare olmak için değil mi? Bugün kendim test yaptım, maalesef tek çizgi çıktı ve daha sonra da ufak lekelenmeler başladı. Yani hamile değildim. Annemle oturduk birlikte ağladık. Kadere inanıyorum, Allah'a da ama bazen çok şaşırıyorum. Duyuyoruz, okuyoruz çocuklarını cami avlusuna bırakan, mendil sattıran, ismini bile bilmeyen, hatta öldüren insanlara Allah çocuk veriyor da, benim gibi çok isteyen birine niye vermiyor? Zaman her şeyi ilacı ama hayatımdaki boşluğu doldurmak çok zor olacak.

canım neden hemen ümitsizliğe kapıldınki burda çoğu arkadaşımızın idrarda tek çizgi görüp de kanda pozitif çıkan var ve senin dediğin kahverengi veya kırmızı lekelenmelerde tutunma ya işaret bence kan testi yaptırmadan hemen kendini vede bebeğini üzme inşallah hayırlı haberlerini alırız

Merhabalar,
Yazmış olduğunuz şeylerin gerçek olmasını ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. Cuma günü kan testi yaptırdım ve sonuç negatif. Önceden kendinizi alıştırmanız o an orada yıkılmanızı önlüyor ama buna alışmak, kabullenmek ne kadar zor, sabretmek ne kadar zor... TV'de çok kolay bir şeymiş gibi anlatılan bu yöntemin insanın hayatını nasıl alt üst ettiğini yaşayınca anlıyorsunuz.

Tüm umutsuz anne adaylarına ..
Ben 3 sene uğraştım yeri geldi maddi manevi sömürdüler yeri geldi umutlarımı aldılar Her dakika dua ediyordum bana ve tüm isteyenlere derken Yeni bir dr.la başlangıç yaptım ve onca ilaç iğneye rağmen yumurtalarımın cevap vermediğini öğrendim ve tek Çare ya beklemek ya da Allahın vesilesiyle Tüp bebek denemekti ..Dr.umun yönlendirmeleriyle tüp bebek tedavisine başladım Bursa'da bir gerçekle daha yüzleştim yumurta rezevr'im her geçen zaman azalıyormuş Lafı fazla uzatmayım
9Yumurtam oldu ve sadece içlerinde 1 tane kaliteli çıktı ve Döllendi çok ağladım ama umutsuzluğa kapılmadım ama içim acıyor karmakarışıktım..Transfer günü 2 hücreli olduğunu öğrendim olsun yinede 1 gün bile yaşasa o benim parçamdı ve ben onu tutacaktım Allahın izniyle ve Başardım ..Sonra test günüme 3 gün kala kanamalarım başladı Kan testi yaptırdık dr.umun ısrarıyla nasılsa olmamıştı acilin kapısında hıçkıra hıçkıra ağlarken test sonucumu gördüm ve bağrıma bastım allahım tutmuştu ama düşürüyordum Allahım yardım et 3 ay boyunca hastanelerde yattım Çok geç kalp atışını görebildik 5.ayıma kadar serum verildi ama herşeye rağmen o hala benimle Allahın küçük mucizesi ..Şimdi zamanla yarışıyoruz Allah nasip ederse Ağustosta Kucağıma alacağım ..
Allahım nerde varsa tüm isteyenlere nasip etsin sizlere ve hikayem umut olsun ...

slm kızlar bende mikroenjeksiyon yaptırdım 12 gündür evdeydim ve sizleri takip ediyordum ve dün gece o mutlu haberi aldık değerim 380 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda sizinle bu mutlu haberimi paylaşmak istedim ilk denememdi ve tek transfer yapıldı darısı bütün isteyenlere inş...

Kardelen selamlar,
Oncelikle tebrik ederim. Hayirlisi isteyen herkesin basina.
Ben 29 yasindayim, ilk asilamami nisan ayinda yaptirdim basarisiz oldu. 11 Haziran'da tek embryo nakli yapildi. Embryo naklinden sonra hemen ise donmek zorunda kaldim malesef (bir sirkette ust duzey yoneticiyim ve sirket ortami malesef erkek egemen ve bir kadin olarak tutunmak zor) evde pek dinlenemedim. Sana sormak istedigim nokta bekleme suresince kasilmalarin vs oldu mu? ayrica bekleme suresi boyunca evde gebelik testi filan yaptin mi? (Bilimsel olarak evde gebelik testleri cok daha sonra dogru cevap veriyor deniliyor ancak sadece merak ettim)
Tesekkurler

bende başarı hikayemi sizinle paylaşmak istiyorm.
benim AMH değerim 0,45 fsh değerim 11,50 eşimde harektli siperm orano %1
ama ben allahın izni ile şimdi tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim. anne olacağınıza inanın ve bol bol dua edin

benimde tüplerim tıkalıydı ama ilk seferde tuttu ve şu an dünyalar güzeli 15 aylık bir kızım var...moral çok önemli ben hep inandım hamile kalacağıma...sadece sabır...

bende başarı hikayemi sizinle paylaşmak istiyorm.
benim AMH değerim 0,45 fsh değerim 11,50 eşimde harektli siperm orano %1
ama ben allahın izni ile şimdi tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim. anne olacağınıza inanın ve bol bol dua edin

canımmm tebrik ederimmm.
aynı durumda degerlerimiz hangi merkezde yapıldı işlem .özelden paylaşırsan çook sevinirim.

Merhaba
hikayeleri okudum çok emek veren ve sonucunu olumlu alan pek çok arkadaş ümit vaad ediyor. maşallah.bende ayın 10 unda transferimi yaptırdım dün sonuç aldım negatitif. ilk denememdi ve iki embriyo 5. gün transferi olmasına rağmen tutunamadı :KK43:( ve şu an içimden tek bir kere bile dahi yaptırmak gelmiyor. herkes olur devam et ilkde tutmaz deyip duruyor ama ben kafamdan çıkartmayı düşünüyorum. bütün mesele bu diye düşünüyorum hatta.tutacak olan ilk de olsa tutuyor haa zamanı gelmediyse eğer çatlasan fayda yok. ümidimi yitirmedim ama pek hevesimde kalmadı açıkçası.

hepinize merhabalar

bende deneyimlerimi yazıp paylaşmak istedim sizlerle
1999 yılında evlendik eylül ayında ama hemen çocuk istedik kasım ayında bıraktık korunmayı ama 3 ay sonra öğrendikki bebeğimiz olmayacak
dr beni ve eşimi karşısına alıp kesinlikle çocuğunuz olmaz dediğinde dünyamız başımıza yıkıldı ama biz kabullenmedik bunu
hep istedik mücadele ettik eşim kaynaklı sorun olduğu için gitmediğimiz dr kalmadı kaydirigubbakcemile
yedirmediğimiz parada kalmadı valla saymaya kalksam giden altınları satırlar yetmez
seneler geçti bir baktıkki 10 seneyi geride bırakmışız ama elimizde koca bir sıfır
sonra bigün görümcemle nette araştırırken ege üniversitesinde kara kıldık kaydirigubbakcemile5
diğer gidip sonuç alamadığım hastaneleri yazmıyorum bilerek kötü reklam yapmak değil amacım
hemen aşimle paylaştık buraya gidelim diye karar verdik 2008 temmuz ayında tüp bebek merkezine gidip görüştük veeee maroton başladı bizim için kaydirigubbakcemile3
1,5 ay gibi tahlillerim ve raporum için bekledik tedavi başladı haziran sonunda
benim doğum günüm olan 10 temmuz günüde transferim gerçekleşti ama malesef o bebek bana nasip değilmiş olmadı tutunamadı bebeğim
ama ben yılmadım aradan tam 3 ay geçince gene aynı merkezde 2. denememi başlattılar 9 günlük hızlı protokolle 8 kasımda 2. tüp bebeğim transfer edildi veeee 12. gün sonunda çok şükürler olsun ki hamileydim hemde ikiz olumunekankayizsmile
ama birinin ömrü yokmuş demekki karnımda 1 aylıkken kendiliğinden kayboldu bebeğimin birisi çok şükür rabbim diğerinide almadı benden
8. ayın sonundada gene doğum günümden 1 gün önce rabbim bana doğum günü hediyesi olarak oğlumu 36 haftalıkken gönderdi
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 8 aylık olmasına rağmen oğlum sağlıklı sıhhatli bi şekilde 3,150 gr olarak ailemize katıldı hemde küveze bile girmeden
Allah olmayan herkese nasip etsin hç kimseyi bu yoldan boş çevirmesin aratmasın
ben oğluma 10 sene sonra kavuştum Allah olmaya herkese versin

benimde hikayem böyleydi paylaşmak istedim biraz uzun oldu
kusura bakmayın

hepinize merhabalar

bende deneyimlerimi yazıp paylaşmak istedim sizlerle
1999 yılında evlendik eylül ayında ama hemen çocuk istedik kasım ayında bıraktık korunmayı ama 3 ay sonra öğrendikki bebeğimiz olmayacak
dr beni ve eşimi karşısına alıp kesinlikle çocuğunuz olmaz dediğinde dünyamız başımıza yıkıldı ama biz kabullenmedik bunu
hep istedik mücadele ettik eşim kaynaklı sorun olduğu için gitmediğimiz dr kalmadı kaydirigubbakcemile
yedirmediğimiz parada kalmadı valla saymaya kalksam giden altınları satırlar yetmez
seneler geçti bir baktıkki 10 seneyi geride bırakmışız ama elimizde koca bir sıfır
sonra bigün görümcemle nette araştırırken ege üniversitesinde kara kıldık kaydirigubbakcemile5
diğer gidip sonuç alamadığım hastaneleri yazmıyorum bilerek kötü reklam yapmak değil amacım
hemen aşimle paylaştık buraya gidelim diye karar verdik 2008 temmuz ayında tüp bebek merkezine gidip görüştük veeee maroton başladı bizim için kaydirigubbakcemile3
1,5 ay gibi tahlillerim ve raporum için bekledik tedavi başladı haziran sonunda
benim doğum günüm olan 10 temmuz günüde transferim gerçekleşti ama malesef o bebek bana nasip değilmiş olmadı tutunamadı bebeğim
ama ben yılmadım aradan tam 3 ay geçince gene aynı merkezde 2. denememi başlattılar 9 günlük hızlı protokolle 8 kasımda 2. tüp bebeğim transfer edildi veeee 12. gün sonunda çok şükürler olsun ki hamileydim hemde ikiz olumunekankayizsmile
ama birinin ömrü yokmuş demekki karnımda 1 aylıkken kendiliğinden kayboldu bebeğimin birisi çok şükür rabbim diğerinide almadı benden
8. ayın sonundada gene doğum günümden 1 gün önce rabbim bana doğum günü hediyesi olarak oğlumu 36 haftalıkken gönderdi
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 8 aylık olmasına rağmen oğlum sağlıklı sıhhatli bi şekilde 3,150 gr olarak ailemize katıldı hemde küveze bile girmeden
Allah olmayan herkese nasip etsin hç kimseyi bu yoldan boş çevirmesin aratmasın
ben oğluma 10 sene sonra kavuştum Allah olmaya herkese versin

benimde hikayem böyleydi paylaşmak istedim biraz uzun oldu
kusura bakmayın

canım ablam ne güzel anlatmışsın..rabbim O'na açtığın elleri geri çevirmemiş..inşallah rabbim bizim de dualarımızı geri çevirmez:Saruboceq::Saruboceq:

sevtap ne güzel cnm.mükafatını aldı ok daha güel günler görürrüsn inş.bu sabrının sonu olarak

kızlar yazdıklarınızı okurken kendimi tutamadım bende ekimde tüp bebek yaptıracım anne adayları tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Başarı hikayeleri insana umut veriyor. teşekkür ederim arkadaşlar . benim ilk denemem, 4 gün oldu ve göğüs şiişliği, adet olacakmışım hissinden başka belirti yok. hamile kalan arkadaşlar yardım edin. hiç belirti yaşatmadan da tutunmuş olabilirler mi? hepiniz hamilelik belirtileri hissettiniz mi?

Merhabalar,
bu siteyi sürekli takip ediyorum hatta tüp bebekle ilgili deneyimimi de yazmıştım. O kadar olumsuzluklara rağmen sonuç alan arkadaşları okudukça çok mutlu oluyorum. Ama ben kendim için niye bu kadar umutsuzum, niye hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor:KK43:((

X