Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

benim ilk tüp tedavim negatifti histeroskopi ve laporoskopi yapmadılar bana. doktor da neden tutmadığını anlmadı. herşey mükemmeldi dedi! nasip dedik biz. bakalım inşallah ikincisinde tutacak çok inanıyorum.

bence ikinciyi yapmadan laporoskopi ve histroskopi yaptır çünkü ben ikinci yi dondurulmuşları yaptırdıgımıza pişman olduk.şimdi gittiğim doktor tüp bebekten önce bunları öneriyoruz diyor çünkü hem teşhis hem tedavi amaçlı oluyor yüzde 25 şans veriyor ama içinizde ukte kalmasın dedi

eşimle bir konuşayım anatolya yı arayıp bir sorayım buradaki doktorumu değiştireceğim yeni doktoruma da danışayım gerekli derse yaptırırım. benim simir testi temizdi bir problem yok rahimde bildiğim kadarıyla ama...bizde dondurulmuşlarla yapacağız. siz neden pişman oldunuz?.

senın adına cok zuldum belkı aynı anda ekımde melegımıze kavusuruz
bende ılk denememı ekımde yapacam
:))))))
sızde sorun neydı ?

bende pko, eşimde sperm azlığı ve ileri hareketlerde azlık...
sizde sorun nedir?
ben başıma bunların geleceğini düşünmüyordum ilkinde tutacağına inanıyordum.

ama İnşallah 2. denemem de pozitif sonucumu ve mutluluğumu sizlerle paylaşacağım.:)

esımde sperm azlıgı var

kısmet ıste

ben ilk denemede negatifi alınca doktorumla görüşmüştüm bana negatif olmasının birçok sebebi olabilir demişti histroskopiye gerek yok dedi ama şimdiki doktorum tüp bebekten önce öneriyoruz çünkü azda olsa eger bir sorun varsa rahimdebelki düzeltilebilir dedi .taktir edersiniz ki tüp bebek maddi ve manevi çok zahmetli bunun için öncesinde neler yapılabilirse yaptırıp ondan sonra denemek istiyorum benim her ikisindede embryolar birinci kalitedeydimalesef olmadı.inşallah emekleriniz boşa çıkmaz .kaydirigubbakcemile5

inş bosa cıkmaz

kızlar bende yumurta yetmezliği var ve fsh yüksekti düştü bu ay ve hemen tüpe başladık 2 yumurtam vardı dün opu sırasında ikisinide boş olduğunu söyledi doktor yıkıldım....2,düşünüyorum ama hemen başlamak lazımmı bilmiyorum...birde kısa protokol uygulandı acaba uzu olsa dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum.....

öncelikle geçmiş olsun bence önce bu yumurta yetmezliği için neler yapılabilir araştır belki araştırmışsındır ama hergün yeni şeyler ögreniyoruz bu siteden ben tedeavi sırasında her sabah taze olarak bal tarçın çörekotunu ezerek karıştırdım sonuç negatif oldu ama en azından yumoşlar kaliteliydi

merhabalar bende tüp bebek yaptıracaklar arasındayım..eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az çıktı..kendim doğudayım ve burada iyi bir yer yok, bende ankda yaptırmayı düşünüyorum..benimde ilk deneyimim olacak ama bu konuda hiç bir bilgm yok daha..ne yapılır, nasıl olur?

haklısın canım yaptırmak lazım biraz araştıayım ben bu konuyu

sayınız kac
benımde ılk denemem
ınş olumlu sonucloarlan donerız
bızımde sayımız cok az

merhaba arkadaşlar,
benimde ilk tüp bebek tedavisine başlayacagım eylül yada ekim gibi olur sanırım benide aranıza alırmısınız???

kızlar imdat bende bu ay başladım doğum kontrol hapına uzun protokolle 15 ağustosta adetimin 21. gününde başlıyorum bu ay benim gibi başlayanlar ne olur bişiler yazın da içim rahatlasın geçmiyo günler ne ailemin ne arkadaşlarımın kimsenin haberi yok eşimle ben biliyoruz sadece böyle olunca daha da heyecanlandım. yardım edin paylaşın neler yaşadığınızı

canım hayırlı olsun şimdiden inş. tedavin iyi sonuçlanır alırsın bebişini kucagına, heyecanlanma rahat ol..
bende başlayacagım şimdiden heyecan bastı benide Allahım sonumuzu hayır etsin sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…