- 12 Şubat 2007
- 25
- 2
Merhabalar,
hayatımın en kötü günlerinden biri, hatta en kötüsü diyebilirim. Tüp bebek ilk kez denedik ve yarın kan testi yaptıracaktım. İki tane embriyo tranfser etmişlerdi. Diğerleri maalesef dondurulamadı. Yaşım, kabul ediyorum, ileri ama bu tür tıbbi gelişimler çaresizliklere çare olmak için değil mi? Bugün kendim test yaptım, maalesef tek çizgi çıktı ve daha sonra da ufak lekelenmeler başladı. Yani hamile değildim. Annemle oturduk birlikte ağladık. Kadere inanıyorum, Allah'a da ama bazen çok şaşırıyorum. Duyuyoruz, okuyoruz çocuklarını cami avlusuna bırakan, mendil sattıran, ismini bile bilmeyen, hatta öldüren insanlara Allah çocuk veriyor da, benim gibi çok isteyen birine niye vermiyor? Zaman her şeyi ilacı ama hayatımdaki boşluğu doldurmak çok zor olacak.
slm kızlar bende mikroenjeksiyon yaptırdım 12 gündür evdeydim ve sizleri takip ediyordum ve dün gece o mutlu haberi aldık değerim 380 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda sizinle bu mutlu haberimi paylaşmak istedim ilk denememdi ve tek transfer yapıldı darısı bütün isteyenlere inş...
bende başarı hikayemi sizinle paylaşmak istiyorm.
benim AMH değerim 0,45 fsh değerim 11,50 eşimde harektli siperm orano %1
ama ben allahın izni ile şimdi tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim. anne olacağınıza inanın ve bol bol dua edin
canımmm tebrik ederimmm.
aynı durumda degerlerimiz hangi merkezde yapıldı işlem .özelden paylaşırsan çook sevinirim.
hepinize merhabalar
bende deneyimlerimi yazıp paylaşmak istedim sizlerle
1999 yılında evlendik eylül ayında ama hemen çocuk istedik kasım ayında bıraktık korunmayı ama 3 ay sonra öğrendikki bebeğimiz olmayacak
dr beni ve eşimi karşısına alıp kesinlikle çocuğunuz olmaz dediğinde dünyamız başımıza yıkıldı ama biz kabullenmedik bunu
hep istedik mücadele ettik eşim kaynaklı sorun olduğu için gitmediğimiz dr kalmadı kaydirigubbakcemile
yedirmediğimiz parada kalmadı valla saymaya kalksam giden altınları satırlar yetmez
seneler geçti bir baktıkki 10 seneyi geride bırakmışız ama elimizde koca bir sıfır
sonra bigün görümcemle nette araştırırken ege üniversitesinde kara kıldık kaydirigubbakcemile5
diğer gidip sonuç alamadığım hastaneleri yazmıyorum bilerek kötü reklam yapmak değil amacım
hemen aşimle paylaştık buraya gidelim diye karar verdik 2008 temmuz ayında tüp bebek merkezine gidip görüştük veeee maroton başladı bizim için kaydirigubbakcemile3
1,5 ay gibi tahlillerim ve raporum için bekledik tedavi başladı haziran sonunda
benim doğum günüm olan 10 temmuz günüde transferim gerçekleşti ama malesef o bebek bana nasip değilmiş olmadı tutunamadı bebeğim
ama ben yılmadım aradan tam 3 ay geçince gene aynı merkezde 2. denememi başlattılar 9 günlük hızlı protokolle 8 kasımda 2. tüp bebeğim transfer edildi veeee 12. gün sonunda çok şükürler olsun ki hamileydim hemde ikiz olumunekankayizsmile
ama birinin ömrü yokmuş demekki karnımda 1 aylıkken kendiliğinden kayboldu bebeğimin birisi çok şükür rabbim diğerinide almadı benden
8. ayın sonundada gene doğum günümden 1 gün önce rabbim bana doğum günü hediyesi olarak oğlumu 36 haftalıkken gönderdi
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 8 aylık olmasına rağmen oğlum sağlıklı sıhhatli bi şekilde 3,150 gr olarak ailemize katıldı hemde küveze bile girmeden
Allah olmayan herkese nasip etsin hç kimseyi bu yoldan boş çevirmesin aratmasın
ben oğluma 10 sene sonra kavuştum Allah olmaya herkese versin
benimde hikayem böyleydi paylaşmak istedim biraz uzun oldu
kusura bakmayın