Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Y a gercekten sizi cok ii anlıyorum bende dualara sıgındım bugun yazını okudum sanada dua ettim.......... insallah ii haberlerini bekliyorum..opuyorumnanaktan

herkese slm arkadaşlar bugün öğrendim bir tane bebişim var hala inanamıyorum kalp atışlarınıda duydum duyarken ağladım dayanamadım allahım sana şükürler olsun isteyen herkese bu duyguyu tattırsın iki tane kesem oluşmuş ama biri gelişmemiş biri canlı artık iki canlıyım yanı :)allah tamamına erdirir işallah.

arkadaşlar merhaba uzun zamandır üyeyim ama yeni yazıyorum.angel tebrik ederim.çok sevindim.benim yarın test günüm. ne hissetiğim hakkında hiç bir fikrim yok. dua ederken bile sadece hayırlısı diyorum.6 senelik evliyim çocuk olmadığını biliyoduk ilk seneden itibaren.ama biz çocuk sahibi olmaya yeni karar verdik.va tabi ilk deneme direkt tüp bebek transferden sonra 7. geceden itibaren minik lekelenmelerim oldu.bazıları bunu belirti olarak düşünüyo.hafif ağrılarım var.kendimi yormadan günlük hayatıma devam ettim.allah verecekse zaten verir düşüncesiyle bakalım hayırlısı ise olsun.hepinizin duası kabul olur inşallah.

Ben çok üzgünüm bu yazdığımı okuyan birileri varmı? allahım bana ceza veriyor diye düşünüyorum çok kötüyüm her gün ağlıyorum ilk bebeğimi aldırdım eşimden ayrıldım sonra yine evlendim eşimi çok seviyorum o kadar mutluyum ki onunla ona bir çocuk veremidiğim için kahroluyorum arkadaşların çocuklarına bakarken anlıyorum içi gidiyor ama bana belli etmiyor gizli gizli ağladığını gördüm kaç kez, birde beni teselli ediyor boş ver sen benim bebeğim olursun diyor bu beni daha da çok üzüyor.1 kez tüp bebek yaptırdık arkadısdan üç kez düşük yapdım ikinci tüp bebek yaptıramıyoruz çünkü paramız yetmiyor allahım nolur bana bir yol göster dayanamıyorum.

bebecan çok teşekür ederim allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın yarın sendende güzel haberler beklıyoruz. herşeyın hayırlısı olsun

slm nurten herşeyin bir zamanı vardır diye düşün kendını uzme allaha şükür senı seven ve senın çok sevdiğin bi eşin var ya anlayışlı olmasaydı napardın allahım kımsenın yanında kımseyı boynu bukuk bırakmasın sen ona ınan bol bol dua et biliyorum kolay değil insanın boğazında düğümlenıyor herşey konuşamıyosun bile.bazen senınde olmasa evde bi çocuk düşüncesi insanı rahatlatıyor gonullu aıle yada koruyucu aıle olabılırsın ben hep allaha dua ettım ıkı tane olursa 3. de evlatlık alıcam diye bır tane tuttu şimdilik ama ilerde mutlaka koruyucu aıle olucam o kadar masum o kadar güzellerkı hem ben evlatlık aldıktan sonra çocuk sahıbı olan çok ınsan tanıdım ustelık bırı on senelık evlıydı demekkı allah yuvadakı çocuğa bı aıle verıyor mukafat olarakta aıleye bı bebek ne guzel.yada çocuk oldudğu için çıftlerdelı stres bıtıyor :)

sesimi duyan biri olduğu için çok mutlu oldum kendimi çok yanlız hissediyordum teşekkür ederim size allah uzun ömürler versin bebeğinize o güzel allahım banada taddırsın o duyguyu

nurtencim seni anlıyorum.ancak biraz daha sakin olmalısın.stres sadece gebelik için sıkıntı yaratmıyo biliyosun.her hastalığın başı üzüntü ve stres.bu sana neden bi ceza olsun ki?bak sana şems-i tebrizinin 40 kuralından bitanesini yazıyorum.eminim biraz olsun içini rahatlatıcaktır. 8. Kural: Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

bebecan çok teşekür ederim allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın yarın sendende güzel haberler beklıyoruz. herşeyın hayırlısı olsun

angel bi hayırlı haberde benden sonucum çok şükür pozitif.umarım kalp atışınıda senin gibi duymak nasip olur

geçen sene ilk tüp bebek denememizde 13 haftalık bebeğimin karnımdayken kalbinin durmasıyla hayatta benim için o an durmuştu sanki. çok zordu o süreç ama ailem, eşim, sevdiklerim sayesinde atlatabildim. şimdi 2 denememizde tekrar hamileyim. 7 haftalık.. vee ikizlerim olacakmış..kaydirigubbakcemile2. bir sonraki ultrasonu iple çekiyorum...
benim gibi öncesinde kötü tecrübeler yaşayanlar bu süreç sanırım biraz daha sancılı ve herseferinde dahada heyecanlı geçecek. bir gün mutlaka bebek sahibi olacaktım bunu biliyordum fakat işte zamanı tayin edemiyoruz. ama umudumu hiç yitirmedim arkadaşlar evet sarsıldım, kötü günler geçirdim 5 yıllık evliliğimizin sonunda hala bebek sahibi olamayışımız zaman zaman hayal kırıklıkları yaşattı fakat iyiydim genede evet iyi..kendimi yakarcasına yıkarcasına üzmedim bu işlerin birazda kısmet meselesi olduğunu biliyordum allahtan herzaman herşeyin hayırlısını istedim galiba hayatımda ilk defa bu sebepten dolayı biraz kaderci oldum :) ..
bu yolda nice arkadaşlıklar dostluklar edindim kader ortaklığı yol arkadaşlığı ne kutsalmış bunu öğrendim bunlar işte yanıma kar kalanlar....
eşimin desteği inanılmazdı ona o kadar çok şey borçluyum ki.. bu durumu olması gerektiği gibi 2 kişinin başına gelen bir sorun olarak gördü ve her süreci benimle paylaştı...
bebişlerimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi. günler, haftalar, aylar geçsin sağlıkla dünyamıza girsinler sanırım hayattaki en büyük mutluluğumuz bu olacak.
bu zorlu süreci yaşayan arkadaşlara sabırlar ve güzel şans diliyorum bebiş sahibi olanları kutluyor bebeklerine ve kendilerine sağlık diliyorum. kötü tecrübe yaşayan arkadaşları pes etmemeye, tekrar tekrar denemeye çağırıyorum...umarım herkes kalbinden geçeni yaşar.

mrb ben sıteye yenı uye oldum 3 yıllık evlıyım ve yardımmm ıstıyorummmmm tum tecrubelı anne adaylarından .benım sorunum cıkolata kıstımın olması fakat hıc bır dr amelıyat onermedı ıkı taraflı yumurtamda kıst var fakat kucuk oldugunu ve gebelıgı engellemıcegını soyledıler nys 2 defa asılama oldum esımın ve benım hıc bır sorunumuzun olmadıgını soyledıler.asılamalar negatıf olunca cok uzuldum ve bu ay ara verdım hıc bır ılac kullanmıyorum ve beklıyorum sıze sorum su cıkolata kıstıyle 3. asılamayı degılde tup bebek asamasınamı gecsem daha cok sansım olurmu acaba yoksa denıyım mı bı defa daha cok kafam karısık lutfen yardımmmmmmmmmmm

ilknurde canim arkadasim doktorunla bi görüssen derim en iyi seni yönlendiren doktorun olacaktir.benim düsüncem tüp bebek yaptiran biri olarak tüp bebek derim cünki onun sansi daha yüksek ama ben sonucumu alamadan kanamam oldu test günüm carsambaydi.ALLAH yardimcin olsun ins sende yavrunu saglikla kucagina alirsin.

Merhaba arkadaşlar.. Buralarda yeni sayılırım.. Bu siteyle tanışmam tüp bebek merkezi arayışında olduğum dönemdeydi (3-4 ay kadar önce), yani o zamandan bu yana takip ediyorum siteyi ama üyeliğim yeni.. Ben de tüp bebek deneyimimle alakalı paylaşımda bulunmak istiyordum sizlerle bir süredir ama bu başlık altında o kadar çok yazılacak bölüm vardı ki :)) En nihayet site yöneticimizin açtığı bu hoş topik altında yazmak istedim..

3 ay kadar önce, normal yollardan çocuk sahibi olamadığımızı öğrendiğimizde, buradaki doktorumun da tavsiyesi üzerine Maya Tüp Bebek merkezini araştırdım internet üzerinden ve denemek için iyi bir merkez olduğuna karar verdik eşimle.. Ankara'ya gittik, Osman Bey'le bizzat görüştük, Kasım ayı başında tedaviye başladık. Ay sonunda da transfer yapıldı. Şu anda 5 haftalık hamileyim şükür.. Allah tamamına erenlerden eylesin bizleri..

Benim ilk denememdi, bir tüp bebek deneyimine başlayacak arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum özellikle; tedavi boyunca kendinizi tüm negatifliklerden uzak tutun.. Sevdiğiniz şeyleri yapın, kendinizi şımartın.. Unutmayın, bu bir hastalık tadavisi değil, siz de hasta değilsiniz :)) O dönem boyunca tüp bebekle alakalı haberlerden bile uzak olun hatta.. Döllenmeyen yumurtalar, tutmayan transferler, düşük haberleri vs.. endişe ve korku içinde kıvranmaya başlamanızdan başka size hiçbir yararı olmayacaktır bunların.. Bebeğinizi hayal edin, hatta isim bile düşünün ona.. Transferden sonra konuşun onunla.. Elbette Allah'ın takdiri sonuçta ama negatifliğin negatiflik doğurduğuna inanyorum ben bir şekilde.. Neyse.. bu kadar gevezelik yeter..

Hepinizin gönlündeki neyse onun olmasını diliyorum, önce hayırla ve sağlıkla..

slm almond36 aynı donemlerde mayadaymışız bende ılk denememde hamıle kaldım benım 7 haftalık oldu allah kucağımıza almayı nasıp eder işallah sen gebelık kontrollerını nerde yaptıracaksın ben şimdilik mayada devam etmeyı düşünüyorum kalp atışlarını gordunmu 18 bızde ultrasonda ızledık 12 haftada 26 ocağa randevu verdıler o zamana kadar tam kan falan istendı onumde 6 hafta var ama bı aksılık çıkarsa nasıl anlıcam eşim asker normal kontrollerımı gatada yaptırmak zorundayım ama orda arkadaşım çalışıyor herkes domuz grıbıymış sen aşı olmayı düşünüyormusun mecbur oraya gıtmek zorundayım sonuçta doğum var doğumuda tanıdık doktor yaparsa daha ılgılı oluyorlar yada ozel muayenesine gıtcez bılmıyorum kafam karışık

Selam Angel.. Öncelikle tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.. Ben toplam 18 gün Ankara'da kaldım sonra döndüm.. Eşimin işi nedeniyle doğuda yaşıyoruz biz.. Kontrollerimi buradaki doktorum yapacak.. Henüz ultrasona girmedim, haftaya inşaallah.. Sana gelince, Maya her ne kadar 6 hafta sonrasına gün vermiş de olsa, olumsuz bir durumda sana mutlaka yardımcı olurlar.. Ben aşı olmayı düşünmüyorum şimdilik.. Bu konuyu da Gata'daki doktoruna danış bence.. Bir çözüm bulacaklardır elbette..

"Kervan yolunda dizilir.." der hep anneannem, kulakları çınlasın :)) Allah'a sığın ve içini ferah tut..

merhabalar bende allah kısmet ederse 2. temmuz gibi düşünüyorum fakat hangi hastane hangi doktora gidilmeli diye hala araştırmadayım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz antayadayım ama hangi il olursa gitmek istiyorum çünkü eşimin psikolojisi iyice bozulmaya başladı babalık özlemi her geçen gün artıyor henüz 34 yaşında ama arkadaşlarının hepsinin çocuğu olduğu için hepten içine kapanıyor nezaman çocuğum olacak onunla ne zaman oynarım gibi konuşmalr .... şimdiden tşkrlr ii akşamlar

slm arkadaşlar. bende 3 negatif aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başlıyorum. ama bu konuda o kadar yetersizim ki. lütfen biri bana aşama aşama neler olacağını anlatsın. aşılama yaptıra yaptıra gün gün neler olacağını öğrendim. ama tüp bebekte çok yeniyiz.

ben 9 aralıkta 3. aşılamamı yaptırdım ve 21 aralıkta adet oldum yani negatif. 22 aralıkta doğum kontrol hapına başladım. 21 gün süre ile bu hapı kullanacağım. ya sonrası??????

tek bildiğim bir uzun birde kısa protokol olduğu

her ikisininde aşamalarını yazarmısınız lütfen.

herkese teşekkkürler allah herkesin gönlündekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…