geçen sene ilk tüp bebek denememizde 13 haftalık bebeğimin karnımdayken kalbinin durmasıyla hayatta benim için o an durmuştu sanki. çok zordu o süreç ama ailem, eşim, sevdiklerim sayesinde atlatabildim. şimdi 2 denememizde tekrar hamileyim. 7 haftalık.. vee ikizlerim olacakmış..kaydirigubbakcemile2. bir sonraki ultrasonu iple çekiyorum...
benim gibi öncesinde kötü tecrübeler yaşayanlar bu süreç sanırım biraz daha sancılı ve herseferinde dahada heyecanlı geçecek. bir gün mutlaka bebek sahibi olacaktım bunu biliyordum fakat işte zamanı tayin edemiyoruz. ama umudumu hiç yitirmedim arkadaşlar evet sarsıldım, kötü günler geçirdim 5 yıllık evliliğimizin sonunda hala bebek sahibi olamayışımız zaman zaman hayal kırıklıkları yaşattı fakat iyiydim genede evet iyi..kendimi yakarcasına yıkarcasına üzmedim bu işlerin birazda kısmet meselesi olduğunu biliyordum allahtan herzaman herşeyin hayırlısını istedim galiba hayatımda ilk defa bu sebepten dolayı biraz kaderci oldum :) ..
bu yolda nice arkadaşlıklar dostluklar edindim kader ortaklığı yol arkadaşlığı ne kutsalmış bunu öğrendim bunlar işte yanıma kar kalanlar....
eşimin desteği inanılmazdı ona o kadar çok şey borçluyum ki.. bu durumu olması gerektiği gibi 2 kişinin başına gelen bir sorun olarak gördü ve her süreci benimle paylaştı...
bebişlerimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi. günler, haftalar, aylar geçsin sağlıkla dünyamıza girsinler sanırım hayattaki en büyük mutluluğumuz bu olacak.
bu zorlu süreci yaşayan arkadaşlara sabırlar ve güzel şans diliyorum bebiş sahibi olanları kutluyor bebeklerine ve kendilerine sağlık diliyorum. kötü tecrübe yaşayan arkadaşları pes etmemeye, tekrar tekrar denemeye çağırıyorum...umarım herkes kalbinden geçeni yaşar.