Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

slm arkadaşlar bişey sorcam hamileliğimde 9.haftaya girdim bugün yeni bi doktora gittik namık kemel hoca kendısı docent kullandığım hapları bırakmamı söyledi tüp bebek merkezındedede bebek asprinini hamileliğin 32 haftasına kadar kullanmam soylenmıştı 12 haftasına kadarda progestan kullanacaktım ama bugun doktor hepsını bırak sadece elevıtı kullan dedı benım gıbı olan varmı napsan acaba kafam karıştı bılmıyorum siz progestanı ve elevıtı ne kadar sure kullandınız

Merhaba arkadaşlar,
Tedavim için (ilaçlar hariç) hastaneye yaklaşık 2700 tl ödedik. (ocak 2009)
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah isteyen ve kıymet bilecek herkese nasip etsin bebiş inşallah.Allaha binlerce şükür ilk denememde hamile kaldım.eşimin sperm sayısı azdı.süreci soran arkadaşa anlatayım.herkese uygulanan farklı olabilir.reglin 2.günü takibe alınıyosun ve iğnelere başlıyosun.10 günün sonunda yumurtaların sayısı ve büyüklüğü artıyo.çatlatma iğnesi vuruyosun ve 36 saat sonra genel anesteziyle yumurtalar toplanıyo,dölleniyo ve yaklaşık 2-3 gün sonra transfer ediliyor.sonra da Allahın izniyle tutuyo inşallah hepinizinki

dıryoktum yaklaşık sekizay oldu siteye giremedim şunhanda yedi aylık hamileyim ilk tüp bebek denemem ve allaha şükür tuttu iki ayım kaldı kızımakavuşmaya
selam arkadaşlar ben uzun zama

slm bende transver yaptırdım sabırsızlıkla bekliyorumm
merhabalar bende transfer yaptırdım pazartesi gunu fakat gunlr geçmek bilmiyo çok garip duygular içindeyımmm bu site iyiki varr paylaşımlar çok gusel belirti arıyorum vucudumda malesef oda yok:)beklicez sabırsızlıkla arkadaşım hayırlı olur inş.

hayırlı olsun arkadaşlarrr...benim üçüncu günümm belirti olmuyormuu lütfen yardımcı olun arkadaşlar...sabırsızımm

bugün 4.günündesin tebrik ederim cnm hayırlısı olur inşallah.benim ilk bi kaç gün karın ağrım vardı şimdi ise hiçbişey hissetmiyrm c.tesi günü tahlil yaptırıcam herkes için hayırlı olur inşallah.

hiç üzülme birdaha deneriz bende birdahaki cumartesii test gunum bende çok heyecanlıyım hiç bişey hissetmiyorum.problem neydi tekrar denemeyı duşunuyormusun.

Merhaba arkadaşlar

2008 nisan ayında tüp bebek yaptırdım. ılk denememdi Çok şükür sonuç pozitif oldu. oğlum 1 yaşına girdi.Rabbime şükürler olsun. Dualarımı kabul etti. Ço zor bi süreç. Lütfen sabır. ınançınızı kaybetmeyin. bol bol dua edin. Hergese bol şanslar.Hatırladığım arakadaşlarım. Kuzi kazen yeşim.sizler ne alemdesiniz.

Son düzenleme:

çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin

Merhaba,
Bölümünüzden sorumluyum.
Kafanıza takılan,yanlış yaptığınız bir şeyler,canınızı sıkan durumlar,müdahaler olduğunda lütfen bana ulaşın.
Biz yönetim olarak anında müdahaleye hazırız..
Sevgilerimizle..

merhaba arkadaşlar
kızlar cuma günü yani 1 ocakta başladım iğneleri vurunmaya bugün 4.gün yumurtalar 9mm olmuş sizce nasıl iyimi? 300doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve bir tane femara içiyorum günlük, sizce gelişimi nasıl? günde tahminen kaç mm büyüyor biliyormusunuz? sizce tahminen ne zaman vururum çatlatma iğnesini? bu süreci yaşamış arkadaşlar sizin yumurtalar reglin kaçıncı günü toplandı? çok soru sordum biliyorum ama bugün çok moralsizim çok gerginim pozitif devam etmem lazım ama kendimi daha şimdiden çok yorgun hisediyorum

Arkadaşlar ben de 5. denememde bu mutluluğu yakalamış ve 2007 Mart tan beri bu tedavilere başlamış biri olarak bazı detayları sizinle paylaşmak istedim.
1.ÖNCELıKLE DıYETıSYEN YARDIMIYLA ZAYIFLADIM.(12 KG)
2.MORALıMı YÜKSEK TUTTUM.
3.TRANSFERDEN SONRA EVDE ıSTıRAHAT ETTıM.ıLK GÜNLER DAHA ÇOK YATTIM AMA SÜREKLı SONUNA KADAR YATMADIM.EVDE DOLAŞTIM.
4.SARAÇOĞLUNUN SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULADIM.
(AYRICA CAN SIKINTISI ıÇıN ÖRGÜYE BAŞLADIM.)

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ederim.
Biz de haziran ayında tüp bebek yapacağız.Erkek infertilitesi.
buradaki arkadaşlardan ricam hangi merkede tevadi olduklarını da yazarlarsa bizlere fikir vermiş olurlar.ben bu topiğin tüm mesajlaeını okumadım belki yazmışlardır. ama dediğim gibi tüp bebek bölümünü yeni yeni okuyorum.belki pozitif sonuç alan arkadaşları bir liste altında toplayarak, sorunun ne olduğu ve hangi merkezde tedavi oldukları derlenebilir.

canım ben anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum ordan çok memnunum, ben sebepsiz infertiliteyim ama erkek infertilitesi arkadaşlar da var oraya giden memnunlar

bende mayada tedavı oldum ılk denememde hamıle kaldım benımde eşimde problem vardı sana tavsıyem ılaçsız tüp bebek yontemlerınıde araştır ben bır daha denersem sadece ilaçsız denerım kullandığımız ilaçalr zararlı.

Sevgili Angel1981,
gözünüz aydın...
Ben de ilaçsız tüp bebek tedavisini araştırmak istiyorum...Sizinki ilaçsız mıydı acaba? İlaçsız tüp bebekte başarılı merkezler hangileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…