Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

gurbetkuşu güzel dileklerin için teşekkürler. rabbim seninde yüzünü güldürsün inş. benimde transferim 4 kasımda gerçekleşmişti ve tahlilimi 17 kasımda yaptırmıştım. seneler çok çabuk geçmesine rağmen 13 gün geçmek bilmedi.
vücutta herhangi bir değişikiğim olmamıştı benim. yani bulantı, baş dönmesi, yeme içme alışkanlıklarının değişmesi gibi herhangi bir değişiklik olmamıştı. o yüzden anlayamadım. ama bu tarz değişiklikler bebeğin kalp atışları başlaadıktan sonra oluyormuş. su anda bunların hepsini yaşıyorum. sen kendinde herhangi bi farklılık hissetmiyorsun bu seni endişelendirmesin.
inşallah seninde güzel haberlerini alırız.

SHURA CNM ins. güzel sonuclarla rabbim bu yollda benimle olan arkadasimizin hepimizin yüzünü güldürsün. senin ilk denemendemi oldu?bende farklilk biraz ayakta kaldigim zaman yürüdügüm zaman belim agriyo kasima arada bi kramp gibi agri giriyo akin tim fazla geliyo bunlar ins allahim yüzümü yüzümüzü güldürür benim sonucum ayin 7 sinde transfer oldu dr da ayin 28 ine dandovu verdi sonuc daha erken cikar demi ama ben o zamni beklemek istiyom ALLAH tan hayirlisini diliyorum

canım nerde yaptırdın tüp bebeği benim için merkez önemli araştırma içerisindeyim yazarsan yada mesaj atarsan çok memnun olurum opuyorumnanaktan

slm gurbet kuşu ben tarnsfer günü rahatsızlandım üşüttüm ,kustum daha sonra iştahsızlık oldu sadece cubuk kraker yedım.ben kustum vucudumda embrıyo kalmamıştır dıye rahat rahat hareket ettım daha sonra ilerleyen gunlerde iştahım açıldı sürekli et ve peynır yemek istiyordum eşim beni doyuramıyordu daha sonra kasıklarım ağrıdı tutunma ağrısı dedıklerı şeydı herhalde ben dayanamayıp 11 gun ıdrar testı yaptım orda ıkıncı çızgı çıkınca umutlandım daha sonra kan testındede çıktı işallah kalp atışlarınıda duyarım sana tavsiyem dua et ben yumurtalar toplanırkende tarnsferden oncede herkese mj atıp benım için dua etmelerını istedim.yasin okuyorum yasın dınlıyorum inan çok rahatlatıyor belırtıler falan bana gore onemlı değil allah isterse oluyor istemezse olmuyor bızım elımızden bişey gelmez ben çok zorluk çektım karnım su topladı serum yedım tutmasa benım tutmazdı moralımde hep bozuktu sureklı ağlıyordum.bu kullandığımız ilaçlarda kalp bobrek karaciğer yetmezlığı yapıyor benım bobreklerım ağrımaya başladı benım ılk denememdı ilaçsız tup bebek yontemı varmış onu denersem belkı ama bır daha denemeyı düşünmüyorum şimdi bıraz daha rahatım ama ılk zamanlar bende saplantı olmuştu embrıyo goruntulerıne sarılıp yatıyordum onlarla uyuyordum hergun konuşuyordum hatta bi gun yeter artık ya dedım sızınlemı uğraşcam hep ben cabalıyorum bırazda sız caba gosterın buraya kadar geldıysenız demekkı dunyaya gelmeyı ıstıyorsunuz çabalayın bıraz dedım :) anlıyacağın boyle kafayı yemiştim şimdi iyiyim sakinim ama keşke yaz olsaydı bu havalarde ınsan sıkılıyor işallah sende guzel haberlerı alırsın akşam yatarken dua et ruyamda bana goster dıye ben oyle ruyamda gormuştum işallah gerçek olur.

slm shura işallah güzel haberlerı paylaşırım ama düşüncelerıme engel olamıyorum haplardanmıdır nedır sureklı değişik duygular içindeyim zaten terazi burcuyum dengesizdim hepten dengesizleştim :) sen kalp atışlarını duydunmu bırde kaç tane benım hcg düşük sanırım bi tane sağlıklı hayırlı olsunda bır ıkı farketmez allah isteyen herkesin kollarını bebeklerle doldursun evlerımiz bebek koksun hayali bile güzel

merhaba,

hangi merkezde oldun tedavini? ben bugün memorial ile görüşmeye gittim. muayene oldum semra hanıma.

Çok can sıkıcı bir gündü. Masama oturdum ve yine yokluğun geldi aklıma. Boğazım düğüm düğümdü. Ağlamaktan kendimi alamadım.. ıçimde bir şey coştukça coşuyordu. Gözyaşlarımı silmekten de usanmıştım.

Yeter artık Allah’ım ne olacaksa olsun. Yeter ki onu bana gönder şu anda maddi olarak elimde ne varsa sana vermeye, her şeyden vazgeçmeye hazırım yeter ki meleğimi bana yolla dedim. Elim telefona gitti yavaşça ve randevuyu aldım… Sana adım attığım ilk gün 11 Kasım 2009 du bebeğim…

ılk iğneyi ırem Hanım yaptı… Canımı acıtan her acının seni bana biraz daha yaklaştırdığını bilerek her iğnemi mutlulukla yapıyordum… Hayat ne kadar güzeldi, sonbahar bile ilkbahar kadar güzeldi, etrafımdaki herkes ne kadar iyiydi… Sen gelecektin ya dünya bir başka güzeldi.

Doktorumda benden çok umutluydu. Bunu her randevumuzda söylüyordu. Tam 22 tane yumurtanız var dediğinde mutluluktan dünyadan ilişiğimi kesmiştim.

Ve beni biraz korkutan gün gelmişti. Ağlayarak ayrıldım evden. Ameliyathanenin soğukluğuna o biçimsiz elbiselerin soğukluğu da eklendi… ama yolun sonunda sen vardın meleğim bu her şeye değerdi…

Uzandım ameliyat masasına… doktorum gelince içim daha da rahatladı.. Ellerimi tuttu… Ve uyumuşum…

Yine ameliyathanede hemencik açtım gözlerimi… Kaç tane topladınız dedim… 22 dediler.. Oley dedim içimden.. Şükür Ya Rabbim dedim…

Ve 24 saat sonra tekrar aradılar. 18 tanesi döllendi dedi embriyolog ebru hanım… Evde sevinç çığlıkları koptu, gözlerimiz doldu, bir tanenizin yokluğunu çekerken 18 taneniz bende varım demişti hayata… babanız gece beni uyandırıp “şuan napıyorlardır ki” bile demişti gece gece gülmüştüm 

Ve büyük gün geldi. 25 Kasım saat 09.30… çok güzel bir arefe günüydü… güneş pırıl pırıl, bulutlar masmavi hastanenin odasındaki ağaçtaki kuşlar şarkı söylüyorlardı. Bu sefer sevinçle giydim o biçimsiz mavi elbiseyi… yine ameliyathaneye girdik ama içim kıpır kıpırdı… doktorum geldi ellerimi tuttu… embriyolog hazır olduğunu söyledi.. doktorum ben seçicem bebişleri dedi iyice heycanlandım…. Nasip et ya rabbim diyebildim sadece…
ışte o büyük buluşma anı gelmişti… 3 tane minicik bebeğimi içime bıraktı ve ultrason da bana gösterdi. Bak annesi el ele tutuşup gidiyorlar. 3 tane ama inşallah 2 tanesi tutunur birini gelin ederiz, birini de askere yollarız dedi… gözlerim doldu.. çok mutluydum.. şükür ya rabbi…

Ve 12 can sıkıcı gün vardı sırada baş edilmesi gereken… bayramı yatarak geçirdim… olsun bayram şekerlerim benimleydi ya hiçbir yere gitmesem de olurdu…

Ve o büyük gün gelmişti. 07 Aralık 2009… hiç istemiyordum test yaptırmayı. Ya olmadıysa? Ya yine gelmediysen bana… çantama paket paket peçete koydum gözyaşlarımı silmek için, makyaj bile yapmadım ağlarsam akarsa diye…

Kanı verirken hemşireye dedim ki galiba yok çünkü hiçbir belirtim yok dedim.. olurmu öyle şey… o kadar küçük ki daha belirti vermez annesi dedi…

Merkezden ayrılıp kendimi işyerine attım. Tam yarım saat vardı haberi almaya… allahım ya olmazsa ben ne yapacağım.. herkese de haber verdik.. olmadı diye nasıl diyeceğim derken telefon çaldı.. irem hanımdı arayan. Sesi neşeliydi ama acaba moral vermek için mi neşeli kesin olmadı diye kafamda kurarken “tebrikler gebesiniz” dedi…

Hayatımın en güzel iki kelimesini duymuştum… nazlı meleğim beni daha fazla üzmemiş yola çıkmıştı… allahım bu nasıl güzel bir duyguydu. Tir tir titriyordum heyecandan… şuanda benimleydin, yaşama tutunmuş büyümeye çalışıyordun canımın içi… rabbime şükürler olsun… bu duyguyu yaşamayan herkese yaşatsın… yokluğunun acısını ben çok iyi bilirim… az ağlamadım meleğim, az ıslanmadı yastıklarım hasretinle inen gözyaşlarımdan…
Rabbim seni kucağımıza aldığımız günleride göstersin… maşallah subhanallah bebeğim… hep benimle kal.. seni seviyorum…

slm kızlar cuma ılk ultrasonuma gircem dua edın benım için çok korkuyorum bebek yoksa diye beklemek çok zor acaba bebek varmı, kalbı atıyormu ,herşey normalmı bir suru soru var kafamda.

Merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlıyım bugun tedavimin ikinci günü
iğne vuruluyorum..fakat garip duygular içinde ve hep pozitif bakıyorum.allahım tum isteyenlere hayırlıysa versin ....çok heyecanlııyım sizinle paylaşıcam sevgiler....opuyorumnanaktan

slm musenur ben mayadan çok memnunum tavsiye ederim hatta bulunduğum yere uzak olmasa gebelık takıbınıde orda olurum ama çok uzak.

merhaba fatos hanim yazinizi okudum ve cok duygulandim. tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin. saglikla kucagina alirsin inss

arkadaslar benim transferim 7 aralikta olmustu ayin 23 dede test yaptiracaktim ama bugün bi uyandim kahverengi seklinde leke gelmis galiba adet olacam tutunmadilar demekki bebeklerim benim durumum gibi karsilasan varmi hamile kalan arkadaslar varsa nolur bana bilgi verirse cok sevinirim. doktorumu aradim biz simdilik bi sey yapamayiz simdi test yapsak bile cikmaz dedi napcam bilmiyom

gurbet kuşu çokmu geldı leken bazıları tutunma kanaması dıyor ben ınternetten araştırıken kanamsı olurp normal gebelık yaşayan ınsanların hıkayesınıde okudum açık kan rengı olunca tehlıkelı dıyorlar yat dinlen kendısı uzme dicem ama ınsanın elınde değil biliyorum bende süreklı neden midem bulanmıyor diye içim içimi yiyor cuma gunu ultrasona gırcem bakalım kalp atışlarına bakıcaz stersden oluyorum işallah sendede bi sorun çıkmaz allah isteyen herkese yardım etsın.

derya43 bende bi sorun yok eşimde sperm hareketliliği sıfır morfolojısı bozuk yarın ultrasona gırcem ama suan hiç bişey hissetmiyorum bakalım hayırlısı senin sorunun nedir ayrıca bende polıkıstık overde var

fatos hanım beni ağlattın yaa Rabbim her isteyene senin meleklerin gibi sağlıklı melekler yollasın inşallah..

angel canim sagol kendimi üzmemek elimde deil leke kahverengi seklinde ve bu gün yine ayni devan ediyo canim sende insallah bebecinin kalp atisini duyar saglikla kucagina alirsin insallah canim senin ilk denemenmi canim benim ilkti rabbim nolur meleklerim bana tutunsun düsmesin nolur hakkimda hayirlisini istiyorum senden:Saruboceq:

gurbetkuşu teşekür ederim işallah yarın güzel haberler alırım seninde umarım korkulacak bişey yoktur allahın izniyle ikimizde bebeklerımızı kucaklarımıza alırız allah bızım gıbılerın yardımcısı olsun bebeklerım dunyaya gelene kadar oh şimdi rahatım dıyemeıcekmıyız hep bi endişe hcg kese kalp atışı normalmı sağlıklımı kalbı durcakmı düşcekmı ne zor ya normal yoldan çocuk sahıbı olsaydım bu kadar endişelenmezdim kotu bişey olsa bılırdım kı bır daha hamıle kalabılırım ama boyle bi şansım yok sana tavsiyem banada biri söyledi suya yasin nas felak ayetel kursi okuyup iç bende hergün yasin okuyorum ve dinliyorum bol bol dua et allahın isimlerini oku birde bedir ve uhud savaşlarında şehit olan sahabelerın isimleri var onlarıda oku meryem sureside dınleyebılırsın ya evvel ya varis oku ve bunuda ınternetten duydum bebek düşmemesi için elini karnına kayup eşinle beraber 99 kere el mubdi de ben bunları yapıyorum benım ılk denemem çok zorluk çektım ılk zamanlar kustum karnım su yopladı serum yedım allaha şükür kanımda çıktı ama yarın kesınleşcek ben hep sağlıklı ve hayırlıysa olsun sağlıksız olacaksa olmasın diyorum allahım sağlıklısını hayırlısını versın isteyen herkese inanacın nasıl bılmıyorum ama dua etmek bızı rahatlatır.bazen çok guzel gozlerının içi gulen çocuklar goruyorum bır kız bır erkek bazen heryerım kan olmuş kanlar akıyor bebekler düşüyor işallah güzel rüyalarım gerçek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…