Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

arkadaşlar herkese merhaba ben yeni üye oldum.23 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimini yaşıyanlardanım.Acibadem hastanesi Doç dr. cem demirelin hastasıyım. Çok profesyonel işinde bence bir numara ve ilgili,dikkatli bir hastane. Bugün transferimin 6.günü ve meraktan ölmek üzereyim.Dügüne kadar hiç bir değişklik hissetmiyordum.Ama 2 gündür sağ özellikle sol kasığımda ağrı hissediyorum. tuvalet ihtiyacımçok fazla bilgisi olan herkesden yorumlar bekliyorum. Lütfen arkadaşlar yanımda olun

Cenabı allah hepimizin gönlüne göre versin bende iki kez denedim euro fertıl da.ama oranın hataları yüzünden olmadı diye düşünüyorum.denemeye bile cesaretim kalmadı.çok üzülüp ağlıyorum.Allahım hepimize hayırlısıyla eli ayagı düzgün bir evlat nasip etsin.yokluğu zor.

slm arkadaşlar banada kasımın 13 mikroenjeksıyon yapıldı eşimde siper hareketliliği sıfır o yuzden yapıldı ılk benim çok zor geçtı karnım su topladı kustum mıdem bulandı hatta işlemden bır ıkı saat sonra kustum kusarkende altıma bile yaptım ben artık embrıyolar kesın gıttı dıye düşünürken kan değerim 92 geldı daha sonra 185 yukseldı allaha şükür herşey yolunda bugünde adet günümdü bu günüde atlatırsam daha rahat olcam bende kasık ağrısı var ve acayıp iştahım arttı eşim beni doyuramıyor bir türlü canımda hep et istiyor araya bayram gırdığı için kan değerimi şimdilik bilmiyorum salı gunu tekrar gıdıcez ,işallah herşey yolunda gider benım gıbı kan değerı düşük olur ikizi olan varmı merak ediyorum

merhabalar herkese iyi bayramlar.artık gelecek bayramı üç kişi olarak geçirmek istiyorum....bugün yine FSH ölçtürdüm.10 çıktı.sanırım yaz tatilinde 2. tüp bebeği denicez. angel umarım herşey yolunda gider bebişlerin seninle kalır.allah hepimize nasip etsin.

merhabalar yeni kaydoldum siteye.27 yaşındayım 3 yıllık evliim polikistikover'ım olduğu içinde 2,5 yıldır deniyoruz.3 kez aşılama yapıldı.26 kasımdada ilk tüp bebek transferim yapıldı.bugün 5.gün.beklemek çok zor,beklerken burda yazılanları okumak ii geldi ama :) bu aradada ohs sendromu oluştu karnım su topladı şimdi biraz daha iyiyim gerçi.
daha 5.gün ama beklemek çok zor
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

mrb dml1407 benim de başımdan 3 negatif aşılama geçti bizde problem varikoseldi ilk kez tüp bebek denedik 7. günüm ben de çok zorlanıyorum beklemek hepsinden zormuş 2 gün önündeyim inş peş peşe vericez güzel haberleri:1hug:

amin inşallah güzel hbrler veririz bana sanki hiç bi belirti yokmuş ve olmıcakmış gibi gelio ama hayırlısı allahtan...

slm kızlar sizlere bir sorum olucaktı cevaplarsanız sevinirim ben bugun ikinci tedavim icin hastaneye gittim mueyene sonucunda benim bir yumosum önden gidiyormus ve doktorum tedaviyi önümüzdeki aya erteliyelim dedi riske atmayalım dedi ve bana ekstraferm adlı ilac verdi adetimin 21 nci günü kullanıcam kızlar bu ilca ne ise yarıyor bilen varmı birde ben akupunktur oluyodum acaba benim yumosun erken büyümesini saglamıs olabilirmi kafam karıstı simdi sizce akupunkturu bırakayımmı devam edeyimmi herkese tesekkür ederim saglıcakla kalın

meraba elgiz o ilacı bende kullanıyorum hemşireye sormuştum rahmı düzenliyormuş o yuzden verıyorlar yumurtalarım toplanmasından itibaren sürekli kullandım işatah acıyor.benımde 18 aralıkta ılk ultrasonum var bakalım beklıyorum allah yardım etsın

insallah o duyguyu bizde yasarızz insallah bu hastane kosusunda madem baya arstırdınız ankarada maya hastanesi hakkındaki bilgilerinizi alabilirmiyim?? benim ilk denemem olacak hergun ruyamda bebekle yatıp bebekle kalkıyorum artık ruya olmaktan cıksın

bişey sorcam.transferden negatif sonuç aldım bugün 14.gün ama hala adet olmadım belirti de yok.ne zaman adet olcam???tuhaf deil mi???

CANIM BENİM YA YASADIKLARINI OKUDUM İCİM CIZ ETTİ POZİTİFF GERCEKTEN COK ZORR ALLAH YARDMICIMIZ OLSUN SABRİNI VERSİN.... sana duadan baska yapacak biseyim yok ama dualarımdasın.... bende tup bebek ocakta ilk denemem olacak bakalım beni neler bekliyor ama yazdıklarından baya birseyler ogrendim az cok ne yasayacagımı dualarla:çok üzgünüm:

Merhaba kızlar,ben 6 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş için uğraşıyorduk 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu şükür allahıma şu an tam 4 haftalık hamileyim hamile olduğumu daha 2 gün önce öğrendim inanılmaz güzel bir duygu Allahım tüm bebiş istiyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah şimdide 15 günü sayıyorum 15 gün sonra bebişin kesesini görmeye gidicez inşallah sorun olmaz sorularınız varsa merak ettikleriniz bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olmaya çalışırım yüce Allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah...

slm scr benımde gebelik oluştu hcg normal aralık 18 de bende ultrasona gircem bende çok merak ediyorum işallah keseyide bebeğide görür kalp atışlarınıda duyarım çok korkuyorum sende belirtiler nasıl bende mide bulantısı olmuyor iştahım iyi çoğunlukla sağ kasığım ağrıyor göğüslerim daha yenı hassaslaştı sırtımın sağ tarafına kraplar giriyor ve kabızlık sorunu yaşıyorum ve kabızlık ve gaz daha once hiç yaşamamıştım çok zormuş ev işi yapıyormusun yoksa yatıyormusun sureklı ,çay içiyormusun bende başka belirtiler yok sende neler var yazarsan sevınırım şimdiden tebrık ederım işallah allah kucağımıza almayıda nasıp eder sağ salim allah isteyen herkese versın herkesın duasını kabuıl etsın :)

Merhaba,
8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyordu. Dr görüşmelerimiz ve tahlillerimiz sonucunda ancak tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabileceğimiz söylendi. Pahalı bir yöntem olduğu için ilk zamanlar hep erteledik. Daha sonrasında aşılama olabilirmi diye düşündüysekte doktorumuz aşılamayı 30 yaş üzerine tavsiye etmediklerini, boşuna paramızı harcıcamızı söyledi. Bizde paramızı denkleştirdik ve tüp bebek tedavimize başladık.
adetimin 2. günü ultrason muayenesi sonrasında yumurta uyarıcı iğnelere başladık ve 13. gününde yumarta toplama işlemi gerçekleştirildi. 2 gün sonra transfer yapıldı. Transferin 12. günü kanda yaptırmış olduğumuz gebelik testi sonucu pozitifi gösteriyordu.
inanamadık. şaşkınlık ve mutluluk arası tuhaf bir duyguydu. çünkü çevredekiler bizi kötü sonucuda alıştırma konuşmaları yapıyordu ve çokta umutlu değildim. İlk denemelerde tutmama olasılığı yüksek oluyormus.
4 gün önce kontrole gittiğimde ise bebeğimin kalp atışlarını duydum ve doktorum çok sağlıklı göründüğünü söyledi.
İnşallah rabbim onu sağlıklı bi sekilde kucağıma da almayı nasip eder bana. Bana ve tüm anne adaylarınada.
Ayrıca aşılama / tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olmayı düşleyen herkese rabbim yardım etsin, umutlarını boşa çıkarmasın.

allahım işallah bende kalp atışlarını duyarım doktor banada işallah çok sağlıklı der 18 aralıkta benım ultrasonum içim içimi yiyor herkes olumlu düşün dıyor ama elımde değil ister istemez aklıma kotu şeylerde gelıyor tüp bebek yaptıran ve sonuçları pozıtıf olan arkadaşlar belırtılerını yazarlarsa çok sevınırım

arkadaşlar bu sayfada hep başarı hikayelerini okuyup umut ederdim inşallah rabim bana da bir gün anne olmayı kısmet edecek derdim.Başarımı bence başarı eşlerin bir birine karşı olan saygı ve anlayışıdır ben eşimile 12 yıl önce tanışmıştım ve 6 yılık evliyik onun ile yaşamak hayatımın en güzel günleri ama bu güzeliği bir amaç gerek dedik ve evliliğimizin 2. yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik ama olmulmuyordu daha sonra doktora gittiğimizde eşim den kaynaklanap problemden dolayı tüp bebek yaptırmemız gerektiği söylendi ilk denememi 2007 yılında yaptım ve ilk ikiz hamileliğim 8. haftada düşük ile sonuçlandı yine hayal kırık lığı ama olsun eşim yanımdaydı ya o herşeye değerdi ono asla kırmamak ve incit memek için elimden geleni yapıyordum çünkü bu sadece onun problemi değildi ikimizindide.9 ay sonra 2.edenememi yaptım ve hamileydim ikizlerime hamileydim hem stresli hem keyifli bir hamileliğin sonunda 8.ayda ikizlerimi kızımı ve oğlumu dünyaya getirdim.şimdi onlar artık benimle hemde teyzeleri 1 hafta sonra 1 yaşında olacaklar kızıma annemin ismini oğluma kayın babamın ismini verdim bu zor süreçte destekçimiz hep onlaridi bu kandarını hakettiklerini düşündüm.Arkadaşlar ben bişeyi anladım bu dünyada kimseyi kırmaya deymez eşinizde veye sizden kaynaklanan bir nedenden dolayı çocuğunuz olmuyor ise bu sizin suçunuz diğil herşey ama herşey yaradandandır o istemez ise yaprak kımıldamaz...

s.a arkadaslar. ALLAHIM hamile olan arkadaslarin evlatlarini hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin doguranlarada ALLAHIM hayirli uzun ömürler versin ins bende 7 kasimda transferim oldu bekliyorum arkadaslar bekleme sürecinde ne gibi deisiklikler oluyo hamile olan arkadaslar.bilgi verirseniz sevinirim

angel1981
aklına kötü seyler getirme. ne kadar pozitif olursan sonuçların o kadar olumlu oluyor.
18 aralıkta inş güzel haberler alırsın. bizlerlerle de paylaşırsan seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…