Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

arkadaşlar azosperm olupda bebek sahibi olan varmı aranızda bana hikayenizi yazarsanız sevinirim

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamileyim.....

canım Allah tamamına erdirir inşallah. Senin adına çok sevindim. Sağlıkla ucağına aldığın günleride görmen dileğiyle...:içelim::teytey:hihoyyyt

canan28 seni çok tebrik ederim canım bugün ne güzel bi gün hadi kızlar herkesi bekliyoruz böle haber alalım hep

emsalll35 canım saol inşallah ikizdir çok istiyorum

canan 28 tebrikler , kaçıncı günü ve değerin kaç çıktı canım? Bugün gerçekten güzel bir gün

Arkadaşlar hepinize çok teşşekkür ederim.Rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın.Değerim 800 lerde falanmış ağlamaktan telefonda konuşamadım yarın daha detaylı öğreneceğim.

Arkadaşlar hepinize çok teşşekkür ederim.Rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın.Değerim 800 lerde falanmış ağlamaktan telefonda konuşamadım yarın daha detaylı öğreneceğim.

canımcım sen hazır ol ikizlerini kucağına almaya :)))

Ayyy gerçektenmi değer baya yüksek dimi kesim ikizdir gerçi üç tane transfer edildi üçüz olabilirmi??????

kızlar yeni dr dan geldim ikizzzzzz çok şükür bugün gördük. 2harfta sonra kalp atışlarını duymak için çağardı dua edinnn

canan 28 tebrik ederimmmm...maşallah..canım kaçıncı denemen ve nerde yaptırdın?

kızlar yeni dr dan geldim ikizzzzzz çok şükür bugün gördük. 2harfta sonra kalp atışlarını duymak için çağardı dua edinnn

ohhhh ne güzel ya maşallahh ikiz anneleri çoğalıyor bir tane derken Rabbim çifter çifter veriyor bakın :)) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh canım tekrar tebrikler gözün aydın canım

canan 28 tebrik ederimmmm...maşallah..canım kaçıncı denemen ve nerde yaptırdın?

Teşekkür ederim çok saol benim ikinci denemem momorial da tedavi görüyorum.Birincide tutmuştu 19 haftalıkken kaybettim.Şimdi dondurulmuşlar transfer edildi.

canım hayırlısı olsun ikizlerini kucana almayı nasip etsin bişi sorcam ilk kan derğerin kaçıncı gün ve kaçtı canım :CüvCüv:

canım benim Allah bebişlerini sana bağışlasın yarın benim bebişlerimide transfer ediyorlar. Dua edin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…