- 31 Ocak 2009
- 1.248
- 0
canım tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasip etsin.darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarıma....a.s.
cok tsk ederım canım allah tüm ıstıyenlere ve beklıyenle versın........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasip etsin.darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarıma....a.s.
Gözünaydın.Allah kucağına almayıda nasip etsin.
canım hayırlısı olsun ikizlerini kucana almayı nasip etsin bişi sorcam ilk kan derğerin kaçıncı gün ve kaçtı canım :CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....
tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonundada bu kadar sevinçli olursun canım.Rabbim yardımcın olsun güzel haberker vermen dileği ile
merhaba arkadaşlar ,
bende geçen ay tedaviye başladım . lucrin iğnelerini 15 gün vurduktan sonra çikolata kistleri çıktı . şimdi onlar erisin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum . pazartesi günü tekrar lucrin iğnleerine başlayacağım . işallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız birbirimizle ..
merhabalar...... bende 11şubatta embriyo transveri olanlardanım.dün dayanamayıp idrar testi yaptım.2. çizgi çok hafif belliydi.inşallah hamileyimdir ve tamamına erdirir rabbim
Canım ben de PCOS hastasıyım ben de de yumurta gelişmiyordu.Ben de adet düzenleyici kullandım 6 ay olmadı.Ameliyat oldum.Kistlerin üzerini çertdiler.bu ameliyatın ismi umurtalık kuaterizasionu dur.Ameliyatdan hemen sonra adetim düzene girdi.Yumurtam da gelişmeye başladı.Ama çatlamadı.Çatlatıcı iyneyle bile çatlamıyor.O yüzden artık tüp bebek tedavisine karar verdim canım.Bir de biz yumurtalıklarımıza yardımcı olmamız için kilo vermemiz gerekli biliyorsundur muhakkak..mrhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim ve bebeyimiz olmadı ben 28 yaşındaym bendeki sorun polikistover ve tüp bebek kararı aldık ve başladık..köbekden inelere başladım ve vurulma şeklim 187.5 la vuruyorum yani dokdorrum dosu biras yüksek verdi ve bu gün 13 gün oldu.. ama yumurdalarım büyüme yapmıyo (ve doktorda şunu söyledi polikistover zor yumurtalar sabırlı olmamı söyledi ama ben bu duruma cokk üzülüyorum cünkü normalinde ineler cevep vermesi gerekiyomuşş karnım şişginlikler oldu ama yinede yumurtalarım büyümüyo bunun yanında kalcadan da ineler başladımm bakalımm 4 günn daha devamm edelim dedi doktorumm eyer büyüme yapmassa ara vereceyiz sonra tekrar başlayacakmış teslerimde normal anlamadım ama ben arkadaşlar birde yumurtalarım gelişmediyi icin adet göremiyorumm 18 yaşımdan 25 yaşıma kadar adet düzenliyici kullandım yani hap kullanırsam adet görüyorum kullanmasam olmuyorumm..(ya işalala cabalarımız boş cıkmaz allah herkesin yardımcısı olsun ( böyle bi durum yaşayan varsa nolurr yazınn )