Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

sevgili leydi08 sizinde probleminiz azo mu idi

hayır canım.bizimki çok nadir görülen bi durumdu bizim hiç bir problemimiz yoktu.eşiminde benimde herşeyimiz normaldi ama çoçuk olmuyodu bizi dr lar çok bekletti tedavi için olmayınca mecburen tedavi gördük.sadece benim yumurta sayısı azdı.ama normal yolla çoçuk yapmaya yetermiş.öle diyordu dr umuz.Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah:Saruboceq:

slm arkadaslar bende tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denemde tutdu.sali günü hamile oldumu ögrendim.ALLAH tüm bekliyenlere ve istiyenlere versin....

canım tebrik ederimhihoyyyt Kurban olduğum Allah bizimde yüzümüzü güldürür inşallah. Allah tamamına erdirsin canım.:CüvCüv:

Bizdede sorun aynı, umarın sonuçta siznki gibi olumlu olur

herkese tekrar merhaba ilk tüp bebek deneyimimde çok şükür tuttu
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim değerim 220 di. iki gün sonra değerim 630 oldu. bu perşembede kese görmeye gideceğiz çok şükür, 3 embriyo yerleştirilmişti doktor büyük ihtimal bir tane diyor ama kısmet tabi Allah bilir. deneyimi olan varsa bu değere göre tekmi çoğul olabilirmi.?
allah her isteyene nasip etsin

canim tebrik ederim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.benimde ikl denememde tutu banada 2 embriyo transferi oldu ve gecen hafda bende hamile oldumu ögrendim bugünde dr gitdim ve ikiz oldunu ögrendim ama biri düse bilirmis rahmin tam asasinda yani dr kesin düser diyor.digeri gayet iyi.hayirlisi ALLAHDAN

amin inş düşmez tabiki hayırlısı ne ise o olsun..bende perşembe günü öğrenicem tek mi ikiz mi olduğunu, kısmet tabi

kızlar acil yardım istiyorum. bugün tranferin 6 .günü göğüste hafif hassasiyet var. başka bir belirti kalmadı. lütfen yardım edin morelim çok bozuk

Günaydın bebiş istiyoruz,
Bence bu kadar sıkma kendini herkeste aynı şeyler olmaz. Başka şeyler düşün. Meşkale bul kendine. Herşey güzel olacak moral bozmak yok. Ben daha önce yazılarını okumuştum sanırım sen Selman Bey yada Aysun hanımın hastasıydın yanılıyomuyum. Senden bende yardım isticektim. Ben Selman Beye gidicem. Hangi aşamalardan geçtin ben çalışıyorum bu yumurta takibinde ne kadar sürede bir yapıyolar Toplam ne kadar sürdü hangi ilaçları kullandın

thirdeyes günaydın
evet ben selman bey ve aysun hanımın hastasıyım onlar ekip ben aralık 11 tedaviye başladım adet olmadığım için tedavim uzadı. lucrin kullandım. 2 günde bir gittim. benim şubem yakın .çok memnunum.sonra adet olmayınca farlutal verdi ve adet oldun 20 ocakta ve 2 şubatta toplama oldu 5 şubatta trasfer oldu..canım başka soracakların varsa cevaplarım

Seni bulduğuma o kadar sevindim ki anlatamam. Ben çorluda oturuyorum yani oraya uzak biraz birde çalışıyorum nasıl izin alabilirim bilimyorum. yumurta takibindeki muayene süresi uzun mu bide saatine onlar mı karar veriyor? Sende çalışıyosun sanırım nasıl izin aldın? Nasıl derim ki tüp bebek yapıcam diye bilmiyorum. Yumurta toplama islemi genel anezteziyle mi oldu ? Rahim filmi istemişmiydi senden? Çok soru sordum dimi kusuruma bakma nolur.

canım benim yumurta takip edilirken tafiz verme ben şu saatte gelebilirim de ben hep öyle dedim sağolsunlar karşı çıkmadılar.benim çok yakın yumurta toplama ve tarsfer genel anestezi. inan birşey hissetmiyorsun. kolay. rahim filmi istemediler. bu cmt randevu al gel bence.. ne kusuru canım beklerim

İlk başladığında lucin dedin iğne sanırım o. Başka ne verdiler. Transfer sonrasıda iğnelere devam mı ediyosun.

arkadaşlarım ne olur yardım edin bişey sorucam.benim bugün embriyo dondurma işlemim yapıldı.ve benim 34 yumoşum vardı 20 adet işleme alındı 14 adet döllendi ve sonuç 5.güne kadar gelen 4 adet bloktosit evresinde yumoşum 2 ad+2 ad olarak donduruldu.bu durumda olan arkadaş varmı.bu kadar az kalması düşündürücü değilmi?başka bir problem mi vardır.bu evreye her embriyo gelmezmiş.doğrumu?5 günlük embriyolarmış.bende polikistikover var.eşimde problem yok.halimize çok şükür ama yinede insan tereddütte kalıyor

canım seni tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin. degerin benim değerime göre baya baya yüksek benim ilk hcg degerim 37.28 di iki gün sonra 143 oldu keseyi görmeye gittik bebeğim tek :)) kendi değerime göre seninki bana yüksek geldi ikiz olabilir belki diye düşünüyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. darısı tüm isteyenlerin başına

arkadaşım benimde 21 tane yumurtam yoplanmıştı 18 tane döllenme oldu.1 tane transfer edildi oda tutmuştu ancak 19 haftalıkken kaybettim.18 tane embriyodan 10 tanesini dondurdu beş beş.Geçen çarşamba beşi çözüldü doktorum 1 tanesini iyi olduğunu 2 tanesininde fna olmadığını söyledi bu 3 taneyi tranfer etti p.tesi test yaptıracağım bakalım sonuç ne olur

merhaba benim 17 yumurtam toplanmıstı.12 tanesine işlem yapıldı.çünkü 12 tanesi yeterli olgunluktaydı.8 tanesi döllendi.2 tanesi 5.gün transfer edildi.2 tanede 6.gün olarak donduruldu.benim esimde sperm hareketliliğinde problem var.insallah sonucun hayırlı olur.

ya bişey sorucam benim bugün transferimin 9. günü adet ağrısına benzer ağrım var birde kasıklarım ağrıyor bu neden kaynaklanıyor acaba yoksa tutmadı..

slm arkadaslar bende tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denemde tutdu.sali günü hamile oldumu ögrendim.ALLAH tüm bekliyenlere ve istiyenlere versin....

canım tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasip etsin.darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarıma....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…