Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba benim 17 yumurtam toplanmıstı.12 tanesine işlem yapıldı.çünkü 12 tanesi yeterli olgunluktaydı.8 tanesi döllendi.2 tanesi 5.gün transfer edildi.2 tanede 6.gün olarak donduruldu.benim esimde sperm hareketliliğinde problem var.insallah sonucun hayırlı olur.

çok saol cnm kendimi şimdi daha iyi hissediyorum.yanlız olmadığımı bilmek sevindirdi beni.ama bana transfer edilmedi.2 ay sonra inş.herşey yolunda giderse.blaktokist evresinde dondurdular 5. gün .umarım çözülürken sağlıklarından bişey kaybetmezler allahın izniyle.en kısa zamanda kucaklarımızın dolması dileğiyle

ya bişey sorucam benim bugün transferimin 9. günü adet ağrısına benzer ağrım var birde kasıklarım ağrıyor bu neden kaynaklanıyor acaba yoksa tutmadı..
cnm bende çok korkmuştum aynen benimde öyle olmuştu hiç bişeyim yoktu 8. günden sonra başladı ağrılarım.tamam dedim hastalanıcam ben tutmadı kesin.idrar testi yapmaya korktum evde sonunda dayanamadım 11. gün yaptım ve ikinci çizgi silik çok şükür kan testi sonuçlarımda iyi çıktı. hiç belli olmuyo kişiden kişiye çok değişiyo bu ağrılar. inan seni çok iyi anlıyorum

canım benim yumurta takip edilirken tafiz verme ben şu saatte gelebilirim de ben hep öyle dedim sağolsunlar karşı çıkmadılar.benim çok yakın yumurta toplama ve tarsfer genel anestezi. inan birşey hissetmiyorsun. kolay. rahim filmi istemediler. bu cmt randevu al gel bence.. ne kusuru canım beklerim

canım benimde doktorum Selman bey. Dün yumurta toplama işlemim yapıldı 8 adet yumurtam vardı. Bugün yumurtalarla ilgili bilgi vermek için arayacaklar. Merakla bekliyorum acaba döllenen olmuşmudur.
Yumurta toplamada genel anestezi olduğunu biliyordum ama transfer işlemininde anestezi kullanıldığını bilmiyordum. Gözümde büyütüyordum işlemi. Her hasta için genel anestezi uygulanıyor mu?

canım benimde doktorum Selman bey. Dün yumurta toplama işlemim yapıldı 8 adet yumurtam vardı. Bugün yumurtalarla ilgili bilgi vermek için arayacaklar. Merakla bekliyorum acaba döllenen olmuşmudur.
Yumurta toplamada genel anestezi olduğunu biliyordum ama transfer işlemininde anestezi kullanıldığını bilmiyordum. Gözümde büyütüyordum işlemi. Her hasta için genel anestezi uygulanıyor mu?

öncelikle hayırlı olsun canım. seni arife hanım arayacak. canım transferde ben istedim. o ekstra 350 falan ödedim.ben aşılamada çok acı çekmiştim :çok üzgünüm:

öncelikle hayırlı olsun canım. seni arife hanım arayacak. canım transferde ben istedim. o ekstra 350 falan ödedim.ben aşılamada çok acı çekmiştim :çok üzgünüm:

Yardımların için çok teşekkürler. Burada seni takip ediyorum. Umarım 12. gün mutlu haberlerinide alırız. Bizleri bilgilendirmeyi unutma. Kalbim ve dualarım seninle:1hug:

tamam canım hepimiz inşallah iyi sonuçlar alacağız güzel dileklerin için tşk. senin yumuşlar tutunur sana inşallahhh

bebiş istiyoruz nasılsın .benim bugün çok hafif belim ağrıyor.sende durumlar nasıl

canım iyiyim . bende ağrı ara ara akıntım su gibi gögüste hassasiyet az .. sen ne yaptın az kaldı canım

herkese merhaba
keseyi gördük çok şükür 1 tane varmış :) sağ salim dünyaya kucağıma gelir inşallah Allah'ım her isteyene versin.
bu arada transferden sonra kasıkları ağrıyan arkadaşlar için söylüyorum, benimde çok oldu hatta olmadı adet görücem dedim moralim bozuldu ama çok şükür o tutunma ağrılarıymış hatta şuan bile arada sırada oluyor doktorum hafif kanama bile olabilir ağrılar normal dedi. eğer çok şiddetli duramayacak kadar ağrılarınız varsa doktorunuza başvurun, umudunuzu kaybetmeyin..benim ilk denemede oldu çok şükür..inşallah her isteyenin olur..

test sonuçları olumlu olan kardeşlerime sormak istiyorum
12.günden sonra pozitif çıktı şimdi siz ne kadarlık hamile olmuş oluyorsunuz
bazı arkadaşlara bakıyorum 4 hafta bazılları 5hafta yazıyor
anlamıyorum obebekler 15 günlük degilmi
yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer olunca 12gün de beklemeyi koy 15 işte

test sonuçları olumlu olan kardeşlerime sormak istiyorum
12.günden sonra pozitif çıktı şimdi siz ne kadarlık hamile olmuş oluyorsunuz
bazı arkadaşlara bakıyorum 4 hafta bazılları 5hafta yazıyor
anlamıyorum obebekler 15 günlük degilmi
yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer olunca 12gün de beklemeyi koy 15 işte

Halk arasında hamilelik 38 haftadada tamamlanır diye bilinir. Doktorların hesaplaması 40 hafta üzerinden oluyor. Yani hamileliğin oluşum sürecini son adetin ilk günü olarak belirliyorlar. Fakat genelde döllenme 10. gün 15. gün arasında oluyor. Ama ilk günü başlangıç kabul edince fark olabiliyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

herkese merhaba
keseyi gördük çok şükür 1 tane varmış :) sağ salim dünyaya kucağıma gelir inşallah Allah'ım her isteyene versin.
bu arada transferden sonra kasıkları ağrıyan arkadaşlar için söylüyorum, benimde çok oldu hatta olmadı adet görücem dedim moralim bozuldu ama çok şükür o tutunma ağrılarıymış hatta şuan bile arada sırada oluyor doktorum hafif kanama bile olabilir ağrılar normal dedi. eğer çok şiddetli duramayacak kadar ağrılarınız varsa doktorunuza başvurun, umudunuzu kaybetmeyin..benim ilk denemede oldu çok şükür..inşallah her isteyenin olur..

hayırlı olsun cnmm:teytey: bende bu akşam gidicem dr a inşallah bu sevinç banada nasip olur.. çoooooookkk heyecanlıyımmm:uhm: cnm kaç tane transfer edilmişti sana?çok merak ediyorum bana 2 tane transfer edildi eğer 1 taneyse diğeri biz anlamadan düşüyomu.kanamaylamı düşüyo kafama o kadar çok şey takılıyoki

hayırlı olsun cnmm:teytey: bende bu akşam gidicem dr a inşallah bu sevinç banada nasip olur.. çoooooookkk heyecanlıyımmm:uhm: cnm kaç tane transfer edilmişti sana?çok merak ediyorum bana 2 tane transfer edildi eğer 1 taneyse diğeri biz anlamadan düşüyomu.kanamaylamı düşüyo kafama o kadar çok şey takılıyoki

canm bana 3 tane transfer edildi. birtane tuttu. diğerleri ne olacak bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmedi bunu doktoruna sor bende merak ettim :) inşallah iyi haberlerini alırız. bizi haberdar et.dualarımız seninle..ben ayın 26 da kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah :)

bende başardım ilk micro denememde bugün 11. günüm transfer sonrası 92.1 çıktı değerim bende başardım kızlar ama çoğulmu bilmiorum ya sizce ?

bende başardım ilk micro denememde bugün 11. günüm transfer sonrası 92.1 çıktı değerim bende başardım kızlar ama çoğulmu bilmiorum ya sizce ?

canım tekrar tebrik ederim seni. bence ikiz olabilir ama tabii ikinci değerini görmek lazım 11. gün için degerin güzel çünkü. ikiye katlanırsa değer baya yükselir ikiz olma olasılıgıda artar gibi geliyor bana

X