Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

berfe hayırlı olsun canım bende burda yenıyım ve transferımın 4 .gunu ılk denemem ınsallah rabbım bu sefer senın ve hepımızın yuzunu guldurur hayırlısıyla..........

berfe hayırlı olsun canım bende burda yenıyım ve transferımın 4 .gunu ılk denemem ınsallah rabbım bu sefer senın ve hepımızın yuzunu guldurur hayırlısıyla..........

inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin. bizde büyük ihtimalle tüp bebeğe geçeceğiz ilk aşılama tutmadı.sperm sayısı düşük ondan 2. aşılamayı istemeyecek büyük ihtimalle.transferden sonra istirahat varmı yoksa
çalışmaya başlanabilirmi hemenbenneyaptımki

amin canimm sanada hayirli olsun insallah insallh tutacak bebeklerimizmoralimizi yüksek tutalimki hersey iyi olsun allah yardimcimiz olsun hihoyyyt

arkadaşlar bende ilk defa tüp bebek deneyeceğim.3 martta iğnelerime başlayacağım.bende çikolata kisti olduğundan bir an önce anne olabilmek için bu yola karar verdik.çok heyecanlıyız inşallah ilkinde başarılı olur.daha önce bebek düşünmüyorduk kisti öğrenince tüp bebekle normale göre olma şansını arttırmak için bu yola girdik.vakti zamanı gelince diyorduk sonunda bu vesile oldu birden bire.derler ya her şerde bir hayır vardır diye.inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.isteyen herkese allah nasip etsin.

hikayemi anlatıp herkese yardımcı olmak istiyorum azosperm le ilgili meraklarınız bekliyorum hamileyim

kayra arkadaşım tedavisinin başarılı gecmesi için dua ediyorum insallah rabbim yardımcın olur şimdiden hayırlı olsun

kızlar bugün 8. günüm dün idrarda silik olarak 2. çizgiyi görmüştük bugün kanda 38.22 çıktı.
Değer sizce nasıl?

kızlar bugün 8. günüm dün idrarda silik olarak 2. çizgiyi görmüştük bugün kanda 38.22 çıktı.
Değer sizce nasıl?
canım tebrık ederım bence 8 gun için iyi muhtemelen yarın ıkı katı olacak ve boylece 10 gun beklenılen sevıyeye gelecektır.sıkma canını endıselenme

Sağol hayaım inşallah yükselir yaaa şimdide içimi bir endişe kapladı. Hadi yükselmezse diye. Ne zormuş insanın başına gelince daha net anlıyor

canım hadı hayırlı olsun moralını yuksek tut ıkıye katlatr sonuc ınsallah darısı hepımızın basuna

Sağol hayaım inşallah yükselir yaaa şimdide içimi bir endişe kapladı. Hadi yükselmezse diye. Ne zormuş insanın başına gelince daha net anlıyor

yükselir canım insallah .değerin güzel bence 8.gün için .12.gün 160 gibi bir değer olur.benim daha önceki blast transferimde doktorum 12.gün test istemişti.senin doktorun nasıl olsa belli oluyor diye erken istemiş bence sonucta herkezin 12.gün değeri baz alınıyor.oyüzden stres yapma insallah değerin katlanarak artacak.tebriklerrrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…