Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...darısı herkesin başınaa dualarım hepinizlee

kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....

kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....

tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonundada bu kadar sevinçli olursun canım.Rabbim yardımcın olsun güzel haberker vermen dileği ile

merhaba arkadaşlar ,
bende geçen ay tedaviye başladım . lucrin iğnelerini 15 gün vurduktan sonra çikolata kistleri çıktı . şimdi onlar erisin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum . pazartesi günü tekrar lucrin iğnleerine başlayacağım . işallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız birbirimizle ..

canım tedavin güzel sonuçlar ve müjdeler getirsin sana.gelişmelerden bizi de haberdar et.sağlıklı günler dilerim:teytey::sm_cool:

işallah monacım , güzel dileklerin için teşekkür ederim
herkesin gönlünden geçtiği gibi herşey yolunda gider umarım.. yaşadıklarımı adım adım sizlerle paylaşacağım .

merhabalar...... bende 11şubatta embriyo transveri olanlardanım.dün dayanamayıp idrar testi yaptım.2. çizgi çok hafif belliydi.inşallah hamileyimdir ve tamamına erdirir rabbim

merhabalar...... bende 11şubatta embriyo transveri olanlardanım.dün dayanamayıp idrar testi yaptım.2. çizgi çok hafif belliydi.inşallah hamileyimdir ve tamamına erdirir rabbim

canım benim hamilesin tabiiii.allahım bize de nasip et....:teytey::teytey:

kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu?

7 kez cok degıl mı benım doktorum 2 kez denedı tutmadı ve benı tup bebek merkezıne yollayacak onumuzdekı ay.

mrhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim ve bebeyimiz olmadı ben 28 yaşındaym bendeki sorun polikistover ve tüp bebek kararı aldık ve başladık..köbekden inelere başladım ve vurulma şeklim 187.5 la vuruyorum yani dokdorrum dosu biras yüksek verdi ve bu gün 13 gün oldu.. ama yumurdalarım büyüme yapmıyo (ve doktorda şunu söyledi polikistover zor yumurtalar sabırlı olmamı söyledi ama ben bu duruma cokk üzülüyorum cünkü normalinde ineler cevep vermesi gerekiyomuşş karnım şişginlikler oldu ama yinede yumurtalarım büyümüyo bunun yanında kalcadan da ineler başladımm bakalımm 4 günn daha devamm edelim dedi doktorumm eyer büyüme yapmassa ara vereceyiz sonra tekrar başlayacakmış teslerimde normal anlamadım ama ben arkadaşlar birde yumurtalarım gelişmediyi icin adet göremiyorumm 18 yaşımdan 25 yaşıma kadar adet düzenliyici kullandım yani hap kullanırsam adet görüyorum kullanmasam olmuyorumm..(ya işalala cabalarımız boş cıkmaz allah herkesin yardımcısı olsun ( böyle bi durum yaşayan varsa nolurr yazınn )

Canım ben de PCOS hastasıyım ben de de yumurta gelişmiyordu.Ben de adet düzenleyici kullandım 6 ay olmadı.Ameliyat oldum.Kistlerin üzerini çertdiler.bu ameliyatın ismi umurtalık kuaterizasionu dur.Ameliyatdan hemen sonra adetim düzene girdi.Yumurtam da gelişmeye başladı.Ama çatlamadı.Çatlatıcı iyneyle bile çatlamıyor.O yüzden artık tüp bebek tedavisine karar verdim canım.Bir de biz yumurtalıklarımıza yardımcı olmamız için kilo vermemiz gerekli biliyorsundur muhakkak..
Ne ise allah yardımcın olsun inşallah.Morelini yüksek tut..

arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah herşey gönlümüzce olur bende geçen yıl tüp bebek tedavisi gördüm.vede tuttu hamile oldum çok sevinmiştim artık herşeyiyle hayelini kuruyorduk doktara kontrole gidiyoruz.hiç bir sorun yok tabi 7 aylık olupta doktor bebeğinizin kalbi durmuş diyene kadarsenağlama dünya başıma yıkıldı sandım ama allah sabrımızı versindedik yani tedaviye başlarkenb hep pozitif düşünün allah tamamını erdirsin ben bu söze çok inanıyorum.vede zaten şuanda tedavi düşünmüyorum allah hepinize kolaylık versin sağlıklı sıhhatli gebelikler bebekler nasip etsin.canlarım

slm arkadaslar,bugün 5.tüp bebek transferim yapildi cok heyecanliyim herseferinde oldugu gibi ama insallah bu sefer tutacak.allah herkese özlemini cektigi minik yavrusunu kucagina almayi nasip etsin ve tabi banada.lütfen dualarinizi eksik etmeyin allah yardimcimiz olsun
:teytey:

:teselli:seminya üzülme arkadaşım ALLAH sabır versin bende 2 kez tüp beb. yaptım olmadı ama herhalde olupta kaybeymek daha zor bizi birbirimizden daha iyi kim anlaya bilir rabbim inşanlah tez günde gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…