- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Niye menepoz ignesi wuracaklr canm Allah sabrinin karsiligini bian ewwel wersin insallahCok sevindim canim senin adina Allah tamamina erdirsin insallah darisi bizlerin basina benim durumum beklemede canim Adet olunca gecici menapoz ignesi yapilacak yani yine beklemelerdeyim sabir vakti
Canmm benm 9. Günüm bugün test değerim 29.83 cıkdıı cok korkuyormm
Hayıırr yarın yapıcaamm cok korkuyorummSelam canım, test yaptın mı tekrar. Güzel haberlerini alırız inşallah
Hayıırr yarın yapıcaamm cok korkuyorumm
Yaa belim agrıyor biraz okadar bende belirti yok senin kacıncı gününinşallah olumlu olur ya. Var mı belirti felan
Yaa belim agrıyor biraz okadar bende belirti yok senin kacıncı günün
Sagol canim Amin insallahNiye menepoz ignesi wuracaklr canm Allah sabrinin karsiligini bian ewwel wersin insallah
Masallah canim 6+3 tur belki 6+6 dan sonra hafta atliyor ilk gun 7+0 olarak sayiliyor ultrasyon kagidi wermedimi onda yaziyordur Allah saglikla kucagimiza almyi nasip etsin yawrularimiziKizlar selam.6 bucuk haftalik 6+kac gun oluyo tam?doktorum bugun oyle dedi bana.cok sukur keseye dusmus yavrum kalbinide dinletti❤
Sonu guzel olacak insallah azcik daha disini sik cikolata kistine sogan kuru cok iyi diyorlar hic denedin mi yada bu surecte denesen ilacla zarari olurmukiSagol canim Amin insallahCikolata kistim 5 cm.oldugu icin onu kucultmemiz gerekiyo dedi Dr.sonra bakicaz kuculmusse tüp bebek tedavisine baslariz dedi beklemek yorucu ama baska sansimda yok gibi
Merhaba malatyali :)Sagol canim Amin insallahCikolata kistim 5 cm.oldugu icin onu kucultmemiz gerekiyo dedi Dr.sonra bakicaz kuculmusse tüp bebek tedavisine baslariz dedi beklemek yorucu ama baska sansimda yok gibi
niye üzgünsünüz ki? Gayet güzel artmış. Tam iki katı olacak diye bi şey yok. % 40 artsa normal diyorlar. Hiç keyfinizi kaçırmayın. İnşallah çok güzel olacak her şey. Hayırlı olsun :)Kızlaar cok üzgünm 9.gün 29.83 11.gün 52.88(
Masallah canim 6+3 tur belki 6+6 dan sonra hafta atliyor ilk gun 7+0 olarak sayiliyor ultrasyon kagidi wermedimi onda yaziyordur Allah saglikla kucagimiza almyi nasip etsin yawrularimizi
Insallah canim sabrin sonu selamettir.Sogan kurunu bikac gün denedim devam edemedim canim bu ay adetim cok duzensiz oldugu icin menapoz ignesi gelecek adetimede kaldi bu ay bi deneyeyim tekrardan sogan kürünüSonu guzel olacak insallah azcik daha disini sik cikolata kistine sogan kuru cok iyi diyorlar hic denedin mi yada bu surecte denesen ilacla zarari olurmuki
Tam hesabi doktoruna sor canim karisyor bizde ultrasyon kagidindada yazar kac hafta kac gunluk oldugu bi bak istersenSaol cnm..6+4 olmuyo mu canim 6bucuk hafta??aminc cnm Rabbim daim etsin ins kucamiza aldirsin ins
Aynen bu ay bi dene kiste faydasi olan bi cok insan war duzenli yap ama bak netten herseyini ayarlaInsallah canim sabrin sonu selamettir.Sogan kurunu bikac gün denedim devam edemedim canim bu ay adetim cok duzensiz oldugu icin menapoz ignesi gelecek adetimede kaldi bu ay bi deneyeyim tekrardan sogan kürünü
Tam hesabi doktoruna sor canim karisyor bizde ultrasyon kagidindada yazar kac hafta kac gunluk oldugu bi bak istersen