- 18 Kasım 2015
- 188
- 49
- 43
Evet canim bu sefer duzenli deniycem insallah faydasini gorurumAynen bu ay bi dene kiste faydasi olan bi cok insan war duzenli yap ama bak netten herseyini ayarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim bu sefer duzenli deniycem insallah faydasini gorurumAynen bu ay bi dene kiste faydasi olan bi cok insan war duzenli yap ama bak netten herseyini ayarla
% 85 çok yüksek bir ihtimal. Bana %60 dedi doktorum. Bizim sorunumuz tüplerimde geçiş yok yani tıkalı. Eşimde bişey çıkmadı çok şükür. İlk kez mi deneyeceksiniz? benim ilk denemem olacak ama hala transfer olamadım. Rahim kalınlığı istenilen düzeye gelmedi. İnşallah bu ay olur da transfer olurum.Merhaba aranıza yeni katıldım. Kasım ayında histereskopi olucam . Aralıkta tüp bebek başlıcaz. Sorunumuz morfoloji . Dr. Bebek şansının % 85 dedi. Sizlere ne demişti. Olurmu .
Yerleşme kanaması olmasın. Değeriniz gayet iyi bence. Zaten 5. gün embriyosu 7. günde bhcg salgılıyor diye biliyorum. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Yatmanızı önermiştir büyük ihtimalSelam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum
evet arkadaşım yatmamı önerdi. Ama bu kanama yoğun biraz korkutuyo beniYerleşme kanaması olmasın. Değeriniz gayet iyi bence. Zaten 5. gün embriyosu 7. günde bhcg salgılıyor diye biliyorum. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Yatmanızı önermiştir büyük ihtimal
çok geçmiş olsun. dikkat edin kendinize. umarım her şey yoluna girer ve güzel bir hamilelik süreci geçirirsinizE
evet arkadaşım yatmamı önerdi. Ama bu kanama yoğun biraz korkutuyo beni
Merhaba sonucu aldiniz mi? Insallah sevindirici haberler duymuşsunuzdurBuda testim
Eki Görüntüle 2065658
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsın sağlıkla sıhhatle sağlıklı sıhhatli salih/saliha evlaadımızi kucağımıza almayı bizede nasip etsin inşaallah. Bu sabah kanı verdim hamileyim Allah'ın izniyleMerhaba sonucu aldiniz mi? Insallah sevindirici haberler duymuşsunuzdur
Allah tamamina erdirsin yavrunuzu saglicakla kucaginiza alin insallah. Herhangi bir belirti yasadiniz mi aceb?Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsın sağlıkla sıhhatle sağlıklı sıhhatli salih/saliha evlaadımızi kucağımıza almayı bizede nasip etsin inşaallah. Bu sabah kanı verdim hamileyim Allah'ın izniyle
Deger kac cikti birde?Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsın sağlıkla sıhhatle sağlıklı sıhhatli salih/saliha evlaadımızi kucağımıza almayı bizede nasip etsin inşaallah. Bu sabah kanı verdim hamileyim Allah'ın izniyle
Var canim gozun aydinBuda testim
Eki Görüntüle 2065658
Bnmde 8.gunum sabah kan verecegim 3.gun embriyosu.Kızlar 7.gün yapılan kan testinde sonuç negatif çıktı yarın 9.gün sizinde böyle kanda negatif olup 9.gün yükselen değerinizvar mıyoksa bu 3 embriyoda tutmamışmı oluyor