Mrb bende novafertilde tedaviye başladım sizin gibi 2 yıllık evliyim sizde sorun neydi acaba ve sürec nasıl olduGaziantep novafertil canm rusen atmaca 2 senelk evliyim
Negatif ne demek zaten embriyo yani döllenmiş koymuyolar mı? Bu düşük yapmıssın mı demekKızlar 7.gün yapılan kan testinde sonuç negatif çıktı yarın 9.gün sizinde böyle kanda negatif olup 9.gün yükselen değerinizvar mıyoksa bu 3 embriyoda tutmamışmı oluyor
Benim eşim varikosel ameliyatı oldu olan spermi de gitti haberiniz olsunArkadaşlar yeri burası bilmiyorum ama daha çok yazan var cevap alabilirim diye buraya yazıyorum. Eşim iki kere sperm testi yaptırdı. Ilkinde 13 milyondu ve ileri hareketlilik morfoloji değerleri sayı az ama iyi demişti doktor. 5 ay sonra tekrar yapıldı test. 1 milyon cıktı sayı. Ileri hareketlilik 0 çıkmıştı. Sadece yavaş hareketli %30. Biz yikildik öğrenince. 2.5 senedir uğraşıyoruz. Sol tarafında bir damarda varikosel var denildi. 3.2 mm kalınlığında. Ameliyat istemiyor eşim. Fh ve testesteron değerleri de dusuk cıktı. Urolog klomen verdi esime. Degerlerin düzelmesini bekle ameliyati da hemen düşünme ve sperm testini yenile dedi. Şimdi en kötü ihtimali düşünürsek ileri hareket 0 iken yavaş hareketli spermlerle tüp bebekte başarılı olma şansımız var mı sizce? Olursa bebek sağlıklı olur mu?
klomenle beraber folik asit e vitamini almadı mı?bitkisel kürleri de araştırın derim.Arkadaşlar yeri burası bilmiyorum ama daha çok yazan var cevap alabilirim diye buraya yazıyorum. Eşim iki kere sperm testi yaptırdı. Ilkinde 13 milyondu ve ileri hareketlilik morfoloji değerleri sayı az ama iyi demişti doktor. 5 ay sonra tekrar yapıldı test. 1 milyon cıktı sayı. Ileri hareketlilik 0 çıkmıştı. Sadece yavaş hareketli %30. Biz yikildik öğrenince. 2.5 senedir uğraşıyoruz. Sol tarafında bir damarda varikosel var denildi. 3.2 mm kalınlığında. Ameliyat istemiyor eşim. Fh ve testesteron değerleri de dusuk cıktı. Urolog klomen verdi esime. Degerlerin düzelmesini bekle ameliyati da hemen düşünme ve sperm testini yenile dedi. Şimdi en kötü ihtimali düşünürsek ileri hareket 0 iken yavaş hareketli spermlerle tüp bebekte başarılı olma şansımız var mı sizce? Olursa bebek sağlıklı olur mu?
Doktor sadece klomen vermiş biz multivitamin almayı da düşünüyoruz.klomenle beraber folik asit e vitamini almadı mı?bitkisel kürleri de araştırın derim.
Merhaba bende sorun çikolata kisti var bir tabe 2,5 cm o yüzden olmuyor tedaviye yeni başladım sayılır cuma günü başladım şuan gonal f iğne ve bir başka iğne kulanıyorum ne zaman başladınız ben bugün gittim kontrole yumurtalara baktılar cumada gideceğimMrb bende novafertilde tedaviye başladım sizin gibi 2 yıllık evliyim sizde sorun neydi acaba ve sürec nasıl oldu
Mrb sonucunuzda degisiklik varmi. Benimde 11. Gunum kan testim 5.11 doktorum iki gunde bir test istedi bende cok merak ediyorun daha sonrasinda yukselen oluyormu. Sizin kacti sonucunuz ilk testinizde simdi ddurum nedir acabaKızlar 7.gün yapılan kan testinde sonuç negatif çıktı yarın 9.gün sizinde böyle kanda negatif olup 9.gün yükselen değerinizvar mıyoksa bu 3 embriyoda tutmamışmı oluyor
Canim tedavin hayirli olsun.. insaAllah hayirli haberlerle gelirsin.:) stres yapmamaya calis .. rahat ol ve test gununu bekle canim...guzel haberlerini bekliyoruz..Selam kizlar . Benim de ilk denemem tup bebekte transferimin 3.gunundeyim . Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin .hayirli saglikli evlatlar nasip etsin . Amin
Hic stresim yok canim gayet iyiyim bugunde aksam oldu zaman su gibi akip geciyor . Rabbim gununu bos gecirenlerden eylemesin. Herseyin hayirlisi beklicez artik sayili gun cabuk gecer derler .Canim tedavin hayirli olsun.. insaAllah hayirli haberlerle gelirsin.:) stres yapmamaya calis .. rahat ol ve test gununu bekle canim...guzel haberlerini bekliyoruz..
MasaAllah...aynen oyle canim..Rabbim elini bos cikarmasin ..Hic stresim yok canim gayet iyiyim bugunde aksam oldu zaman su gibi akip geciyor . Rabbim gununu bos gecirenlerden eylemesin. Herseyin hayirlisi beklicez artik sayili gun cabuk gecer derler .
Aminn canim benim cumlemizin emeklerini bosa cikarmasin. Kolay degil ilaclari igneleriMasaAllah...aynen oyle canim..Rabbim elini bos cikarmasin ..
Hic kolay degil gercekten..sizin neden olmuyordu? Bir rahatsizlik var miydi?? Ne kadar oldu evlilik?Aminn canim benim cumlemizin emeklerini bosa cikarmasin. Kolay degil ilaclari igneleri
Ben 24 yasindayim canim 5 yillik evliyim. 5 dusugum oldu normal yolla yani yinr klomrn catlatma ignesi tedavileriyle. En sonki kadin dogum uzmanim tup bebek yapilmasi sart embryolarin pgt ye gitmesni soyledi. Rahim filmi cekindim rahmim y seklindeymis . Histeroskopi ameliyati.oldum yine ayina klomenle hamile kaldim.bu sefer yine dusuk olunca mustecep doktorumda tup bebege giriselim dedi ameliyatimida o yapmisti. Cok sukur hersey sorunsuz gecti. 10 yumurta donduruldu . 3 tanesi pgtye gitti iki tanesi saglam geldi . Normalde kasimda olacakti transfer ama kist cikti yasmin ictim.nasip araliga kaldi . Transferim yapildi simdi beklemekteyim :)Hic kolay degil gercekten..sizin neden olmuyordu? Bir rahatsizlik var miydi?? Ne kadar oldu evlilik?
Canim yaa..Neler yasamissin.. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. insaAllah olacak bence..icime oyle geldi:)Ben 24 yasindayim canim 5 yillik evliyim. 5 dusugum oldu normal yolla yani yinr klomrn catlatma ignesi tedavileriyle. En sonki kadin dogum uzmanim tup bebek yapilmasi sart embryolarin pgt ye gitmesni soyledi. Rahim filmi cekindim rahmim y seklindeymis . Histeroskopi ameliyati.oldum yine ayina klomenle hamile kaldim.bu sefer yine dusuk olunca mustecep doktorumda tup bebege giriselim dedi ameliyatimida o yapmisti. Cok sukur hersey sorunsuz gecti. 10 yumurta donduruldu . 3 tanesi pgtye gitti iki tanesi saglam geldi . Normalde kasimda olacakti transfer ama kist cikti yasmin ictim.nasip araliga kaldi . Transferim yapildi simdi beklemekteyim :)
:)) icini yerim senin insallah canim benim . Senin derdin ne bakalim dokul hadiCanim yaa..Neler yasamissin.. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. insaAllah olacak bence..icime oyle geldi:)
Merhaba çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inş. Sizde sorun neydi acaba ve nerede yaptırdınız?bugün transferimin 12. günüydü test yapıldı sonuc 338 cok sükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda
canım bende çikolata kisti vardı novafertil tüp bebek merkezinde ruşen atmaca yaptı inanılmaz memnun kaldım çok ilgililer ve transfer yapıcaklara yada transferi yapılmıs olanlara tavsiyem bol bol taze sıkılmıs havuc suyu icsinler ben hergün 1 bardak içtim bunun faydasını gören çokMerhaba çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inş. Sizde sorun neydi acaba ve nerede yaptırdınız?