Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba aranıza yeni katıldım. Kasım ayında histereskopi olucam . Aralıkta tüp bebek başlıcaz. Sorunumuz morfoloji . Dr. Bebek şansının % 85 dedi. Sizlere ne demişti. Olurmu .

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

Merhaba aranıza yeni katıldım. Kasım ayında histereskopi olucam . Aralıkta tüp bebek başlıcaz. Sorunumuz morfoloji . Dr. Bebek şansının % 85 dedi. Sizlere ne demişti. Olurmu .
% 85 çok yüksek bir ihtimal. Bana %60 dedi doktorum. Bizim sorunumuz tüplerimde geçiş yok yani tıkalı. Eşimde bişey çıkmadı çok şükür. İlk kez mi deneyeceksiniz? benim ilk denemem olacak ama hala transfer olamadım. Rahim kalınlığı istenilen düzeye gelmedi. İnşallah bu ay olur da transfer olurum.

Yerleşme kanaması olmasın. Değeriniz gayet iyi bence. Zaten 5. gün embriyosu 7. günde bhcg salgılıyor diye biliyorum. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Yatmanızı önermiştir büyük ihtimal

E
Yerleşme kanaması olmasın. Değeriniz gayet iyi bence. Zaten 5. gün embriyosu 7. günde bhcg salgılıyor diye biliyorum. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Yatmanızı önermiştir büyük ihtimal
evet arkadaşım yatmamı önerdi. Ama bu kanama yoğun biraz korkutuyo beni

Arkadaslar merhaba... ben sgk raporlu tup bebek tedavisi oluyorum su anda. Benim raporun 10 gunde cikti ve ertesi gun tedaviye basladik. Nedense bu tedavimde basari saglayamacak hissi var icimde. Doktorum oyle bir sey bahsetmedi bu benim hislerim. Size sorum su ben devletten 3.hakjimida kullanmak istiyorum. Opu, transfer olmadi daha. Ben yinede tekrar basvurup 2. Rapor hakkimida almaya calissam olmazmi? Neden acele ediyorsun derseniz ocak ayinda 40 yasindan gun almaya basliyorum ve rapor hakkimi kaybediyorum. Sizce bana tekrar rapor verirler mi

Kızlar 2 kasımda transferim yapıldı 3.gun embriyosu 3 tanede donduruldu. 5. 5.gunu dayanamayıp test yaptım silik cıktı yarim saate saatler sonrada belirginlesti. 6. Gun bidaha yaptum yarim saate silik ikinci yine cikti ama gormek için işığın altında amuda kalkmak lazım o derece silik. Bugün 8.gunu bidaha yaptım aslında yapmayacaktım gece 3 kere wc ye kalktım sabah ki idrarrim su gibi olacaktı aman neyse yap dedim yaptığım gibi ikinci çizgi silik cıktı gittim hemen elimi yıkadım geldim aaaa silik eşin e dedim gel ışıkta baktık evet silik masaya koydum şok oldum bidaha baktım aaaa belirginleşiyor. Şimdi size sorum sevinmeliyim0? Resmî nasıl yüklicem kabul etmiyor

Merhaba sonucu aldiniz mi? Insallah sevindirici haberler duymuşsunuzdur
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsın sağlıkla sıhhatle sağlıklı sıhhatli salih/saliha evlaadımızi kucağımıza almayı bizede nasip etsin inşaallah. Bu sabah kanı verdim hamileyim Allah'ın izniyle

Allah tamamina erdirsin yavrunuzu saglicakla kucaginiza alin insallah. Herhangi bir belirti yasadiniz mi aceb?

Deger kac cikti birde?

Ben de sonuçlarımı bekliyorum bol bol dua ne olur doktorum medicalpark göztepe deki aynur erşahin, sonuçlarım gelince hikayemi sizinle paylaşacağım kızlar

Kızlar 7.gün yapılan kan testinde sonuç negatif çıktı yarın 9.gün sizinde böyle kanda negatif olup 9.gün yükselen değerinizvar mıyoksa bu 3 embriyoda tutmamışmı oluyor

Kızlar 7.gün yapılan kan testinde sonuç negatif çıktı yarın 9.gün sizinde böyle kanda negatif olup 9.gün yükselen değerinizvar mıyoksa bu 3 embriyoda tutmamışmı oluyor
Bnmde 8.gunum sabah kan verecegim 3.gun embriyosu.
Ama diğer postlarda okuguma göre yiklesen var canim.10 gun negatif cikip 12 pozitif gören vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…