Kan dolasımıniçin kalkıyorum ben yinede ev içinde odaları bi dolasıyorum yemek yerken oturuyom zaten bide tamam cok sartlanmamak gerek cidden de. Bende vc ye gidince korkuyırum sanki gidivercek gibi oluyor öle bişey olmazda işte benim korkum. Senn kacıncı günündü kusura bakma belki sormusumdur da canımmAynen aynen aslinda yarari yokmus evet.ama iste insan sucluluk duyuyor ne bileyim yani.banada 3gun dinlen dedi sora normal hayatina don dedi ama agir kaldirma uzanma dedi is yapma dedi.sen genede yavas hareketler yap cnm
Kan dolasımıniçin kalkıyorum ben yinede ev içinde odaları bi dolasıyorum yemek yerken oturuyom zaten bide tamam cok sartlanmamak gerek cidden de. Bende vc ye gidince korkuyırum sanki gidivercek gibi oluyor öle bişey olmazda işte benim korkum. Senn kacıncı günündü kusura bakma belki sormusumdur da canımm
Sen hamilesin değilmi yoksa sende transfer oldun bekliyormusun yaniNeyde kacinci gunun cnm anlamadim??yok cnim nasip etcekse eger Rabbim gidivermez:) aynen sartlanma cnm kasma kendini zaten.aynen dediklerini yap
Sen hamilesin değilmi yoksa sende transfer oldun bekliyormusun yani
Ayyy cok güzel maşallah ne kadar güzel bi duygu değilmi Rabbim daim etsin sana bağışlasın kucagına almayı nasip etsin canımm cok mutlu oldum böyle olumlu sonuclarıda duyunca darısı basıma inşallah. Kac embriyo konulmustu tek mi ciftmi bebegin bide sorununuz neydi sizinRabbim nasib etti cnim dun kan verdim pozitifff cok sukur.sira 2.degerde ins daim eder Rabbim..Rabbim sanada versin ins.haberlerini bekliyorum
Canım bide sey sorucam yatmadıgın zamanlar yatakta ayaklarını uzatıpp oturdun muu ben. MEsela hep yatamıyorum ayagımı uzatıp oturuyom belime yastık koyup değilse sırt agrısından kudurxam:)Rabbim nasib etti cnim dun kan verdim pozitifff cok sukur.sira 2.degerde ins daim eder Rabbim..Rabbim sanada versin ins.haberlerini bekliyorum
Canım bide sey sorucam yatmadıgın zamanlar yatakta ayaklarını uzatıpp oturdun muu ben. MEsela hep yatamıyorum ayagımı uzatıp oturuyom belime yastık koyup değilse sırt agrısından kudurxam:)
Ilk üc ay cok önemli yat bol bolCok nadir oturdum ben.hep yattim halada yatiyorum..yari dolanmali kakmali ama.
Ilk üc ay cok önemli yat bol bol
Tamam bende yemek vc harici cok oturmayım madem zaten yemekte 15 dk oturuyom yeter o bana :)Evet tatlim ole yapicam
Ayyy cok güzel maşallah ne kadar güzel bi duygu değilmi Rabbim daim etsin sana bağışlasın kucagına almayı nasip etsin canımm cok mutlu oldum böyle olumlu sonuclarıda duyunca darısı basıma inşallah. Kac embriyo konulmustu tek mi ciftmi bebegin bide sorununuz neydi sizin
Tamam bende yemek vc harici cok oturmayım madem zaten yemekte 15 dk oturuyom yeter o bana :)
Aminnnnn aminn canm benm.Allah razi olsun cnm benim.Rabbim tez zamanda sana ve tum bekleyenlere versin amin.
İyi akşamlar ben uyuyamıyorm yarın da işe gidicem ama uykum yok kendimi dinler oldum ama bir tık yok karnım gurulduyor gaz cıkarıyorum bunlar adette de oluyor bu arada ben bugün kayıt oldum transfer günümle beraber 4.günüm bana da dua edin ben olumlu sonuclar okuyunca cok mutlu oluyorm olumsuz okuyunca duama onu da katıyorm inşallah buradan mutlu haberi veririm
Insallah olumlu sonuclar alirsin canim bende bu ayin sonunda tedaviye basliyacaz diye hayal ederken bugun cikolata kistim icin konusmaya gidince bi hayal kirikligi daha oldu kistim 5 cm ve 3 ay gecici menapoz ignesi yapilmasi gerekiyomus yani 3 ay daha bekliycez oda olmassa yine ameliyat offf of uzadikca uzayan surecler artik cok agir gelmeye basladi bakalim hakkimda hayirlisi sabretme zamani yineİyi akşamlar ben uyuyamıyorm yarın da işe gidicem ama uykum yok kendimi dinler oldum ama bir tık yok karnım gurulduyor gaz cıkarıyorum bunlar adette de oluyor bu arada ben bugün kayıt oldum transfer günümle beraber 4.günüm bana da dua edin ben olumlu sonuclar okuyunca cok mutlu oluyorm olumsuz okuyunca duama onu da katıyorm inşallah buradan mutlu haberi veririm
Bu arada bol bol dua et bol bol meryem süresi oku inşallaah allahım verir allah bilio zamanını da biz cok sabırsızz allahım bununla kimseyi sınamasın cok zorInsallah olumlu sonuclar alirsin canim bende bu ayin sonunda tedaviye basliyacaz diye hayal ederken bugun cikolata kistim icin konusmaya gidince bi hayal kirikligi daha oldu kistim 5 cm ve 3 ay gecici menapoz ignesi yapilmasi gerekiyomus yani 3 ay daha bekliycez oda olmassa yine ameliyat offf of uzadikca uzayan surecler artik cok agir gelmeye basladi bakalim hakkimda hayirlisi sabretme zamani yine
Bana çok dua edermisin senin gibi bende hamileyimmm yazayım buraya inşallaah şimdi işe gidiom araba sallandkca ödüm kopuyo başımı agrıttı bu korkuKendini cok dinleme cnim.Rabbim herseyin hayirlisini versin.ins ol demistir sanada
Bana çok dua edermisin senin gibi bende hamileyimmm yazayım buraya inşallaah şimdi işe gidiom araba sallandkca ödüm kopuyo başımı agrıttı bu korku