Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Bugün transferi sayarsak 5.gün benm trasferm öglen bir de oldu o yüzden neden sayılmıyor anlamıyorm Yaa belim agıyor ama belimde bant var ondan olabilir işe geldm ama hiç keyfm yok aklmdan cıkmıyor canm birde ben cumartesi teansfer pazartesi ablama gittim merdiven cıkdım yavas yavas aksam geri döndm ama yattm onda yaa bilmiom cok yatıp dinlenmedm yani bana doktor pazartesi normal hayatına dön dedi o hep aklma gelio salı evmdeydm yattm ara ara bugün de geldm işe ama korkuyorm canm cok korkuyorm ilk denemem ikimizde de bir sorun yok bir senedir deniyorz olmuyor kimseye de demedm bir ben bir kocam bir de ablam bilio öyle işde

Rabbim nasip eder ins cnim cok dua et.diyorum ya Rabbim vercekse yok merdiven cikmissin yok yatmamissin hicbiri mani degil.

ben burdakileri okuyunca rahatlıyorm benm tüp bebek yaptırdogımdan kimsenin haberi yok kimseyle konusamıyorm dertleşemiyorm hoş konussam da anlamazlar

Ewet canim gordum kalp atisini duydum cok sukur Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah sen naptin tedawinij hangi asamasindasin
Cok sevindim canim senin adina Allah tamamina erdirsin insallah darisi bizlerin basina benim durumum beklemede canim Adet olunca gecici menapoz ignesi yapilacak yani yine beklemelerdeyim sabir vakti

Merhaba arkadaslar bende dr dan geldim simdi amh 07 cikti tüp bebek tavsiye etti ona baslayacagim nasip olursa 07 amh ile tup bebekten guzel sonuc alan var mi cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…