Bugün transferi sayarsak 5.gün benm trasferm öglen bir de oldu o yüzden neden sayılmıyor anlamıyorm Yaa belim agıyor ama belimde bant var ondan olabilir işe geldm ama hiç keyfm yok aklmdan cıkmıyor canm birde ben cumartesi teansfer pazartesi ablama gittim merdiven cıkdım yavas yavas aksam geri döndm ama yattm onda yaa bilmiom cok yatıp dinlenmedm yani bana doktor pazartesi normal hayatına dön dedi o hep aklma gelio salı evmdeydm yattm ara ara bugün de geldm işe ama korkuyorm canm cok korkuyorm ilk denemem ikimizde de bir sorun yok bir senedir deniyorz olmuyor kimseye de demedm bir ben bir kocam bir de ablam bilio öyle işdeIns sende yazarsin cnm banada cok uzak gelirdi bu kelime ama Rabbim isteyince hicte degilmis.gercekten herseyin vakti sati var..etmem mi herkese ediyorum.Allahin izniyle hicbise olmaz cnm Rabbim nasip etcekse hicbisj engel degil olamaz.kacinci gunu bugun transferin??
Bugün transferi sayarsak 5.gün benm trasferm öglen bir de oldu o yüzden neden sayılmıyor anlamıyorm Yaa belim agıyor ama belimde bant var ondan olabilir işe geldm ama hiç keyfm yok aklmdan cıkmıyor canm birde ben cumartesi teansfer pazartesi ablama gittim merdiven cıkdım yavas yavas aksam geri döndm ama yattm onda yaa bilmiom cok yatıp dinlenmedm yani bana doktor pazartesi normal hayatına dön dedi o hep aklma gelio salı evmdeydm yattm ara ara bugün de geldm işe ama korkuyorm canm cok korkuyorm ilk denemem ikimizde de bir sorun yok bir senedir deniyorz olmuyor kimseye de demedm bir ben bir kocam bir de ablam bilio öyle işde
Kızlar bugün transfer günü ile beraber 6.günüm cok akıntım var anlamadm
Kötü bir şey mii yaa bu stresKızlar bugün transfer günü ile beraber 6.günüm cok akıntım var anlamadm
evet canım kullanıyorumVajinal fitil kullaniyomusun
Kötü bir şey mii yaa bu stres
evet canım kullanıyorum
ben burdakileri okuyunca rahatlıyorm benm tüp bebek yaptırdogımdan kimsenin haberi yok kimseyle konusamıyorm dertleşemiyorm hoş konussam da anlamazlar
Kimseye söylememek en mantıklısı söyleyince daha fazla stres oluyorsun.ben burdakileri okuyunca rahatlıyorm benm tüp bebek yaptırdogımdan kimsenin haberi yok kimseyle konusamıyorm dertleşemiyorm hoş konussam da anlamazlar
Sen belirtiler ne yasadın canımmZaten kimseye solemek aciklamak zorunda da degilsin cnm
Sen belirtiler ne yasadın canımm
Canmm benm 9. Günüm bugün test değerim 29.83 cıkdıı cok korkuyormmBen pek belirti yasamadim cnm.suanda yok sayilir henuz
Canmm benm 9. Günüm bugün test değerim 29.83 cıkdıı cok korkuyormm
Canmm ne bilim yaa yükselmezse falan diye çarsamba cumaNiye cnim hic korkma yukselir ins.bidaki ne gun?
Slm canim ne haber gittinmi kontrole bebisin gorundumuBir kac gune olmazsa doktoruna soyle canim progesteron weriyolar bi sure icince sokuyor benimde adetlerim cok duzensiz 6-7 ayda bir tedawiden once progesteron werdi doktor 10 gun icip biraktim bir hafta icinde adet olmustum
Ewet canim gordum kalp atisini duydum cok sukur Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah sen naptin tedawinij hangi asamasindasinSlm canim ne haber gittinmi kontrole bebisin gorundumu
Ewet canim gordum kalp atisini duydum cok sukur Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah sen naptin tedawinij hangi asamasindasin
Canmm ne bilim yaa yükselmezse falan diye çarsamba cuma