Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Olsun canm :) yok evraklarimizi tamamliyoruz regl oldugunda gel dedi doktor yaklasik 2 hafta var nasip olursa:)

Anladım umarım sizin için hayırlı olur aynı durumlar dan bende geçtiğim için suan sizin durumu anlıyorum inşallah herşey güzel gidecek 2017 ailenize yeni mutluluklar katacaktir allahın izni ile.

Merhaba canm
Bende ondan korkuyorum hayal kirikligi yasamak bana sanki kaldiramayacagim bir yukmus gibi geliyor. Benden sonra evlenen cogu arkadasim hamile evlat sahibi oldu ve etrafimdaki herkez suan hamile. Bu benim canimi acitiyor ama onlarin oluyo diye asla kiskanmiyorum sadece benimde her isteyeninde evladi olsun istiyorum cani gonulden. Sen kac defa denedin canm suan varmi bebis:)

Anladım umarım sizin için hayırlı olur aynı durumlar dan bende geçtiğim için suan sizin durumu anlıyorum inşallah herşey güzel gidecek 2017 ailenize yeni mutluluklar katacaktir allahın izni ile.
Aminn canm cumlemizin ins sizinde ailenizle ve yeni bebisinizle mus mustlu yillariniz olur umarim:))

Evet hayal kırıklığı yaşamak çok zor ama denemeden de bulamayız.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin kimseye.Ama Allah sevdiği insanların isteklerini daha geç kabul edermiş.Bir arkadaşım söylememişti ve beni çok duygulandırmıştı.Bu kullarımın istekleri benim için daha değerli diye...Dua edicez istiycez rabbim dularımızı kabul edecek inşallah.

Evet insan çok karmaşık duygular yaşıyor bu konuda tam olarak kıskançlık demek doğru değil.Bambaşka yaşamayan bilemez o yoğun duyguları..Çevre faktörleri ile de baş etmek zorunda kalıyor insan.Bu konuda nasıl rahat ediyorsan öyle yap.Ama ben genelde bu dönemde biraz uzak kaldım çevremdende biraz içe kapandım..

Benim ikinci tedavimde rabbime binlerce şükür olsun hamile kaldım...Şuanda yaklaşık 9 haftalığımın.Şimdi biraz dinlenmem gerekiyor düşük tehlikesine karşı evdeyim..

Rabbim neylerse güzel eyler.Bol bol dua etmek, inanmak pes etmemek öğrendiğim.İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı..
Biz gerçekten çook güçlüyüz hemde çok.

Gozlerim dolu okudum yazdigin her cumleyi.. hislerime tercuman oldun
Yazdiklarini gozlerim dolu okudum hislerime tercuman oldunHaklisin Rabbim sevdigi kullarini sinar zorluklarla mucadele ettirir,hayirlisiyla sinavimizi iyi bir sekilde geceriz insAllah.
Cevre etkeni zaten anlatilmaz surekli insanlarin sorular yoneltmesinden biktim artik insanlardan kacar oldum ki cocuk varmi diye sormasinlar..
Olucagina inaniyorum hic bir zaman umidimi kaybetmedim.
Senin icinde cok sevindim canm hayirlisiyla evladini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin mevlam.. umarim bende bir gun bu mutlulugu gun sayarak yasarim ve kucagima alip cennet kokusunu icime ceke ceke sever koklarim:))Ve cok haklisin biz cokk gucluyuzz..

Çocuk sorularını geçiştiriyordum, hala da kimsenin haberi yok.

3.aydan sonra söylemeyi düşünüyorum.Çünkü sonra insanlara açıklama yapmak daha da zor yani olumsuz bir durumda.

Daha düşünmüyoruz iş güç ödemeler falan diye belli bir zamandan sonra artık ısrar etmiyorlar ama tabi ısrarla soranlarda yok değil...Onları da geçiştiriyorum.

Çok saol canım inşallah hayırlısı alırız kucaklarımıza.O miss koku için herşeye değer inanıyorum...Her gün dualarımda bu yolda yürüyen herkes için hayırlısını diliyorum..

Bende kimseye anlatmiyorum dusunmuyoruz diyorum ama daha cok baski aliyorum buda beni strese sokuyor kendi kendimi kandiriyorum sanki..

Rabbimin izniyle hamile kalirsam bende ilk 3 ay kimseye anlatmamayi dusunuyorum sanirim ilk ay esimden bile saklicam

Beni dislamaya basladi bazen soyledigi kelimeler kalbimi cok acitiyor sanirim onunlada aramiza sogukluk girmeye basladi...

Ne yapicagimi bilmiyorum bu sekilde giderse evliligimde bitebilir cocuk konusunda kararsiz kaldigim anlar oluyor. Ya dunyaya getirsem ve bosansak evladim duzgun bir aile ortami gormiycek.. Ne biliyim kafamda deli sorular!! Bazen caresizlik bazende cikmazlardayim..

Rabbim hepimiz icin once hayirlisini nasip etsin ve bizlere saglikli salih evlatlar nasip etsin canm...

Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim.
Benim de tupte genisleme soz konusu. Hsg de tupler acik gozukuyor. Gecen hafta yumurta toplama gerceklesti. Doktorum da kararsiz kaldi. Ya transfer edip duruma bakacak tutmazsa ameliyat yapacak ya da once ameliyat yapip sonra transefer gerceklesecek.
Sizin durumunuz ne oldu acaba ???

Canm merhaba
Ben henuz evraklarimi topluyorum daha gitmedim onumuzdeki hafta Allahin izniyle gidicem henuz doktorla gorusmedim ne onericek inan bilmiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun olumlu sonuc alirsin insallah

Merhabalar beni durumumda sizin gibi tüplerim de sizin gibi genişleme vat doktorum ilk önce transfer yaparız tutmazsa ameliyat dedi tutarsada düşme tehlikesi varmış benim tüp bebegim tutudu ama şimdi çok korkuyorum birşey olur mu diye

Hangi doktorda pozitif aldiniz

Hangi doktorda pozitif aldiniz
Bende 13 de transfer oldum 23dede posetive sonuc gebeyim cok sükür ama simdi tabikide cok korkuyorum cok ve base kisilere sormak istiyorum benim agdet olacakmis gibi sancilarim var bide asiri halde belim agrimaya basladi gebe kalip bu agrilari ceken varmi??bide ben progestan 2tane gece vajinal crinone vajinal sabah aksam coraspirin gün 1tane folik asit 1tane bide 4tane estrofem sizden kullanan varmi.benim doktorum ahmet işik medical park izmir ilk denememde sükür tuttu cok memnun kaldim ben suan gebeyim allaha dua etmekten baska cagre yok..allahhhh herkese evlatlarini elline almaya nasip eylesin cenabi allah kimseyi evlatsiz birakmasin amin

Oncelikle insallah bebisiniz tutunur sımsıkı anneciğine ve Rabbim sağlıkla kucaģınıza almayı nasip eder insallah. Doktorum bana da ayni seyi soyledi, yani tutarsa bile dusukle sonuclanabilir ama bunlar hep olasilik ve kesin bir sey soyleyemiyor. Demek ki hepimizde durum ayni hicbir doktor bu duruma kesin bir tani koyamiyor. Hsg bir yil once cekilmisti benim, simdi bir daha cekilecek. Son cekilecek olan Hsg de de doktor ayni suphesini gozlemlerse once ameliyat olcam, yine tupler acik cikarsa biz de ilk tup bebek denememizi yapacagiz. Tutmazsa o zaman ameliyat yapilacak.
Siz bu durumunuzu kac doktora gosterdiniz. Biz uc doktora gittik ucu de kesin bir sey diyemedi. Bir de hangi sehirde tedavinizi gerceklestiriyorsunuz acaba?

Benim tüplerim açıkdı ama az bişey genişleme varmış tek dr gördü ondada devam ettim şişli memorial

Benim tüplerim açıkdı ama az bişey genişleme varmış tek dr gördü ondada devam ettim şişli memorial
Benim de hsg de tuplerim acik cikmisti ama uzerinden 1 yil gecti. Bu genislemeden dolayi tekrar cektirelim istiyor doktor. Tesekkur ediyorum cevap icin. Biz hala karar asamasinda oldugumuz icin ara ara rahatsiz edebilirim sorularimla sizi Insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza

Tabi ki herzama sorabilirsin inş saglıkla kucagımıza alırız bende 5 yıl önce öektirmiştim hiç birşey cıkmsmıştı ama bunda viraz genişleme karın içinde yapışıklık gördüler neden nasıl oluyo anlamadım

canım doktorun kim nerde yaptırdın ? genişleme rahim filminde mi çıkıyordu ? yoksa ultrasonda görünüyor muyudu acil yazarmısın
ALLAH sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…