Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Herkese merhaba.bizim doktorunuzla direkt tüp bebek önerdi.iki tupumde kapalı.ama ameliyat önermedi.sizce nedeni ne olabilir.raporda cikaramiyoruz laparoskopi yapılmadığı için.sizce gerekli midir?trdaviyi etkiler mi başladık zaten.var mi böyle olan tutan hamile kalan?

Merhaba:
Benimde iki tupum kapali doktorum laparoskopi önerdi bundan 3 ay önce ameliyat oldum ama sonuc husran. Aksilikki bagirsaklarim yapisik cikti ve tupum bagirsagima yapisik cikti acamadilar dunya basima yikilmiscasina ciktim hastaneden ve hala kendimi toparlayamiyorum etrafimdaki herkez hamile abla dedigim benden yasca buyuk insanlar bile hamile. Kendimi eksik hissediyorum arkadaslar bitkisel denemedifgim sey kalmadi son olarak suan rahim filminde yapilan bir işlem varmis selektif salpingografi echomar da yapiliyormus gidicem elimden ne geliyosa yapicam asla pes etmicem annelik her kadinin hakki Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Yani banada mi önermesi gerekiyordu doktorun yapılması gerekiyor demek ki neden yapmadı ozaman direkt tedaviye başladık off inşallah birşey çıkmaz sonradan

Genelde öneriyolar ama suan olmamayi tercih ederdim. Doktoruna selektif salpingografi yi bi sorar misin canm rahim filminde tupler acilmiyorsa onu yapiyolarmis ben yaptiricam insAllah hayirli sonuc alirim. Dilerim rabbimden sende en yakin zamanda hayirli haber verirsin:)

Rahim filmi çekim anında mi yapiyorlarmis.açılma ihtimali varmiymis peki.gittiğimde bi sorayim.inşaallah hepimizde verelim .çok zor bütün surec ...

Rahim filmi çekim anında mi yapiyorlarmis.açılma ihtimali varmiymis peki.gittiğimde bi sorayim.inşaallah hepimizde verelim .çok zor bütün surec ...
Evet canm rahim filmi cekim aninda yapiyolarmis echomar da buldum Allahin izniyle gorustum gidicem. Evet cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun

Dediğiniz yer nerde peki?sadece orası mi yapıyor?

Şişli de bi goruntuleme merkezi bugun aradim gorustum 550 liraya yapiyolarmis yarin onceki cektirdigim rahim filmiyle laparoskopi sonuclarimi mail olarak gondericem doktor bakicakmis ona gore gidicem

Ve en kötüsü hiç kimseye anlatamamak...
Aynen oyle anlatamamak ve surekli herkezin sormasi adet oldum dun. Bende şişkinlik oluyor bu donemde, bugun bir musteri hamile oldugumu sandi gobegimi şişmisti biraz:) alisabildiniz mi dedi neye diye sorunca yeni hamilesiniz sanirim dedi. Hayir dedim ama kalbime sanki kaynar sular dökuldu ama ginede hamdolsun olucak inaniyorum ben

Merhaba canm
Bugun doktorla gorustum ameliyat ve rahim filmi sonuclarima bakti. Bu benim icin bir fayda saglamazmis bi etkisi olmuyacagini soyledi. Cok üzgunum dayanamiyorum ben baska biri haline döndum ne yapicam Allahim caresizim dayanamiyorum kalbim agriyo. Tuplerini almamiz lazim diyor ama ben ne olursa olsun aldirmak istemiyorum belki Rabbim yuzume bakar neden elimdeki careyi tuketeyim diye dusunuyorum bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum sadece buyuk bir cikmazdayim :'(

Ilk tup bebek denemesinde basarili olan varmi arkadaslar.
Ben ilk denememde gebe kaldım ve doğurdum,şimdi yine ikinci bebek için tüp bebek yaptırdım ve çok şükür ki hamileyim.Ben tavsiye üzerine Ozan Özolcay a gittim,gerçekten çok deneyimli ve ilgili hastasıyla.gebelik oranı çok yüksek olduğunu duymuştum,test ettim,onayladım.ben de tavsiye ediyorum bayanlar,inşallah sizlerimde hayırlı haberlerinizi alırız burdan

Ben de su anda 10cm kistle,ilk tup bebek denememle hamileyim.okuyacak arkadaslara umit olmak icin yasadiklarimi yazmak istedim.5 yillikevliyiz ve bu surecte nornal yolla cocugumuz olmadi.ikinci yilimizda bi sorun var mi emin olalim diye kadin dogumcuya gittim.ve 4+3 toplamda 7cmlik cikolata kistim oldugunu ogrendim.ilk doktor tup bebek dedi.pek sicak bakmadık.doktor doktor dolastiktan sonra ameliyat oldum.ama o surecte yasadigim sikintilardan hic kontrole gitmedim.cocuktan vazgecmistim.9ay sonra gittigimde kistimin tekrarlayip ayni boyuta feldigini ogrendim.sonra karar veremedik derken bir yil daha gecti.artik tekrar kontrole gittigimde kustimin 10cm oldugunu ogrendim ama doktor ameliyatin komplikasyonlarini goze alacaksin.bagirsagin parcalanabilir.mesanen yirtilabilir dedi.kacar gibi ciktik ordan.tup bebek doktoruna gittik o da once ameliyat ama tup bebek de olmaz diyemem deneyelim dedi.adet olunca gel dedi.tam adet olacagim gun berbat bi sanciyla acile jaldirildim.kistimin patladigini soylediler.hayati tehlikem varmis.sonra yok patlamamis yirtilmis ama yinede mutlaka ameliyat dediler.ik gun hastanede yattikran sonra ordan da kacar gibi ciktik.ankarada bu konuda uzman biri ni ararken tup bebek doktorum Bülent berkerle tanistim.kistimin sizDigini ama su an ciddi bi durum olmadigini hatta sag tarafin iyi yumurtladigini tup bebek deneyebilecegimizi soyledi beni rahatlatti.o gun orda karar verdim hemen baslayalim dedim.adetin 21.gunu ignelere basladim.uzun protokol tedavi uygulandi.istedigim zaman doktoruma ulasabildim ve bana pozitif enerji verdi.Cok sukur su anda bes haftalik hamileyim.darisi isteyenlerin basina.unutmayin.GECENIN EN KARANLIK OLDUGU AN.GUNESIN DOGMASINA EN AZ KALDIGI ANDIR.

Merhabalar Kızlar,

Bızde erkek sperm faktoru yuzunden yanıcok dusuk olması sebebyle bebegımız olmadı ve doktorlar belkı tup bebek olabılır buna bıle kesın konusmadılar. 5 yıllık evlıyım ve gecen ay tup bebek tedavsıne basladım.Streslı bır sure ama bukadar bıle bekledıgım ıcın cok pısmanım,gercı herseyın bır zamanı vardı.Cok sukur kı sımdı 6 haftalık gebeyım ve ilk denememız ,Korkmayın beslenmenıze ozellıkle cok dıkkat edın stress yapmayın ınanın kı ısteyınce oluyor.Insallah bebısımı kuacagıma alabılırım.Darısı olmayanların basına :)

Ayrıca nerede yaptırdın dıye sorarsanız Kocaelı Umuttep ünv. hastanesınde yaptırdım ve cok memnun kaldım...

bu tedavide doktora inanmak ve içinizde şüphe kalmaması çok önemli.aynı konulardan dolayı göğşen beyi değiştirme kararı aldım bende.sizede hayırlı tedaviler dilerim

Selam kızlar yarın transferim var bu 2.denemem olcak dualarınızı bekliyorumm Allah razı olsun

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

Dualarımız seninle... Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…