- 10 Şubat 2017
- 564
- 671
Evet canm rahim filmi cekim aninda yapiyolarmis echomar da buldum Allahin izniyle gorustum gidicem. Evet cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsunRahim filmi çekim anında mi yapiyorlarmis.açılma ihtimali varmiymis peki.gittiğimde bi sorayim.inşaallah hepimizde verelim .çok zor bütün surec ...
Aynen oyle anlatamamak ve surekli herkezin sormasiVe en kötüsü hiç kimseye anlatamamak...
Ben ilk denememde gebe kaldım ve doğurdum,şimdi yine ikinci bebek için tüp bebek yaptırdım ve çok şükür ki hamileyim.Ben tavsiye üzerine Ozan Özolcay a gittim,gerçekten çok deneyimli ve ilgili hastasıyla.gebelik oranı çok yüksek olduğunu duymuştum,test ettim,onayladım.ben de tavsiye ediyorum bayanlar,inşallah sizlerimde hayırlı haberlerinizi alırız burdanIlk tup bebek denemesinde basarili olan varmi arkadaslar.
bu tedavide doktora inanmak ve içinizde şüphe kalmaması çok önemli.aynı konulardan dolayı göğşen beyi değiştirme kararı aldım bende.sizede hayırlı tedaviler dilerimMerhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Zaten son tüp bebek denememde yaşadıklarım olmasa buraya yazmayı düşünmezdim herhalde. Çünkü sadece okuyucu olmak bile yetiyordu.
2. tüp bebek denememin tutmamasına yoksa hocanın ilgisizliğine mi üzüleyim bilemedim. buraya yazma nedenimde bu duyarsız ve kalpsiz doktordan başka kimselerin canı yanmasın . sonucumu aldığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım yaşayanlar bunun nasıl tarifsiz bir duygu olduğunu bilirler. Hemen doktorum haber verdim ama gayet soğuk ve duyarsız bir şekilde cevap verdi. Sonraki sürecin nasıl olması gerektiği ile ilgili tekrar ulaşmaya çalıştığımda bana dönüş bile yapmadı. Yaşadığım üzüntünün yanına duygusuz ve kalpsiz doktor tavrı da eklenince tahmin edemeyeceğiniz kadar çok üzüldüm. Zaten transfer günü de çok geç geldi 1 saat bekletip moralimi bozmuştu. Acaba embriyolarda bir sorun varda o yüzden mi transfer olmuyor diye düşünmekten kendimi yemiştim. Üstüne de bu olaylar olunca Göğşen hocaya çok teşekkür ediyorum. İnsanı çok güzel yarı yolda bıraktığı için. Hasta psikolojisini dip yapmayı çok iyi bildiği için.
Dualarımız seninle... Allah yardımcımız olsunSelam kızlar yarın transferim var bu 2.denemem olcak dualarınızı bekliyorumm Allah razı olsun
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
Allah razı olsun canmmDualarımız seninle... Allah yardımcımız olsun
Dularim seninle canm Rabbim hayirli bir evlat versin. Hepimizin kucagini doldursun Anneligi yaşatsin insAllahAllah razı olsun canmm