Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba arkadaslar benimde transferin 7. Günü 3.gun transferi hemde dusuk kalite 9 yumurta toplandi 6 tanesine islem yapilmis 2 tanesi dollenmis oda dusuk kalite bakalim hayirlisi veren Allah simdilerde test yapsam acaba bi sonuc cikarmiki

Merhaba arkadaslar benimde transferin 7. Günü 3.gun transferi hemde dusuk kalite 9 yumurta toplandi 6 tanesine islem yapilmis 2 tanesi dollenmis oda dusuk kalite bakalim hayirlisi veren Allah simdilerde test yapsam acaba bi sonuc cikarmiki

Benim bir arkadasim 42 yasinda tup bebek yaptirdi. Embryolarin kalitesi cok dusuk oldugu icin 4 taneside transfer edildi ve ona cok umut baglama dendi. Arkasim bir gun evde oturmadi, gezdi, tozdu. Simdi nurtopu gibi 1 yasinda dorduzleri var. Arkadaslar sakin yilmayin, allah ne zaman nasip ettiyse ozaman bebislerinizi kucaginiza alicaksiniz. Ama iyi olmayan doktorlarla zamaninizi, paranizi tuketmeyin. Hepinizin allah yardimcisi olsun.

Nerde tedavi gördün canım? Bahçeci umut tüp bebek merkezinde selen hanımı tavsiye ederim

Sen de benim gibi çok uğraşmışsın canım çok şükür kızını nasip etmiş Rabbim. Sağlıkla büyüsün inşallah

Arkadaşlar size bişey soracak: siz estrofemimnezamana kadar ve günde kaç tane içtiniz? Korkuyorum ben günde üç tane içiyorum

Ayy masallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin neguzel

Arkadaşlar size bişey soracak: siz estrofemimnezamana kadar ve günde kaç tane içtiniz? Korkuyorum ben günde üç tane içiyorum
Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama galiba 10. haftama kadar kullanılmıştı.

Başta günde 3 tane sonra 2 tane kullanılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…