Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Insallah amin.umut oldunuz bana 2.denememde tuttu ama 8haftalikken kalbi durdu insallah bundan sonra hersey guzel olur

Insallah amin.umut oldunuz bana 2.denememde tuttu ama 8haftalikken kalbi durdu insallah bundan sonra hersey guzel olur

Insallah canim, yilmak yok. Mutlaka tedavilere devam et. Allah isteyen herkeze en kisa zamanda bslerini nasip etsin.

arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem.3.gün embriyoru transfer edildi.10. günümde bete hcg sonucum 7,80 çıktı.pregnyl iğne kullandığım için doktorum bu sonuç bizi yanıltabilir diyor.regl dönemimde yakın ...regl dönemimdeki ağrılar gibi
ağrılar var.bana biraz yardımcı olsanız...

Iki gün daha bekle. Sonra kan testini tekrarlat. Yükselme varsa hamilesin

Canım son durum ne? İnşallah sağlıkla hayırla ilerler. Başta değeri düşük olup sağlıkla ilerleyen de var.
Benim ilk tedavimde değer 11,24,33 e kadar arttı sonra kimyasal oldu

Bu konuya hiç dururmumu anlattım mı bilmiyorum ama umut olsun diye yazmak istiyorum.

2009 da evlendim ilk bir yıl bebek düşünmedim. Ardından 4-5 ay deneyip olmayınca dr a gittim önce 3-4 ay süren yumurta takibi ve umutla süren süreç ve hep gününde gelen regl...

Ardından özel bir hastaneye gittik eşimede bana da testler yapıldı ve iki taraflı sıkıntı olduğunu öğrendik. Aşılama yapmak istedim tüp bebeğe yönlendirdiler.
1. Tüp bebek tedavim de erdem çakmak hastanesinde 33 e kadar çıkan beta hcg değeriyle pozitifi görsek de değer düştü ve kimyasal gebelik oldu.
2. Tüp bebek tedavimde de başka dr lara aynı derdi sıkıntıyı anlat, uğraş vs olmasın diye aynı yere gittim negatif sonuç.
3. Tüp bebek tedavimde daha iyi bir yer olsun dedim. Acıbadem de transferim yapıldı yine negatif.

Artık eşim umutsuzluğa kapılıp daha fazla yıpranmayalım olmuyorsa vardır bir hikmet ben istemiyorum desede son kez şansımı deneyeceğim dedim ve bu sefer özel hastaneleri de eleyip Bahçeci tüp bebek merkezine gittim. Çok şükür her şey çok olumlu ilerledi tüm tedavilerimden farklıydı tamamen kişiye özel tedavi dedikleri olayı yaşadım ve olumlu sonucu aldık.
Şuan 23 hafta 5 günlük hamileyim. Rabbim sağlıkla hayrla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.

Size tek tavsiyem istemekten ve mücadele etmekten asla vazgeçmeyin. Tedaviyi ertelemeyin ve nasıl olsa her yerde aynı işlem yapılıyor deyip uyduruk yerlerde tedavi olmayın. Benim yıllarım gitti sizin de gitmesin

Bu arada atlamışım. Başta aşılama yapmak istemeselerde 1. tüp bebek tedavimden sonra bir de başarısız aşılamam oldu.

Bu arada atlamışım. Başta aşılama yapmak istemeselerde 1. tüp bebek tedavimden sonra bir de başarısız aşılamam oldu.
Canim cok zorluklar cekmissin ama bak olmus cok sukur senin gbileri gorunce kendime kiziyorum 2.de tuttu kalbi durdu asiri karamsar ve nagatif olmustum ama senin yazdiklarini okuyunca biraz guvenim geldi insallahh bende kavusurm bebegime peki sizin sorununz neydi bizimki sperm azligi

Canım inan bir aşılama ve 3 tüp bebek tedavimde okadar umutsuz, karamsar, negatif, çekilmez birine dönüşüyordum ki sanırım eşiminde tedaviye çok gönüllü olmamasındaki sebeplerin başında bu geliyordu. Ama son tedavimde hiç kendimi kasmadım hep umutlu oldum neşeli oldum ilk kez hayal kurdum. Olmayan bebeğime örgüler ördüm. Ve diğer tedavilerin hepsinde transferden sonra kendimi okadar çok kasıyordumki kığırdamaya korkuyordum iki hafta yatıyordum negatiflerle kendime geliyordum :/

Son tedavimde bu sefer öyle olmayacak dedim. Her gün eşimle yarım saat yürüyüşler yaptık hemde aralık ortası ocak başı o karlı günlerde kaya kaya dışarda gezdik Evde hiç iş yapmadım ama yatmadım da bana ne iyi geliyorsa onu yaptım. Rabbim nasip etti çok şükür ne olur sende vazgeçme sonra yaşlanınca çok pişman olacağız

Benim yumurta rezervim çok az. ilk iki tedavimde 1 er tane, üçüncü teedavimde 3 tane, 4. tedavide 5 yumurta toplanabildi. Tek şansım az da olsa yumurtanın kaliteli olması. Ve eşiminde sp. sayısı hem çok az hem de hareketlisi yok denecek kadar azdı. Hatta 3.tedavimde transfer günü 3 yumurtamız vardıya eşimden sadece 3 sperm bulabildiler :/

Son tedavide 1 yıl ara verdik beslenmeye çok dikkat ettik çok şükür tüp bebek için yeterli sayı çıktı

Çok şükür ben de buraya yazıyorum, rüyamda görsem inanmazdım. 5 yıldır çocuğum olsun diye deliriyordum. Çok şükür ilk defa hamileyim. Sebepsiz infertilite denildi hep . Sadece eşimin morfolojisi düşüktü. O da tüp bebekte engel değil. 4 başarısız tüp bebek ve 2 aşılama yaptım 3 rahim filmi 2 histereskopi sayısız takip.... Her adet dönemi ağlamakla geçti. Rabbin anne olmak isteyen tüm kadınlara bunu tattırsın. Daha yeni öğrendim 5. Denemem de hamileyim binlerce kez şükürler olsun

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin insallahhhh darisida bana olsun bende girip yazarim buraya insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…