Hayirli olsun canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahhHamileeeyiiiiimmm.... kan testim pozitif. .
Insallah amin.umut oldunuz bana 2.denememde tuttu ama 8haftalikken kalbi durduMina bende tam 11 kere tup bebek denedim. Iki kez hamile kaldim. Su an 3.5 yasinda tup bebek mucizesi bir oglum var ve yine tup bebek sayesinde hamileyim (hemde 40 yasindayim). Soylemek istedigim eger bebek istiyorsaniz sakin yilmayin, negative sonuclar alsanizda, bol bol dua edin, maddi durumunuz el verdigi surece tedavilere devam edin. Eger doktora guvenmiyorsaniz, mutlaka baksa bir doktora gidin ama yilmayin. Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebislerini nasip etsin.
Insallah amin.umut oldunuz bana 2.denememde tuttu ama 8haftalikken kalbi durduinsallah bundan sonra hersey guzel olur
Hamileeeyiiiiimmm.... kan testim pozitif. .
Süper gözünüz aydinHamileeeyiiiiimmm.... kan testim pozitif. .
Sizin kaçıncı gün embriyoşu bi de sıkıntı neydi
Iki gün daha bekle. Sonra kan testini tekrarlat. Yükselme varsa hamilesinarkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem.3.gün embriyoru transfer edildi.10. günümde bete hcg sonucum 7,80 çıktı.pregnyl iğne kullandığım için doktorum bu sonuç bizi yanıltabilir diyor.regl dönemimde yakın ...regl dönemimdeki ağrılar gibi
ağrılar var.bana biraz yardımcı olsanız...
Canım son durum ne? İnşallah sağlıkla hayırla ilerler. Başta değeri düşük olup sağlıkla ilerleyen de var.arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem.3.gün embriyoru transfer edildi.10. günümde bete hcg sonucum 7,80 çıktı.pregnyl iğne kullandığım için doktorum bu sonuç bizi yanıltabilir diyor.regl dönemimde yakın ...regl dönemimdeki ağrılar gibi
ağrılar var.bana biraz yardımcı olsanız...
Pes etmeyin arkadaşlar lütfenInsallah amin.umut oldunuz bana 2.denememde tuttu ama 8haftalikken kalbi durduinsallah bundan sonra hersey guzel olur
Canim cok zorluklar cekmissin ama bak olmus cok sukur senin gbileri gorunce kendime kiziyorum 2.de tuttu kalbi durdu asiri karamsar ve nagatif olmustum ama senin yazdiklarini okuyunca biraz guvenim geldi insallahh bende kavusurm bebegime peki sizin sorununz neydi bizimki sperm azligiBu arada atlamışım. Başta aşılama yapmak istemeselerde 1. tüp bebek tedavimden sonra bir de başarısız aşılamam oldu.
Canım inan bir aşılama ve 3 tüp bebek tedavimde okadar umutsuz, karamsar, negatif, çekilmez birine dönüşüyordum ki sanırım eşiminde tedaviye çok gönüllü olmamasındaki sebeplerin başında bu geliyordu. Ama son tedavimde hiç kendimi kasmadım hep umutlu oldum neşeli oldum ilk kez hayal kurdum. Olmayan bebeğime örgüler ördüm. Ve diğer tedavilerin hepsinde transferden sonra kendimi okadar çok kasıyordumki kığırdamaya korkuyordum iki hafta yatıyordum negatiflerle kendime geliyordum :/Canim cok zorluklar cekmissin ama bak olmus cok sukur senin gbileri gorunce kendime kiziyorum 2.de tuttu kalbi durdu asiri karamsar ve nagatif olmustum ama senin yazdiklarini okuyunca biraz guvenim geldi insallahh bende kavusurm bebegime peki sizin sorununz neydi bizimki sperm azligi
Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinÇok şükür ben de buraya yazıyorum, rüyamda görsem inanmazdım. 5 yıldır çocuğum olsun diye deliriyordum. Çok şükür ilk defa hamileyim. Sebepsiz infertilite denildi hep . Sadece eşimin morfolojisi düşüktü. O da tüp bebekte engel değil. 4 başarısız tüp bebek ve 2 aşılama yaptım 3 rahim filmi 2 histereskopi sayısız takip.... Her adet dönemi ağlamakla geçti. Rabbin anne olmak isteyen tüm kadınlara bunu tattırsın. Daha yeni öğrendim 5. Denemem de hamileyim binlerce kez şükürler olsun
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin insallahhhh darisida bana olsun bende girip yazarim buraya insallah..Çok şükür ben de buraya yazıyorum, rüyamda görsem inanmazdım. 5 yıldır çocuğum olsun diye deliriyordum. Çok şükür ilk defa hamileyim. Sebepsiz infertilite denildi hep . Sadece eşimin morfolojisi düşüktü. O da tüp bebekte engel değil. 4 başarısız tüp bebek ve 2 aşılama yaptım 3 rahim filmi 2 histereskopi sayısız takip.... Her adet dönemi ağlamakla geçti. Rabbin anne olmak isteyen tüm kadınlara bunu tattırsın. Daha yeni öğrendim 5. Denemem de hamileyim binlerce kez şükürler olsun