- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
İlacı sıkıntı yapma :)Sağol Can'ım genelde öyleymiş 10. Haftaya kadar kullanılıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacı sıkıntı yapma :)Sağol Can'ım genelde öyleymiş 10. Haftaya kadar kullanılıyormuş
. Ben o ilactan 12haftanin sonuna kadar gunde 3 tane kullandimSağol Can'ım genelde öyleymiş 10. Haftaya kadar kullanılıyormuş
Canım hikayeni okudum Şükürler olsun pozitifi görmüşsün. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etisinGelelim tüp bebek aşamalarına ist memorial ilk deneme negatif.ankara turgut özal 2.deneme dış gebelik kabusu hayatım boyunca unutamayacagım anlar.3.deneme muhtesem insan hulusi bey başkent üni hastanesi ve gebe kaldım bende ne kdr karabulut talihsizlik varsa 3aylıkken cvs yaptırmak zorunda kaldım fetal anomini bebekte kalp problemi sonuç kucagıma alamadan normal dogumla bebegimi aldılar.1yıl sonrası ve bugün rabbim bagışlarsa şuan yeni ögrendim 4.tup bebek denemem dr hulisi beyle tedaviye devam ve hamileyim.4+5 sevinmek istiyorum ancak yaşadıklarımdan sonra sevincim kursagımda beklemekteyim.rabbim gönlünden gecen herkesin hakkında hayırlısıysa bir evlat versin
Çok teşekkür ederim ancak kolay olmuyor degerimin 2kat artmasını bekliyorum şuaralar ne olacagı belli degil yani.oldu deyip sevinemiyor insanCanım hikayeni okudum Şükürler olsun pozitifi görmüşsün. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etisin
6 yılda bir aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Rabbim hayrla kolaylıkla sağlıkla sonuçlandırsın.Çok teşekkür ederim ancak kolay olmuyor degerimin 2kat artmasını bekliyorum şuaralar ne olacagı belli degil yani.oldu deyip sevinemiyor insan
Kesinlikle öyle. Ben bekarken yada yeni evlendiğimde çocuğumu olmazsa pek üzülmem bu da sınav diye düşünüyordum. O dönemde bunların aklıma gelmesi bir hazırlık süreciydi belkide bilmiyorum.Ama her şeyden zoru olmamasından ziyade boş konuşan kendini bilmez insanlar. Girdiğin her ortamda bu mevzunun açılması cabasıSanırım sadece bu yola baş koyanlar birbirini anlayabiliyor.süreç oldukça zor.ama inaniyorumki çektigimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret.
Allah kimseye yaşatmasın her isteyene hayırlısıyla nasip etsin de geç boşver.Bende herşeyi kafaya takan her söylenene alınan biriyim ama şunu öğrendim beni üzen insanlardan hayatta tek başımada kalacağımı bilsen uzak durmaya başladım.o kadar gülüyorum ki okunmuş elna verenlermi çocugun olmadıgından anlayamazsın bizi diyenler tedavim sırasında boy boy bebeginin dogum günü fotolarını yollayanlar mı hepsinin fikirsizce davranmalarını allaha havale ettim rabbim en güzel şekilde cevaplandıracak bu durumu yaşayanları üzenleri
İstanbul tup bebek merkezi emre bey... 3gun once gittim ultrasonla bakildi maalesef bu ay sadece 1yumurta var oda istenilen olgunlukta degil bir sonraki ayı bekleyecegim yineNerde tedavi gördün canım? Bahçeci umut tüp bebek merkezinde selen hanımı tavsiye ederim
Seni cok iyi anliyorum ama neyide anladim biliyomusun bu surecte, derdini kimseye anlatmayacaksin hata yaptim keske hickimselere bahsetmeseydim Oyle bi durum oluyoki mesela bi akraba dogum yapiyo bilen tum kisiler belki iyi niyetle hemen 'sizede dua ediyoruz' 'gencsiniz sizinde olur' gibi yorumlar yapmiyolar mi ya inan kufur ediyolar gibi geliyorBende herşeyi kafaya takan her söylenene alınan biriyim ama şunu öğrendim beni üzen insanlardan hayatta tek başımada kalacağımı bilsen uzak durmaya başladım.o kadar gülüyorum ki okunmuş elna verenlermi çocugun olmadıgından anlayamazsın bizi diyenler tedavim sırasında boy boy bebeginin dogum günü fotolarını yollayanlar mı hepsinin fikirsizce davranmalarını allaha havale ettim rabbim en güzel şekilde cevaplandıracak bu durumu yaşayanları üzenleri
Olsun vardır her işte bir hayır. Bu ayı hazırlık sürecin kabul et. Ve hiç yapmadığın kadar sağlıklı beslen. Ceviz,hurma,badem,süt,yoğurt tüket. Mevsim meyvelerinden ye. Düzenli olarak bir gün et birgün taze sebze ye. İnan çok faydası oluyorİstanbul tup bebek merkezi emre bey... 3gun once gittim ultrasonla bakildi maalesef bu ay sadece 1yumurta var oda istenilen olgunlukta degil bir sonraki ayı bekleyecegim yine
Bilmiyorum sabir sabir sabir demekten baska bisey diyemiyorum
Kimseden aynı hassasiyeti beklemek mümkün degilmiş bende onu anladım ve beklenti içine girmezsen rahat edersin.biz çok sabırsızız her şeyin bir zamanı var ama biz aceleciyiz.moralini yüksek tutmazsan hormon degerlerin dengesizleşir.bu yüzden senden canından degerlisi yok.herkes boş konuşuyor getirip kucagına bebek vermeyecekler ya bize ne deseler rahatsızlık duyuyoruz.hayatımızdan elalem ne deri bir çıkarabilsek her şey yoluna girecekSeni cok iyi anliyorum ama neyide anladim biliyomusun bu surecte, derdini kimseye anlatmayacaksin hata yaptim keske hickimselere bahsetmeseydim Oyle bi durum oluyoki mesela bi akraba dogum yapiyo bilen tum kisiler belki iyi niyetle hemen 'sizede dua ediyoruz' 'gencsiniz sizinde olur' gibi yorumlar yapmiyolar mi ya inan kufur ediyolar gibi geliyor