Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

5haftalık oldum halen vuruluyorum artık bağışıklık kazandım:)o degilde hibor var göbekten onu kullanıyorum berbat bi şey o kadar acı veriyorki ve ben doguma kdr kullanacagim yer kalmadı şimdiden vuracak

Hersey mart ayinda basladi Ben tesadüfi ogrendim tup bebek yapmadan bebek sahibi olamayacagimi Tuplerinin ikiside kapali normal yolla gebe kalman imkansiz laparoskopi ile acilacak bir durum soz konusu degil dediler.kac tane prof gezdim hep ayni sonuc Tabi şok oldum insan ne yapacagini neler hissedecegini bilemiyor ama hep cok rahattim rabbim hayirliysa versin bana dedim hep sonra bi sure dinyadaki tek bebeksiz ailenin biz olmayacagimiz fikrini kabiksadim bi sure tabi merkez arastirmaya basladik bu surecte sonra kendimize guzel bir yer bulduk kalbimin gonlumun rahat edecegi bir doktor aklimin arKamda kalmayacagini bildigim bir embriyolog ve tamam dedim baslayalim surec sikintili tabi biz uzun protokolle basladik tedaviye nisanın 6sinda tedavim basladi igneler ilaclar derken nisanin30 unda yumurta toplama islemim yapildi 12 adet yumurta toplamislar bunlarin icinden en kaliteli bir tanesi mayisin besinde transfer edildi iste hersey ondan sonra basliyor zaten sonra 12 gun bekleyecegimi soylediler bana Tabi o on iki gun nasil gececek hayatimda hicbirseyi degistirmedim gezdim dolastim mutlu oldugum seyleri yaptim sinemaya gittim vs ama kendimi yormadan tabi en cok kabiz olmamaya dikkat ettim ve onikinci gun gelmisti Test sonucu pozitif Cok mutluyum degisik bir heyecan bugun keseyi gorduk henuz kalp atisi yok 15gun sonra dediler bakalim surec bitmis sayilmaz henuz ama allah kimsenin kucagini bos birakmasin herkesin gonlune kalbine gore versin banada bebegimi saglikla kucaagima almayi nasip etsin rabbim Herkese bol sans diliyorum arkadaslar

Canım ilk test sonucindan kaç gün sonra keseyi görmeye gittin acaba.hayırlı olsun ins

Sonucun hayırlı olsun canım çoğumuz o yollardan umutla endişeyle geçtik. Rabbim tamamına erdirsin

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde Tüplerim kapalı pazartesi günü transfer yapıldı test gününü bekliyorum sen nerde yaptın

Merhaba arkadaşlar,
Birgün bu başarı hikayesine bende yazacağım dedim ve şimdi yazıyorum hamdolsun 4 aylık bir oğlum var. İlk tüp bebek denemesinde başarıyla sonuçlandı.Çamlıca Medicana Faruk vanlıoğlu ve ekibi muhteşemdi.
Aile gibi sakin ve huzurlu bir ortamda tüm tedavi yürütüldü. Özellikle Canan hanım sürekli telefon ucunda her türlü kaygılı durumumfa yardımcı oldu.

Zor bir süreçti ama hep inandık ve dua ettik, inanç gerçekten önemli ve pozitif olmak.
Rabbimiz dileyen herkese nasip etsin inşallah...

Merhaba bu konuyu yeni gördüm, bende yazmak istedim. Okuması kolay olsun diye kısaca yazağım :)
Çocuk istediğimizde yıl 2010du. 2008de evlendik ama korunmadık olmadı. Önce takmadık sonra neden diye araştırıldığında eşime AZOSPERM denildi. Yani herşey sıfır ve sizin asla çocuğunuz olmaz açılımı Ama biz asla ne pes ettik nede isyan. Durmadan araştırdık en son kaan Aydosu bulduk, eşime 2011 ağustos ayına kadar tedavi uyguladı. Sperm çıkışı oldu ama tüm hareketler sıfırdı, ölüde olabilir dediler. Yinede devam ettik yolumuza. Tüpe karar verildiğinde Batuhan Özmen ile yola devam ettik. Sperm yıkamasından sonra hareketlide bulundu ve yumurtalar döllendi. 5.gün iki adet embriyo transfer edildi. Birisi kanamayla gitti biriside 2012de doğan ve şuan 4 yaşını bitiren kızım oldu. Tüp aşamam Genartta olmuştu. Şuan yine tüp bebeğe karar verdik, yine batuhan hoca ile Ya Allah Bismillah deyip yola çıkacağız Ağustos ayında. Rabbim inşAllah tekrar bize bir evlat daha nasip eder.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kimseyi evlatsız bırakmasın. Dua her kapıyı açıyor o nedenle bol dua edin.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…