Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Duaların sdkademirel, post: 46005271, member: 751177"]İnşallah bende oldum ve çok kötü ölsürüyordum[/QUOTE]
Dualriniz da bize de yer verin

E="aglayan_palyaco, post: 46005296, member: 733830"]Ben de aynen senin durumundaydım 2 si de tuttu çok şükür. Bende sadece adet olacakmisim gibi ağrılar oluyordu kasiklarimda birde kahve rengi akintim oldu çok fazla başka hiç birşey olmadı. Sabırla bekledim Dr.umun söylediği test gününü gittim o gün testimi yaptırdım.[/QUOTE]
Inşallah rabbim saglikla kucagima almayo da nasip eder hepimizin yuzunu guldursun

merhaba arkadaşlar. bende 9 aralıkta 2 tane 5.gün ebriyosu transferi oldu. ama sonuç negatifti. 1.2 çıktı sonuç. hiç tutunamamıştı. kalan embriyolarım 6.güne gitti. şuanda transfer için gün bekliyorum. eğer bir sıkıntı çıkmazsa 2 hafta sonra 2 tane 6.gün emriyosu transfer edilecek. tutmamasından çok korkuyorum. Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah :KK43:

Merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi Kocaeli'de yaptırdım.Daha sonra da tavsiye üzerine 2. kez İstanbul Kadıköy Acıbadem de denedim ve sonra 3. ve 4. denemelerimi de burda yaptım ancak sonuc hep hüsran oldu.Sonuçların ısrarla böyle olmasının sebebini yumurtalık rezervimin kötü olmasından ayrıcada eşimin sperm morfolojisinin 0 olmasından kaynaklandığını söylediler.Bu arada 40 yaşındayım ve AMH değerim 0,3.Tüm bu olumsuz denemelere durumlara rağmen içimdeki çocuk özlemine pes etmeden devam ettim ve araştırmalarım ve tavsiyelerin güzel yorumların üzerine Ankara da Tolga Ecemiş le yola çıkmaya karar verdim.Veee hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri oldu sonuç mutlu son :)Öncelikle güleryüzlü ve son derece samimi yaklaşımıyla benim stresli olan durumumu pozitife çeriven sevgili doktorum süreci son derece rahat geçirmemi sağladı. Tedavi süresinde ayrıca eşime yaptığı tesa uygulamasıylada en kaliteli spermi seçerek benden topladığı yumurtalarla anne olma şansımı arttırdı.Yumurta toplama işleminden sonra hemen transfer yapılmadı kanda bakılan bir değer sonucunda rahimimin o ay transfer için uygun olmadığından dolayı 1 ay sonra yapılan transferle gebe kaldım.Şu an 9 haftalık hamileyim :) Allahım isteyen her kadına bu güzel duyguyu yaşatsın.Başta TOLGA ECEMİŞ VE EKİBİNE SONUSUZ TEŞEKKÜRLER...

OTE="sdkademirel, post: 46009371, member: 751177"]Bugün akıntımın rengi biraz koyulaştı açık kahve rengi gibi çok korkuyorum[/QUO inşaallah bir sey yok camimm.bugun transfer sonrasi 8. Gunum ve crinone jelin kalintilariyla pembe bir renk geldi ne dir bu ?

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım. Bugün sonucu aldım çok şükür olumlu. Mutluluktan uçmak uzereyim:KK49:10 gün sonra kese kontrolü için gidicez. İnşaallah bir sıkıntı ile karsilasmam. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.

çok sevindim gerçekten darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah...
tranferin ertesi gün 2 kez farklı aralıklarla minik pıhtı gördüm..ip gibi...sende böyle birşey oldu mu..çok korkuyorum..

Arkadaslar dun ve bugun crinone jelin akintisiyla artiklari pembe geldi. Endişelendiriyor insan fikirlerinize ihtiyacim var

Kizlar 2.denememde tutmustu bebegim ama 8+3haftalikken kalbi durdu yavrumun ve sali gunu kurtaj oldum cok uzgunum allahtan hayirlisi insallah en kisa zamanda benimde tum isteyenlerinde hayirli saglikli evlatlari olur

Bende iki kere devlet hastanesinde denefim sonuç negatif oldu iki tane asıl aman var bütün bunlar üst üste oldu ve psikikolojim çok bozuldu.üstelik çocuk seven bir insanda değildim bekarkigimdan beri evlenincede iki sene hiç kafaya takmafim.ilk tup denemesinde takmafim ama ikinciyede negatif olunca da çok yıprandım.üst üste hormon ilaçları almaktan çok korktuğum için artık üçüncü hakkımı devlette kullanmadım.çünkü dondurma yoktu.on tane kaliteli yumurtam çıkmıştı spermle çok iyiydi ama tutmadı üste.Simdi ozel e gütmek gerekiyor bunun içinde maç fiyat gerekli zaten esimde ozel e yanaşmıyor para olsada.artık kabullendim çocuğum olmayacak ama milletin sorması ve annemin baskısı psikolojimi çok bozuyor.çok sinirleniyorum.benim tek taraf tüpün kapali ama doktorlar aciklanamayan infertilite diyorlar tek tarafın açık olması yeterli dediler.şaşırdım ne yapacağımı bu aralar yaşında 38 oldu

Bende iki kere devlet hastanesinde denefim sonuç negatif oldu iki tane asıl aman var bütün bunlar üst üste oldu ve psikikolojim çok bozuldu.üstelik çocuk seven bir insanda değildim bekarkigimdan beri evlenincede iki sene hiç kafaya takmafim.ilk tup denemesinde takmafim ama ikinciyede negatif olunca da çok yıprandım.üst üste hormon ilaçları almaktan çok korktuğum için artık üçüncü hakkımı devlette kullanmadım.çünkü dondurma yoktu.on tane kaliteli yumurtam çıkmıştı spermle çok iyiydi ama tutmadı üste.Simdi ozel e gütmek gerekiyor bunun içinde maç fiyat gerekli zaten esimde ozel e yanaşmıyor para olsada.artık kabullendim çocuğum olmayacak ama milletin sorması ve annemin baskısı psikolojimi çok bozuyor.çok sinirleniyorum.benim tek taraf tüpün kapali ama doktorlar aciklanamayan infertilite diyorlar tek tarafın açık olması yeterli dediler.şaşırdım ne yapacağımı bu aralar yaşında 38 oldu
Bak canim sakin ümidini kesme öncelikle yumurtan guzel olmus iyi döllenmis ama demekki bi sorun varki o bebişler annesine tutunamiyo..öncelikle eşine ve sana gen testi kromozom testi yapildimi ..bebekler sagliksiz olursa anneye tutunmaz yada düşükle sonuclanir ..sen hic tahlillerine felan baktirdinmi

Bak canim sakin ümidini kesme öncelikle yumurtan guzel olmus iyi döllenmis ama demekki bi sorun varki o bebişler annesine tutunamiyo..öncelikle eşine ve sana gen testi kromozom testi yapildimi ..bebekler sagliksiz olursa anneye tutunmaz yada düşükle sonuclanir ..sen hic tahlillerine felan baktirdinmi
Hayır gen testi hiç yapılmadı bakilmafi

Hayır gen testi hiç yapılmadı bakilmafi
Belki bi gen tasiyicisi olabilirsin ..sen saglikli olursun ama bebeklerin sagliksiz olur tasiyici olsugun icin yada eşine yapildimi sana ve esine butun testler tahliller yapilmali ve daha saglam adimlarla baslamalisin vazgecmek yooook

merhaba arkadaşlar. bende 9 aralıkta 2 tane 5.gün ebriyosu transferi oldu. ama sonuç negatifti. 1.2 çıktı sonuç. hiç tutunamamıştı. kalan embriyolarım 6.güne gitti. şuanda transfer için gün bekliyorum. eğer bir sıkıntı çıkmazsa 2 hafta sonra 2 tane 6.gün emriyosu transfer edilecek. tutmamasından çok korkuyorum. Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah :KK43:

Mina bende tam 11 kere tup bebek denedim. Iki kez hamile kaldim. Su an 3.5 yasinda tup bebek mucizesi bir oglum var ve yine tup bebek sayesinde hamileyim (hemde 40 yasindayim). Soylemek istedigim eger bebek istiyorsaniz sakin yilmayin, negative sonuclar alsanizda, bol bol dua edin, maddi durumunuz el verdigi surece tedavilere devam edin. Eger doktora guvenmiyorsaniz, mutlaka baksa bir doktora gidin ama yilmayin. Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebislerini nasip etsin.

Mina bende tam 11 kere tup bebek denedim. Iki kez hamile kaldim. Su an 3.5 yasinda tup bebek mucizesi bir oglum var ve yine tup bebek sayesinde hamileyim (hemde 40 yasindayim). Soylemek istedigim eger bebek istiyorsaniz sakin yilmayin, negative sonuclar alsanizda, bol bol dua edin, maddi durumunuz el verdigi surece tedavilere devam edin. Eger doktora guvenmiyorsaniz, mutlaka baksa bir doktora gidin ama yilmayin. Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebislerini nasip etsin.

Merhaba canim. Bugün transferimin 6.günü dün ve bugün evde test yaptim ikinci çizgi silik çıktı. Ister istemez ümit ediyorum. Perşembe8.gunum kanda baktircam. Hayırlısı artık. Güzel şeyler yazmışsın pes etmek yok :)))

Merhaba canim. Bugün transferimin 6.günü dün ve bugün evde test yaptim ikinci çizgi silik çıktı. Ister istemez ümit ediyorum. Perşembe8.gunum kanda baktircam. Hayırlısı artık. Güzel şeyler yazmışsın pes etmek yok :)))

Mina HAMILESINNNNNNNNNNN.. harika bir haber. Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin. Cok cok sevindim

X