Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Tesekkürler Arkadaslar 1 Hafta Sonra ögrenicem. Insallah Ii Haberler Verebilirim.

her keze merhabalar arkadaşlar. Siteyi dün keşfettim ve hemen üye oldum. Bende 3 kez aşılama denenip malesef sonuç alamayanlardanım. Tüp bebek için devlet desteği almak üzere işlemlerimi başlattım 1.5 hafta sonra sanırım heyet raporumuzu alabilirmişiz. Bekliyoruz sonrasında tüp bebek ve öncesi iğneli günlere merhaba diycez.Benim sizlerden bir ricam var izmirde oturuyorum. İzmirde aşılamalarımın yapıldığı bir özel klinik var fakat her kez başka bir şey söylüyor tüp bebek denemiş ve kliniği ile ilgili başarısından memnun olmuş arkadaşlar bana yazabilirmi. bu konuda ist. da bir kaç yeri öneriyor her kez benim gittiğim yer izmirde symrna tüp bebek merkezi. Yardımlarınızı bekliyorum hepinize sevgiler ve inşallah hepimiz isteğimize bir an önce kavuşuruz.

ben bir aya önce ilk aşılamamı yaptırdım olmadı önce hormon iğneleri sonra catlatmaa iğnesi sonra aşılama evet bukadar 45 günlük bir süreç

merhaba arkadaşım hoşgeldin geçmiş bayramın kutlu olsun sizlerinde öncelikle bu şans moral işi çünkü stresten uzak durun diye en baştaa her yer uyarıyor benn ankara da her klinilğe gittim ayrıca kadın doğum hastaneleride yapıyor bu işi bunu öğrendim evet onlarda aynısını söyledi moral stresten uzak durulacak anlata bildim hepsi aynı hemen aankarada en iyisi dediler anatolya ayni yani değişen yok anladın inşallah hayırlısı ile olur aallah verecek oldukdan sonra her şeyin bahanesi var

selam arkadaslar bende yillik evliyim ve 2 senedir bebegimiz olmuyor son bir yildir doktorlarla ugrasiyoruz,cocuga karar verdigimizde hemen doktora gitdik cünkü benim prolaktin hormonum yüksekti doktor benden kan aldi ve her ihtimale karsin esimide urologa yolladi ve kötü haber hic canli sperm cikmadi,inanamadik baska bir doktora gitdik sonuc ayni,bende bir sorun yok prolaktin disinda,tese yapilcakti esime ama hepatit b cikti simdi onu hallettik ama simdide esimde genetik olma ihtimali cikti ama ailede kimsede böyle sorun yok,artik anne olmak istiyorum

lütfen bana cvp ver bende aynı kliniğe gidiyorum aşilamam tutmadı şindi tüp ilaçlarına başladik allah tamamına erdirsin

Herkese tekrar merhaba uzun süredir giremiyordum buraya theodoros inşşallah herşey yolunda gider ve hamile kalırsın ... ben de tüp bebek yaptırıyorum yaklaşık 1.5 aydır dr. gidiyorum testler kontroller çok şükür hiç bir sorun yok yarın iğnelerime başlayacağım ve Allah izin verirse kasım ın ilk haftası transferimiz olacak ve tabii ondan sonrası çok önemli... İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir ...

Merhabalar daha öncede yazmıştım: Bende tüp bebek tedavisinin ilk aşamalarındayım Devlet desteği için raporumuuzu dün aldın ve bu günde ilaçları şu an doğum kontrol ilacı kullanıyorum 21 gün sonra kliniğe gitmem istendi lucrin diye bir iğne yapılıcakmış sonrasındada gonal f tedavisi başlıycak sanırım ilaçları aldım ve 3 farklı çeşit iğne var gözüm çok korktu aslında bu işten.İğneden çok korkan ben 40 tane iğneyi 1 ay gibi bir sürede nasıl olucam bilmiyorum tüğ bebek tedavisi olan arkadaşlar tek tek aşamaları yazabilirlerse sevinirim. Hepimize hayırlı olsun inşallah allah dualarımızı kabul edicek ve bizlere bebeklerimizi kısmet edicek.Hepinize sabır diliyorum ve bol dua ediyorum.

Selam ebrizm bende ignelerime iki gun once basladim,hersey igneler gibi olsa keske,sonunda kucagimiz dolacaksa igneler viz gelir,insallah sonucu iyi olur.ben ilk 21 gun burundan sprey aldim,iki gun onede ignelere basladim,adet duzensizliginden dolayi 8 aydir bu gunleri bekliyordum,sende ignelerden korkma,zaten hic canin acimiyo,incecik igneler,kendin batiriyosun ve hic hissetmiyorsun bile,hepimize kolay gelsin,umarim sonunda hepimiz buraya tup bebek hamisleri diye bir bolum acariz.

yrn transferim ve lütfen dua edin

suan bekleme suresinin sonlarındasın yanı bugun yarın sonucu ogreneceksın Allah yardımcın olsun dualrımız senınle..ben de ıkıncıye basladım bır ıkı gun ıcınde yumurtalar toplanacak ıns.sonuctan haberdar et o bekleme suresının nasıl oldugunu ıyı bılırım ..

gulsehrı ben de ıgnelere basladım aynı donemlerde yeserıyor umutlarımız dılerım hepımızın kucagı dolar

gulsehrı ben de ıgnelere basladım aynı donemlerde yeserıyor umutlarımız dılerım hepımızın kucagı dolar

Vuslat selam canim,insallah o umutlar bos cikmaz,yanliz ben yumurta toplama asamasindan cok korkuyorum,sen daha once yaptirdinmi?benimkini narkoz vermeden ve uyusturmadan yapacaklarmis,baya bir korku dustu icime.

selamlar bende tüp bebek tedavisine yeni başlayacağım..
benim gibi tedavide olanlara bol şanslar.. Allah yardımcımız olsun..
bu tedaviyle hamile kalanlarada bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…