- 5 Eylül 2007
- 94
- 1
- 44
8 yıllık evliydim ve çocuğum olmuyordu ne eşimde nede bende bir problem bulamıyorlardı.aşılamada denemiştik tutmamıştı.birde tüp bebek yöntemini denemk şstedik.ufak bir araştırma yaptık ve yakın çevremizden bir arkadaşımızda tüp bebekle hamile kalmıştı o dönem.doktorunu öğrendik.gop şafak hastanesi doktor serdar işcan dşye bir hekim.
allahanalı babalı bütsün bizlerede nasip etsin inşalalh yarın akşam çatlatma inem var perşembe toplama pazar transfr ilk denemem benimde inşalalh mutlu biter
Merhaba kızlar,
Ben 9 yıllık evliyim.ilk beş yıl hiç bebek düşünmedik.Karar verince doktora gidip genel bir kontrol yaptırdım.Bir problem yok dedi.Ancak uzun zaman geçmesine rağmen bir türlü hamile kalamadım.Özel bir doktorda aşılama yaptırdık.Fakat sonuç olumszdu.Hem de olumsuz olduğunu tahlıl yaptırdıgım gun öğrenmiştim.Yıkıldım.Tedaviye son verdim aradan 2 yıl geçtikten sonra uzun araştırmaların neticesinde Fertijin Tıp Merkezinde tüp bebek tedavisine başladım.Ve mutlu son.16 haftalık hamileyim.Allah herkese nasip etsin böyle bir duyguyu.
yrn transferim ve lütfen dua edin
gulsehrı ben de ıgnelere basladım aynı donemlerde yeserıyor umutlarımız dılerım hepımızın kucagı dolar