Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

semizotu merhaba bende bursada oturuyorum hangi merkezde yaptırdın acaba bende 3.tüp bebeği yaptıracağım kararsız kaldım.

ismim birsen saygili ben de tüp bebek tedavisi başladım şuan iğneler yapılıyor hormon tedavisi görüyorumpzt yumurta toplama işlemim var yalnız duygularım değişti ve korku hissediyorum allah herkese yardımcı olsun hem maddi hem manevi

Aysun merhaba,ilk bebeginmi olacak acaba?seninle yasit sayiliriz ve benimde ilk bebegim olacak insallah ama benim sansim biraz az,yinede allaha inancim tam,verecek hayirlisiyla rabbim,gelismelerini bize bildirirsen seviniriz,adanadami yaptiracaksin tup bebegi?:teselli:

merhaba BİRSEN tüp bebeği nerde yaptırıyorsun?inş hakkımızda herşeyin hayırlısı olur.sağlıklı bebişleri alırız kucaklarımıza.bu yolda rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.(amin)

slm
ben 2 yıllık evliyim. 8 aylık denemeden sonra bebek sahibi olamayınca doktora başvurduk.Benim tetkiklerim normal çıktı.Eşimde spermiogram tahlilinde hiç sperm bulunamadı.Doktorumuz bizi tüp bebeğe yönlendirdi.
Sebep eşimden bebeklikten gelen inmemeş testis vakası.
banada cvp yazarsanız sevinirim.

bizde de aynı problem var ancak eşimde 4 milyon canlı sperm var aşılama bie olmaz dediler direk tüp bebek dediler ama hiç bişry kesin değildir tab size ne dediler

dun ikinci asilamayi yaptik.ama kendimi o kadar kotu hissediyorum ki.duygusal canim hicbirsey yapmak istemiyor.sureklio aglamak istiyorum neden bilmiyorum.insllah benimkide isteyen herkesinkide tutar.

ayrica fransada oturuyormussun neresinde ben paristeyim.

Bizde hücreleri bakacaklar.Doktorumuz içerisinde sperm varsa yüzde 50 şansınız var dedi.Tüp bebekten başka şansımız yok.Eğer hücrelerde sperm yoksa hiç şansımız yokmuş.Tüp bebek tedavisi görenler banada adres verirlerse sevinirim.

herkese merhaba ben gün sayıyorum yarın 21. günüm ve dr. gideceğim
herhalde iğnelere başlayacak evet gülşehri ilk bebeğimiz olacak inşallah...yarından sonrasını bilemediğim için birşey de diyemiyorum ama ben burada sizlere yazarım inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...

Bende Tup bebek tedavisi gordum,
bugun idrarda gebelim testi yaptim ama sonuc negatif, yarin kanda gebelik testi yaptiricam
allah insallah tum isteyenlere bebek verir...

kizlar bisiy sorcam..benimde bebegim olmuyorr ve tedaviye basliycam..önce asilamami yapiliyor yani tüp bebek sonrami yapilir??neden böyle olur?

3 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi sonuç negatif.
Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

tsk,ederim canim..

semizotu merhaba bende bursada oturuyorum hangi merkezde yaptırdın acaba bende 3.tüp bebeği yaptıracağım kararsız kaldım.

Merhaba
Ben aşılamalar ve ilk 2 micro denememden sonra İstanbulda tedavi gördüm canım. Son denememide Memorialde yaptım. Sorununuz nedir bilmiyorum ama bazı konularda Bursa daki merkezleri aşıyo bu işler. Doktorlarımız çok iyi ama merkezler hakkında aynı şeyi söyleyemiycem.

meraba arkadaşlar,ben yeni katıldım.1,5 yıldır ben de anne olmak için uğraşıyorum ama negatif.daha hiç aşılama ve tüp bebek denemedik. çünkü her şey normal görünüyor.yumurta takibi ve çatlatma iğneleri oldum,ama tutmadı.

canım ben de memorialde yaptırdım tüp bebek tedavimi tavsiye ederim .çok güzel ilgileniyorlar.ilk dennememdi ve oldu şu an 3.5 yaşında bir oğlum var.inşallah allah sanadaverir tüm çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlara da.çok güzel bir duygu herkes yaşasın isterim

ben çarşamba güü tedaviye başlıyorum o kadar heyacanlıyımki şimdiden yaşama sebebim i okuyunca keşke dedim benimde olsa ilk seferde allah yardımcımız olsun

Semizotu merhaba Memorioldan memnun kaldın mı?:sm_confused:

MERHABA ARKADASLAR.BU SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM.BENİMDE POLİKİSTİK OVER RAHATSIZLIGIM VAR.BEBEK İSTİYORUM TEDAVİYE YENİ BASLADIM.İLK OLARAK İLAÇ VERDİLER İŞE YARAMADI.ŞİMDİ İĞNEYLE YUMURTALARI UYARMAYA CALIŞIYORLAR.HAFTADA 2-3 KEZ HASTANEDEYİM.YAZILARINIZI AGLAYARAK OKUYORUM VE DAHA YOLUN COK BASINDA OLDUGUMU HİSSEDİYORUM.BU RAHATSIZLIGI OLANLAR SANIRIM ÜZÜN SENELER SABIR GÖSTERMEK ZORUNDALAR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.DUA ETMEKTEN BASKA ÇAREM YOK ALLAH GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ SABIRDAN BANADA VERSİN.BENİ ANLAYABİLEN BİRİLERİNİN OLMASI COK GÜZEL.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…