Semizotu merhaba Memorioldan memnun kaldın mı?:sm_confused:
arkadaşlar merhaba ben 2 senelik evliyim 1 senedir bebeğimizin olması için korunmuyoruz fakat henüz bir şey olmadı.Ben doktora gittim ben de bir problem olmadığı ortaya çıktı sizce 1 sene erken mi eşim de doktora gitmeli mi doktor eşimi de çağırdı ama henüz gitmedik.Mikroenjeksiyon yöntemi yaptırsak direk hiç aşılama yapmadan daha mı iyi olur yoksa ilk olarak aşılamadan mı başlamak lazım bana cevap verin lütfen
sağol yanıtın için ben doktorda kan testleri ve ayrıca ultrasonla muayene oldum hormonlarıma baktılar bir problem yok dedi doktor .rahim içi film çektirmem gerekir mi sence sen yaptırdın mı?
Mikroenjeksiyon olmalımıyım sence yoksa aşılama mı yaptırmalıyım?
theodoros tedavin iyi başlamıştır inşallah[/QU
bugun 2. ğnemi vurdum inşaalh iyi gider pazartesi günü kontrolum var dua edin lütfen
selam arkadaşlar..evliliğimizde 6 yılımızı bitirdik..ilk kez ocak2006 da tüp bebek denedik..tabii o zamana kadarda çeşitli aşamalardan geçtik..4 sene öyle geçti..neden sebepsiz interfilite..ilk tüp bebek denememizdede ikiz kızlarıma hamile kaldım..fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumla ikisinide kaybettim..şimdi tekrar hamileyim ..bu kızım benim dondurulmuş mucizem..korkularla geçen bir hamilelik bu..İnşallah bu sefer sağlıkla vakti saatinde kucağıma alırım bebişimi..
Allah ım isteyen herkese bebiş versin..tedavide olan arkadaşlarımız İnşallah olumlu sonuçlar alırlar,hamile olanlarda kolay doğum yaparlar..
sevgiler
selam arkadaşlar..evliliğimizde 6 yılımızı bitirdik..ilk kez ocak2006 da tüp bebek denedik..tabii o zamana kadarda çeşitli aşamalardan geçtik..4 sene öyle geçti..neden sebepsiz interfilite..ilk tüp bebek denememizdede ikiz kızlarıma hamile kaldım..fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumla ikisinide kaybettim..şimdi tekrar hamileyim ..bu kızım benim dondurulmuş mucizem..korkularla geçen bir hamilelik bu..İnşallah bu sefer sağlıkla vakti saatinde kucağıma alırım bebişimi..
Allah ım isteyen herkese bebiş versin..tedavide olan arkadaşlarımız İnşallah olumlu sonuçlar alırlar,hamile olanlarda kolay doğum yaparlar..
sevgiler
İnşallah sağlıklı bir şekilde gerçekleşir doğum ve kızını kucağına alırsın inş.
Rahim ağzı yetmezliği nedir nasıl anlaşılır acaba bizi bilgilendirirsen seviniriz.
Kızını sabırsızlıkla bekliyoruz canım.
senağlamaselam arkadaslar.yarın ilk aşılamamı yaptırıyorum.benim için dua edin olurmu.cokta korkuyorum allah yardımcımız olsun