Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Semizotu merhaba Memorioldan memnun kaldın mı?:sm_confused:

Merhaba
Gayet iyilerdi tuba. ben daha evvel uzun bi süre amerikan hastasıydım. Ama şunu açık yüreklilikle söyleyebilirimki memorial daha titizlikle çalışan bir yer. Doktorum Semra Hanımdı ben takiplerimi Bursada Yaptırıp toplama ve transfer için Memoriale gitti. Toplama işlemine girmiyo ama transferi kesinlikle kendisi yapıyor. Dr vede merkez olarak tavsiye ederim.

arkadaşlar merhaba ben 2 senelik evliyim 1 senedir bebeğimizin olması için korunmuyoruz fakat henüz bir şey olmadı.Ben doktora gittim ben de bir problem olmadığı ortaya çıktı sizce 1 sene erken mi eşim de doktora gitmeli mi doktor eşimi de çağırdı ama henüz gitmedik.Mikroenjeksiyon yöntemi yaptırsak direk hiç aşılama yapmadan daha mı iyi olur yoksa ilk olarak aşılamadan mı başlamak lazım bana cevap verin lütfen

arkadaşlar merhaba ben 2 senelik evliyim 1 senedir bebeğimizin olması için korunmuyoruz fakat henüz bir şey olmadı.Ben doktora gittim ben de bir problem olmadığı ortaya çıktı sizce 1 sene erken mi eşim de doktora gitmeli mi doktor eşimi de çağırdı ama henüz gitmedik.Mikroenjeksiyon yöntemi yaptırsak direk hiç aşılama yapmadan daha mı iyi olur yoksa ilk olarak aşılamadan mı başlamak lazım bana cevap verin lütfen

gül-melek arkadaşım biz de senin gibi 1 yıl korunmadık ben 5 ayrı özel doktora giitm "ikinizde de sorun yok" dediler

ama 2-3 aydır tıp fakültesine giitim orada sorunu buldular

kan testleri-ultrason-hsg-tv ultrason-kontraslı MR bunları yapıp öyle sorun yok demeliler

sağol yanıtın için ben doktorda kan testleri ve ayrıca ultrasonla muayene oldum hormonlarıma baktılar bir problem yok dedi doktor .rahim içi film çektirmem gerekir mi sence sen yaptırdın mı?

Mikroenjeksiyon olmalımıyım sence yoksa aşılama mı yaptırmalıyım?

sağol yanıtın için ben doktorda kan testleri ve ayrıca ultrasonla muayene oldum hormonlarıma baktılar bir problem yok dedi doktor .rahim içi film çektirmem gerekir mi sence sen yaptırdın mı?

Mikroenjeksiyon olmalımıyım sence yoksa aşılama mı yaptırmalıyım?

Rahim filmi çektirmeden sorunun varsa boşuna zaman kaybı olur.Bence bi kadın çocuk istiyorsa rahim filminide ilk tahliller istendiğinde yaptırmalı.

slm özlükçü..sana birşey sormak istiyorum...doğumunu sezeryan mı yoksa normal mi yaptın...bende 9 haftalık hamileyim ve dr. sezeryan diyor,oysa ben normal doğum isitiyorum....normal yapılabilirmi?

evet 5.gnümdeyim yani 5.iğnem 10 gün acelenin 20 gün sonrad a beni güzel haberlerimi vericez burdan inşaalh

merhaba arkdaslar ..bende tüp bebek yöntemiyle cocuk sayibi oldum tabiki cokta kolay olmadi 10senedir ugrasiyorum cok vazla bilgim var bur konuda 2kez düsük yaptim bitaneside üc aylik karnimda öldü hic bilmiyordum birtakim hatalar yaptigim icin öldü bilmiyordum gebe oldugumu ..bilgi edinmek isterseniz sizlerlen paylasirim suan 19haftalik hamileyim o heycani isterimki sizde tadin alah kolaylik versin cok zor bir asamadan geciyor insan önemli olan morel bunun cok önemi var ..

senağlamaselam arkadaslar.yarın ilk aşılamamı yaptırıyorum.benim için dua edin olurmu.cokta korkuyorum allah yardımcımız olsun

selam arkadaşlar..evliliğimizde 6 yılımızı bitirdik..ilk kez ocak2006 da tüp bebek denedik..tabii o zamana kadarda çeşitli aşamalardan geçtik..4 sene öyle geçti..neden sebepsiz interfilite..ilk tüp bebek denememizdede ikiz kızlarıma hamile kaldım..fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumla ikisinide kaybettim..şimdi tekrar hamileyim ..bu kızım benim dondurulmuş mucizem..korkularla geçen bir hamilelik bu..İnşallah bu sefer sağlıkla vakti saatinde kucağıma alırım bebişimi..
Allah ım isteyen herkese bebiş versin..tedavide olan arkadaşlarımız İnşallah olumlu sonuçlar alırlar,hamile olanlarda kolay doğum yaparlar..
sevgiler

selam arkadaşlar..evliliğimizde 6 yılımızı bitirdik..ilk kez ocak2006 da tüp bebek denedik..tabii o zamana kadarda çeşitli aşamalardan geçtik..4 sene öyle geçti..neden sebepsiz interfilite..ilk tüp bebek denememizdede ikiz kızlarıma hamile kaldım..fakat rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumla ikisinide kaybettim..şimdi tekrar hamileyim ..bu kızım benim dondurulmuş mucizem..korkularla geçen bir hamilelik bu..İnşallah bu sefer sağlıkla vakti saatinde kucağıma alırım bebişimi..
Allah ım isteyen herkese bebiş versin..tedavide olan arkadaşlarımız İnşallah olumlu sonuçlar alırlar,hamile olanlarda kolay doğum yaparlar..
sevgiler

mhr benimde problemim aynı sebepsiz interfilite bende tüp istiyorum ama olmaz diye çok korkuyorum bende ve eşimde hiç problem yok ama olmuyor bende 6 yıllık evliyim inşallah o mutluluğu tadarsın:1hug:

sevgiler

İnşallah sağlıklı bir şekilde gerçekleşir doğum ve kızını kucağına alırsın inş.
Rahim ağzı yetmezliği nedir nasıl anlaşılır acaba bizi bilgilendirirsen seviniriz.
Kızını sabırsızlıkla bekliyoruz canım.

İnşallah sağlıklı bir şekilde gerçekleşir doğum ve kızını kucağına alırsın inş.
Rahim ağzı yetmezliği nedir nasıl anlaşılır acaba bizi bilgilendirirsen seviniriz.
Kızını sabırsızlıkla bekliyoruz canım.

rahim ağzı yetmezliği canım,gebelik ilerledikçe yani bebek anne karnında büyüdükçe rahim ağzına baskı yapıyor,ordaki damarlar inceliyor bu bebeğin doğum kanalına girip erken doğmasına neden oluyor.Bu rahatsızlığı olan gebelerin rahim ağzına dikiş atılıyor.

sevgili mimoş ve darkinlife teşekkür ederim..darısı İnşallah sağlıkla sizlere..
mimoş korkma bence olumsuzda düşünme..geleceği varsa her koşulda geliyor..bebişler zamanını biliyor..
darkinlife sevdagül güzel açıklamış rahim ağzı yetmezliğini..rahimin bebişi taşıyamayıp erken açılması dolayısıylada doğumun erken başlaması..şu andada rahim ağzımda dikiş var.ama rahim boyumda yine kısalma var..normalde 40-50mm benim şu anda 25-26mm...25mm altıda erken doğum..o yüzden sürekli yatıyorum..çoçuk baskı yapaı rahim ağzını açmasın diye..
İnşallah bu sefer sağlıkla vakti saatinde kucağıma alırım..
Allah ım sizede en kısa zamanda sağlıklı,mutlu,hayırlı bir hamilelik yaşatsın..

Merhaba kızlar,

Ben 9 yıllık evliyim.ilk beş yıl hiç bebek düşünmedik.Karar verince doktora gidip genel bir kontrol yaptırdım.Bir problem yok dedi.Ancak uzun zaman geçmesine rağmen bir türlü hamile kalamadım.Özel bir doktorda aşılama yaptırdık.Fakat sonuç olumszdu.Hem de olumsuz olduğunu tahlıl yaptırdıgım gun öğrenmiştim.Yıkıldım.Tedaviye son verdim aradan 2 yıl geçtikten sonra uzun araştırmaların neticesinde Fertijin Tıp Merkezinde tüp bebek tedavisine başladım.Ve mutlu son.16 haftalık hamileyim.Allah herkese nasip etsin böyle bir duyguyu.

X