Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

meraba kazen ben yeni üyeyim.bende tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün lucrin iğnesinin 4.sünü vuruncam heyecanla bekliyorum.işallah rabbim herkesin gönlünün muradını verir.benim için dua edin .tşk ederim.:emir_bebek:

merhabalar hele şükür siteye girebildim birşeyleri paylaşmasam olmıyacak bende tüp bebek tedavisi görmekteyim ve ayın 3 ünde 3 adet embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım fakat bir o kadarda moralim bozuk ilk denememizdi bu lakin transferi yapan doktor baştan biraz moral bozdu 7 yumurta almışlardı bunun yanlızca 3 adetı gelışme göstermiş ve çok kaliteli olmadıklarını söylediler fakat eşimde bende umutluyuz sürekli dua ediyoruz evet yaşım 35 fakat yinede sanki hemen olacakmış gibi bir his üstelik üçünüde istiyoruz birde oluverirse allahım ne harika olur fakat sonucun negatif olma ihtimalinide hem ben hem kocam birbirimize söz verip olgunlukla karşılayacağımızı kararlaştırdık tabi nekadar başarabiliriz bilemiyorum tek bildiğim bebek yada bebeklerimi birgün
mutlaka ALLAHIN izniyle kucağıma alacağım ben bunu çok istiyorum ya ne olur bana pozitif bir şeyler söyleyinki son 9 günümü umutla bekleyebileyim

ya kızlar ben iskenderundayım ama ankarada iyi bir yer bulursam tüp bebek alanında orda yaptırmayı düşünüyorum...bana bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı acaba???

kuzum sen ilk sayfalarda birilerinden bahsetmişsin 2 sıpamız olacak tüp bebek başarılı demişsin nerde yaptırlar acaba??? :eek:

bir yer bulabilseydim hayırlısıyla.... :çok üzgünüm:

şaracığım seninde tüp bebek başarılı olmuş sanırım nerde yaptırdın önereceğin yer varmı???

ya kızlar tüp bebekten başka şansım yok ve gideceğim yerin güvenilir olması lazım ve aynı zamandı iyi bir yer olması lazım...onuniçin habire sorup duruyorum birilerine neresi nasıl diye?? ne olur şimdiden söyleyeyim kusura bakmayın olur mu???:çok üzgünüm:

meraba yeşbü ben gittiğim merkezi sana tavsiye edebilirim.anatolıa tüp bbek merkezi.bende bi tavsiye üzerine gittim .hacettepe den hakan hoca gaziden bülent hoca var.allah kolaylık versin.:emir_bebek:

saol canım ya... bende duydum orayı işte araştıroyum..senden olumlu yorumlar duymak güzel orası için...sen hangi aşamadasın... ve ne kadr fiyat verdiler sana....

merab yeşbü .bende osmaniyeden gelen bi tanıdık vasıtasıyla gittim.daha öncesinde 1,5 senedir.devlet hastanesinde tüp bebek raporu almak için uğraştıkk.sonuçta eşimden kaynaklanan sebeple tüpbebeğe sevk ettiler.bizde anatolyaya gitmeye karar verdik .muayene ücerti 175 ytl .ben bülent hocayı daha çok tavsiye ettikleri için onu tercih ettim.ilkmuayene den sontra hoca çok güzel şekide değerlendirdi.bende bi sorun yok eşimde tıkanıklığa bağlı azosperm.bize maliyeti.3000ytl artı ilaç parası.ama bu tutar tedaviye göre değişiklik gösteriyo.ertı ilaç parası .merkez baya güzel .seni her aşamada yönlendiriyolar.yine de sen iyi ce araştır.parasına bakma iyi bi merkez olsun.her şeyin hayırlısı.rabbim inşallah bizlerede dünya meyvesinin tadına bakmayı nasip eder.yine bişey sormak istersen yardımcı olurum:nazar:

canım bizdede eşimde dğil sorun bende...endometrisiz yani çikolta kistim vardı ameliyat oldum 2 kere önce kapalı sonr açaık ameliyet... şuan tekrarlıyormuş kistler ve yapışıklık varmış onun için direk tüp bebek dedi doktor... bende bu anatoliyayı burda bir arkadaştan duydum ve çok tavsiye etti... baya ilgileniyorlarmış..hatta onlar burdan yani iskenderundan geliyorlar diye... transfer sonrası orda yatırmışlar 1 hafta falan yola çıkmamışlar... tabi bunlar ayrı bir ücrete de tabidir eminim...tabi sen daha şanslısın ankaradasın zaten....biri oğlu oldu arkadaşın...sen başladın mı canım tüp bebeğe....

yeşbü evet başladım.uzun protokol .lucrin iğnesinin 8. sini vuruk bugün .adetle birlikte başka bi iğneye başılcaz.çok fazla sayıda yumurta olsun diye .yumurta toplanmadan önce eşimde sperm arıycaklar.doktor umutlu konuştu bakalım.önümüzdeki günler ne getircek bilemiyorum.işallah rabbim seninde gönlünün muradını versin.cevaplıyabilcem bişey olursa yardım cı olurum .sende çalışıyomusun buarada

yeşbü evet başladım.uzun protokol .lucrin iğnesinin 8. sini vuruk bugün .adetle birlikte başka bi iğneye başılcaz.çok fazla sayıda yumurta olsun diye .yumurta toplanmadan önce eşimde sperm arıycaklar.doktor umutlu konuştu bakalım.önümüzdeki günler ne getircek bilemiyorum.işallah rabbim seninde gönlünün muradını versin.cevaplıyabilcem bişey olursa yardım cı olurum .sende çalışıyomusun buarada

bu arada osmaniyeli arkadaşlarda onların sağladığı yerde kalcaklardı bilidiğim kadarıyla ücretli değil.tek bilidiğim birden fazla kişiyle aynı yeri paylaşabiliyosun oda ayrı ama mufak banyo bir kullanıyosun orda kalan arkadaşlarla.yine de internetten anatolıa tüp bebeğin sitesini ziyaret et gerekirse ara.

canım benim çok sağol yaa.... gerçekten bana o kadar yardımcı oldun ki...şuan araştırma aşamasında bu bilgiler benim için çok önemli...o arkadaş ne duurmda..hamiş kalmış mı???

birde şeyi soracağım ssk karşılıyormuş ya tüp bebek ücretin bir kısmını bazı şartlar arıyormuş... sen nasıl aldın raporu... şu anda o raporla olduğun için mi ücret 3.000 yoksa raporsuz mu bu fiyat???

ben raporu almak için çok uğraştım malum devlet hastanesi.şimdi biz çocuk olmayıca devlet hastanesinde eşim üroloji bölümüne bende inferlite bölümüne gittim.kan dı filimdi.benim sonuçlar temiz çıktı eşim in işlemleri baya uzun sürdü .sizin farklı olabilir.rapor 1 yıl geçerli ve bu rapor ilaç raporu olarakda geçiyoo süresi 1 ay .anatolyada ilaç raporunu kendileri çıkarıyolar.ilaçların %80 inin karşılıyo .biz tetkiklerin hepsi hazır gittik açıkcası.devlet yalan söylemeyim 1300 ytlsini karşılıyo tabi tüp bebk raporun varsa bizim normalde fazlaydı düştü tabiki.yinede merkezden bilgi almanda fayda var onlar seni yönlendirir.bizim arkadaşlarında raporu yokdu.klinik yardımcı oldu.rapor almada falan .onlarda bayanın yumurta sayısı doğuştan azdı.yumurta oluştu fakat stenen kalitede olmadı.zannedersem bidaha deniyecekler.ama sana tavsiyem tercih ettiğin merkezi arayıp bilgi almak.benim için dua et emi.bende senin için dua edeceğim.:emir_bebek:

canım benim dua etmem mi.... :1hug: allah yardımcın olsun... inşallah ilk denemende tutturusun canım... hayırlısıyla tabi.. ve tabi herkesinkini... tüm bebeiş isteyen ve uğraşan herkesin allah emeklerini boşa çıkarmasın inşiallah.. çok saol canım bilgilerin için....

amin işallah.olurda ankarada tedviye başlarsan yardımcı olabilcem bişey olursa yardım etmeye çalışırım.herşey gönlünce olsun.

canım çok saol gerçekten...nerdesin ankarada... bizim orda akrabalar var tam olarak yerini bilmiyorum ...babamın teyzesigil allahtan... şimdi aradım merkezi görüştüm... bilgi verdiler biraz.... ama ben tabi bu aralar değil yaza doğru ancakl yaptırabilirim.. maddi açıdan bizi biraz sarsacak çünkü...:çok üzgünüm:

yeşbu ben keçiörende oturuyorum.merkezi arayınca bilgi vermişleridr.işallah.evet bizimde imkanımız yokdu borç buldukk.yakında iştende çıkcam hayırlsıı

X