ii günler kızlar bugun içimden size hikayemı anlatmak geldı belkı umut olur dıye... 21 yasına gırerken evlendım... aklımda zaten hiç korunayım cocugum olmasın dıye bı düşünce yoktu.. esımde bende evlendıgımız ılk gunden beri cok istedık... ılk aylarda daha erken oldu olacak dıye cok bekledık... her adet gecıkmesınde hamılelık belırtılerı yasadım... ama sonuç husran... nıyahet 5 ay oldu ve ben dayanmıyodum 1 yıl denemeye dr. gıttım. pcos oldugumu yanı yumurtalarımın cok oldugunu söyledı... bu benım umrumda bıle degıldı ılk sordugum sey cocugum olurmu sorusuydu... evet cevabını alınca dedımkı yolun sonunda varsa bebek... herseye deger her emek... baya bı gıttım dr. ilac tedavısı verdı hangı gunler iliÅŸkiye gırecegımızı yazdı... denıyoruz yıne olmuyor... nıhayet 1 yıl oldu.. dr dedekı esının sperm testını ver bı bakım... istememıstı bızde cahıllık hiç yaptırmamıstık.. neyse dedık onuda yaptırlım... ve sonuç kocaman bı sıfır... hiç sperm cıkısı yokmus... 1 yıl boyunca bosa ilac bosa tedavı görmusum... neyse yaklasık bı hafta bunun sokunu ysadık gece gunduz agladık... sonra ben basladım arastırmaya... esım azospemıydı ve amelıytla bulunabılme sansı vardı... hemen yasadıgımız sehırdekı merkezle görusmeye gıttık.. amelıyat oldu cok sukur bulundu bizim için dönum noktasydı... ya hiç cıkmasaydı? benıde tedavıye aldılar benım hormonlar vs hepsı cok guzel... hatta dr cok yumurta ytoplamktan memnun... ilk deneme 2. gun embıyosu yıne cahıl olan bız en ıyı kalıte sanıyoruz bı sevınç bı sevınç sorma gıtsın.... tabıkı NEGATIF...ıkıncı tedavıde yıne aynı merkezde bu sefer 4. gune kadar gıdıyo embrıyolar herkes cok umutlu dondurulmusum bıle var ama test gunum gelmeden sancılar baslıyo kanama yıne NEGATIFF .. 3. Denememıde orada dondurulmuslarım var dıye yaptırıyorum... cözer cozmez öluyolar klan saglarda içimde ölmesi için bana transfer edılıyoo ve yıne NEGATIF....YASADIGIMIZ PSKOLOJIYI ANLATMAK BILE ISTEMIYORUM... ama ben pes etmıyorum dıyorumkı olucak RABBIM BI KAPI ACICK... 4. deneme için istanbul yolunu tututoruz cok unlu bımerkezde denıyorum... dr. umut verıyo yasınız genç dıye lenfosıt asısı oluyorum... bı suru ilac igne dıyorum kı burda kesın oluck... 3. gun embrıyosu... yıne NEGATIF....Etrafımızda denedıgımızı bılenler yeter artık nasıp degılmıs dıyorlar ama içimdekı o sevgı benı hergun dahada güçlendırıyor.... duyuyorum 12. denemesınde tutmus dıyorum elbette tutacak... en son izmire gelıyorum drumla tanısıyorum...cok ama cok sevıyorumm ama o kdar umut verıyokı ben bıle ınanmıyorumm... ve 5. deneme... dıger tedavılerden tek farkı benım sunu cok ıyı bılmem Rabbım bana saglık ve para verdıgı surece vazgecmeden deneyecegım drumun ve hastanenın ılgısı... 3. gun embrıyosu bızde yıne bı hüzün.... umutsuzluk hastaneye gıdıyoruz transfere giricem drum ve embrıyologla sarılıp aglıyorum... embrıyolog dıyokı cok ıyı embrıyolar bu sefer olucak... ve o muhtesem an ben dualarla meleklerımı alıyorum ....12 gun nasıl gecırdım bılmıyorum.... saatleri dakıkaları saydım... cok ama cok dua ettım... test gunu geldı... ben yıne bı umutsuzlukla hastanenın yolunu tuttum kan verdım... hatta eÅŸimle bırbırımızı tesellı edıyoruz yıne yaptıraz dondurulmusuz var dıye sonuc cıktı ben eÅŸimi arabada beklıyorum .. gıttı gelmıyo... ben nerdeyse kalp krızı gecırecem... son bakısımda kapıdan cıkmıs elınde kagıdı sallıyooo... tabı ben sok ... ınanmıyorum... daha önce hiç tutmamıskıı ... hiç hamıle kalmamısım hemde baya yuksek bı deger 222 dıyorum bı yanlıslık var tam bıle sevınemıyorum.. hemen dr arıyorumm tebrıkler hamılesın dıyorrr hamıleyımmmmmmmmm mucıze kelımeee ..... ıkı sonra tekrar kan testı degerım yukselmıs sonra kese sonra kalp atısı.... cok sukur rabbım bu mutlulugu bızede yasattı....umarım kucagımıza almkta nasıp olur... ben sizlere yasadıgım o uykusuz gecelerı... anne olamayacagım dıye gladıgım gunleri... anlatma istemıyorum cunku bunlar sızı motıve etmez aksıne yolunuzu tıkar... sadece sızlere nacızana tavsıyem kendınıze acımayın... ve ınanın eger ben mılletın lafına uyup vzgecseydım hamılelıgın tadına varamayacaktım... Rabbıme sonsuz guvenıp ınanın demekkı bende bu zaman bu duyguyu tadacakmısım..... ve ınanıyorumkı aranızdan vazgecmeyen ,inanan ve cok isteyıp dua edenler yolun sonunda meleklerınız sizi beklıyor.... sizlerı sevıyorum... yanlız degılız... — umutlu hissediyor.
ii günler kızlar bugun içimden size hikayemı anlatmak geldı belkı umut olur dıye... 21 yasına gırerken evlendım... aklımda zaten hiç korunayım cocugum olmasın dıye bı düşünce yoktu.. esımde bende evlendıgımız ılk gunden beri cok istedık... ılk aylarda daha erken oldu olacak dıye cok bekledık... her adet gecıkmesınde hamılelık belırtılerı yasadım... ama sonuç husran... nıyahet 5 ay oldu ve ben dayanmıyodum 1 yıl denemeye dr. gıttım. pcos oldugumu yanı yumurtalarımın cok oldugunu söyledı... bu benım umrumda bıle degıldı ılk sordugum sey cocugum olurmu sorusuydu... evet cevabını alınca dedımkı yolun sonunda varsa bebek... herseye deger her emek... baya bı gıttım dr. ilac tedavısı verdı hangı gunler ilişkiye gırecegımızı yazdı... denıyoruz yıne olmuyor... nıhayet 1 yıl oldu.. dr dedekı esının sperm testını ver bı bakım... istememıstı bızde cahıllık hiç yaptırmamıstık.. neyse dedık onuda yaptırlım... ve sonuç kocaman bı sıfır... hiç sperm cıkısı yokmus... 1 yıl boyunca bosa ilac bosa tedavı görmusum... neyse yaklasık bı hafta bunun sokunu ysadık gece gunduz agladık... sonra ben basladım arastırmaya... esım azospemıydı ve amelıytla bulunabılme sansı vardı... hemen yasadıgımız sehırdekı merkezle görusmeye gıttık.. amelıyat oldu cok sukur bulundu bizim için dönum noktasydı... ya hiç cıkmasaydı? benıde tedavıye aldılar benım hormonlar vs hepsı cok guzel... hatta dr cok yumurta ytoplamktan memnun... ilk deneme 2. gun embıyosu yıne cahıl olan bız en ıyı kalıte sanıyoruz bı sevınç bı sevınç sorma gıtsın.... tabıkı NEGATIF...ıkıncı tedavıde yıne aynı merkezde bu sefer 4. gune kadar gıdıyo embrıyolar herkes cok umutlu dondurulmusum bıle var ama test gunum gelmeden sancılar baslıyo kanama yıne NEGATIFF .. 3. Denememıde orada dondurulmuslarım var dıye yaptırıyorum... cözer cozmez öluyolar klan saglarda içimde ölmesi için bana transfer edılıyoo ve yıne NEGATIF....YASADIGIMIZ PSKOLOJIYI ANLATMAK BILE ISTEMIYORUM... ama ben pes etmıyorum dıyorumkı olucak RABBIM BI KAPI ACICK... 4. deneme için istanbul yolunu tututoruz cok unlu bımerkezde denıyorum... dr. umut verıyo yasınız genç dıye lenfosıt asısı oluyorum... bı suru ilac igne dıyorum kı burda kesın oluck... 3. gun embrıyosu... yıne NEGATIF....Etrafımızda denedıgımızı bılenler yeter artık nasıp degılmıs dıyorlar ama içimdekı o sevgı benı hergun dahada güçlendırıyor.... duyuyorum 12. denemesınde tutmus dıyorum elbette tutacak... en son izmire gelıyorum drumla tanısıyorum...cok ama cok sevıyorumm ama o kdar umut verıyokı ben bıle ınanmıyorumm... ve 5. deneme... dıger tedavılerden tek farkı benım sunu cok ıyı bılmem Rabbım bana saglık ve para verdıgı surece vazgecmeden deneyecegım drumun ve hastanenın ılgısı... 3. gun embrıyosu bızde yıne bı hüzün.... umutsuzluk hastaneye gıdıyoruz transfere giricem drum ve embrıyologla sarılıp aglıyorum... embrıyolog dıyokı cok ıyı embrıyolar bu sefer olucak... ve o muhtesem an ben dualarla meleklerımı alıyorum ....12 gun nasıl gecırdım bılmıyorum.... saatleri dakıkaları saydım... cok ama cok dua ettım... test gunu geldı... ben yıne bı umutsuzlukla hastanenın yolunu tuttum kan verdım... hatta eşimle bırbırımızı tesellı edıyoruz yıne yaptıraz dondurulmusuz var dıye sonuc cıktı ben eşimi arabada beklıyorum .. gıttı gelmıyo... ben nerdeyse kalp krızı gecırecem... son bakısımda kapıdan cıkmıs elınde kagıdı sallıyooo... tabı ben sok ... ınanmıyorum... daha önce hiç tutmamıskıı ... hiç hamıle kalmamısım hemde baya yuksek bı deger 222 dıyorum bı yanlıslık var tam bıle sevınemıyorum.. hemen dr arıyorumm tebrıkler hamılesın dıyorrr hamıleyımmmmmmmmm mucıze kelımeee ..... ıkı sonra tekrar kan testı degerım yukselmıs sonra kese sonra kalp atısı.... cok sukur rabbım bu mutlulugu bızede yasattı....umarım kucagımıza almkta nasıp olur... ben sizlere yasadıgım o uykusuz gecelerı... anne olamayacagım dıye gladıgım gunleri... anlatma istemıyorum cunku bunlar sızı motıve etmez aksıne yolunuzu tıkar... sadece sızlere nacızana tavsıyem kendınıze acımayın... ve ınanın eger ben mılletın lafına uyup vzgecseydım hamılelıgın tadına varamayacaktım... Rabbıme sonsuz guvenıp ınanın demekkı bende bu zaman bu duyguyu tadacakmısım..... ve ınanıyorumkı aranızdan vazgecmeyen ,inanan ve cok isteyıp dua edenler yolun sonunda meleklerınız sizi beklıyor.... sizlerı sevıyorum... yanlız degılız... — umutlu hissediyor.
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.peki transferden sonra nasıl yaşadın nelere dikkat ettin?benimde eşim azospermdi iğneyle tedavi oluyor çıkış oluyor bu sayede ve 4 deneme yaptık olmadı.tedavinizde değişik olan Bi uygulama var mıydı?
canım bılımsel olarak artı bişey yapılmadı... ancak ben olmassa yıne yaprım dıye kendı kendımı motıve ettım rahattım... rabbıme guvendım ve cok dua ettım ve bu zamana nasipmıs... ınsallh sende en kısa zamanda kavusursun... asla vazgecme umutsuzluga kapılma dua et ve sabırla bekle canımmm
sağol Allah razı olsun,durumumuz az çok benziyor sen kavuşmuşsan bigün bende kavuşabilirim demek ki,bu kadar başarısızlığa uğrayınca açıkçası boş yere ısrar ediyoruz diye düşünmeye başlamıştım,transferden sonra sende günlerce yatmadın yani, ben hep yatmıştım.Allah yolunu açık etsin bir daha dara düşürmesin inşallah.
canımsın.... bende zaman zaman cok umutsuzluga düştüm sıkıldım bunaldım ama rabbıme guvenmekten hiç vazgercmedım... dua et .. ve ınan... ınsallh rabbımkucagımıza almayıda nasıp etsın ve sende en kısa zamanda melegıne kavus... azospermlı oldugumuz için dıger hastalra göre dah cok ugrasıyoruz ama ımkansız deıl hiçbisey...canın sıkldıgında bana yazabılırsın canım
Ya arkadaşlar benim 5.gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi. Bugün transferin 6 .günü, şu ilaçları kullanıyorum:
1progestan iğne Her gün
1okSapor iğne Her gün göbekten
6 tane progestan kapsül vajinal her gün
Hergun 1 coraspin,2estrofem,1 elevit
Kızlar bu ilaçları kullanıp hamile olanlar 6 .günümde olamama rağmen ne kasık ne bel ağrım falan tarzı hiçbir belirti yok sizce normal mi?.. Sizin bu süreç nasıl geçmişti?....[/QUOTE
arkadasım benden fazla ilaç kullanıyosun.6 tane vijinal fazla değilmi benim hergece 1 kere.coraspirin eleviti kullanmıyorum.we hafiften kasılmalar başladı.bunun iyimi kötümü oldgunu bende bilmiyorum.aramızda 3 5 gün war inşallah ikimizde güzel haberler weririz birbirimize.bana haber wer olurmu? inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
Ya arkadaşlar benim 5.gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi. Bugün transferin 6 .günü, şu ilaçları kullanıyorum:
1progestan iğne Her gün
1okSapor iğne Her gün göbekten
6 tane progestan kapsül vajinal her gün
Hergun 1 coraspin,2estrofem,1 elevit
Kızlar bu ilaçları kullanıp hamile olanlar 6 .günümde olamama rağmen ne kasık ne bel ağrım falan tarzı hiçbir belirti yok sizce normal mi?.. Sizin bu süreç nasıl geçmişti?....
ii günler kızlar bugun içimden size hikayemı anlatmak geldı belkı umut olur dıye... 21 yasına gırerken evlendım... aklımda zaten hiç korunayım cocugum olmasın dıye bı düşünce yoktu.. esımde bende evlendıgımız ılk gunden beri cok istedık... ılk aylarda daha erken oldu olacak dıye cok bekledık... her adet gecıkmesınde hamılelık belırtılerı yasadım... ama sonuç husran... nıyahet 5 ay oldu ve ben dayanmıyodum 1 yıl denemeye dr. gıttım. pcos oldugumu yanı yumurtalarımın cok oldugunu söyledı... bu benım umrumda bıle degıldı ılk sordugum sey cocugum olurmu sorusuydu... evet cevabını alınca dedımkı yolun sonunda varsa bebek... herseye deger her emek... baya bı gıttım dr. ilac tedavısı verdı hangı gunler ilişkiy. e gıreceg. ımızı yazdı... denıyoruz yıne olmuyor... nıhayet 1 yıl oldu.. dr dedekı esının sperm testını ver bı bakım... istememıstı bızde cahıllık hiç yaptırmamıstık.. neyse dedık onuda yaptırlım... ve sonuç kocaman bı sıfır... hiç sperm cıkısı yokmus... 1 yıl boyunca bosa ilac bosa tedavı görmusum... neyse yaklasık bı hafta bunun sokunu ysadık gece gunduz agladık... sonra ben basladım arastırmaya... esım azospemıydı ve amelıytla bulunabılme sansı vardı... hemen yasadıgımız sehırdekı merkezle görusmeye gıttık.. amelıyat oldu cok sukur bulundu bizim için dönum noktasydı... ya hiç cıkmasaydı? benıde tedavıye aldılar benım hormonlar vs hepsı cok guzel... hatta dr cok yumurta ytoplamktan memnun... ilk deneme 2. gun embıyosu yıne cahıl olan bız en ıyı kalıte sanıyoruz bı sevınç bı sevınç sorma gıtsın.... tabıkı NEGATIF...ıkıncı tedavıde yıne aynı merkezde bu sefer 4. gune kadar gıdıyo embrıyolar herkes cok umutlu dondurulmusum bıle var ama test gunum gelmeden sancılar baslıyo kanama yıne NEGATIFF .. 3. Denememıde orada dondurulmuslarım var dıye yaptırıyorum... cözer cozmez öluyolar klan saglarda içimde ölmesi için bana transfer edılıyoo ve yıne NEGATIF....YASADIGIMIZ PSKOLOJIYI ANLATMAK BILE ISTEMIYORUM... ama ben pes etmıyorum dıyorumkı olucak RABBIM BI KAPI ACICK... 4. deneme için istanbul yolunu tututoruz cok unlu bımerkezde denıyorum... dr. umut verıyo yasınız genç dıye lenfosıt asısı oluyorum... bı suru ilac igne dıyorum kı burda kesın oluck... 3. gun embrıyosu... yıne NEGATIF....Etrafımızd a denedıgımızı bılenler yeter artık nasıp degılmıs dıyorlar ama içimdekı o sevgı benı hergun dahada güçlendırıyor.... duyuyorum 12. denemesınde tutmus dıyorum elbette tutacak... en son izmire gelıyorum drumla tanısıyorum...cok ama cok sevıyorumm ama o kdar umut verıyokı ben bıle ınanmıyorumm... ve 5. deneme... dıger tedavılerden tek farkı benım sunu cok ıyı bılmem Rabbım bana saglık ve para verdıgı surece vazgecmeden deneyecegım drumun ve hastanenın ılgısı... 3. gun embrıyosu bızde yıne bı hüzün.... umutsuzluk hastaneye gıdıyoruz transfere giricem drum ve embrıyologla sarılıp aglıyorum... embrıyolog dıyokı cok ıyı embrıyolar bu sefer olucak... ve o muhtesem an ben dualarla meleklerımı alıyorum ....12 gun nasıl gecırdım bılmıyorum.... saatleri dakıkaları saydım... cok ama cok dua ettım... test gunu geldı... ben yıne bı umutsuzlukla hastanenın yolunu tuttum kan verdım... hatta eşimle bırbırımızı tesellı edıyoruz yıne yaptıraz dondurulmusuz var dıye sonuc cıktı ben eşimi arabada beklıyorum .. gıttı gelmıyo... ben nerdeyse kalp krızı gecırecem... son bakısımda kapıdan cıkmıs elınde kagıdı sallıyooo... tabı ben sok ... ınanmıyorum... daha önce hiç tutmamıskıı ... hiç hamıle kalmamısım hemde baya yuksek bı deger 222 dıyorum bı yanlıslık var tam bıle sevınemıyorum.. hemen dr arıyorumm tebrıkler hamılesın dıyorrr hamıleyımmmmmmmmm mucıze kelımeee ..... ıkı sonra tekrar kan testı degerım yukselmıs sonra kese sonra kalp atısı.... cok sukur rabbım bu mutlulugu bızede yasattı....umarım kucagımıza almkta nasıp olur... ben sizlere yasadıgım o uykusuz gecelerı... anne olamayacagım dıye gladıgım gunleri... anlatma istemıyorum cunku bunlar sızı motıve etmez aksıne yolunuzu tıkar... sadece sızlere nacızana tavsıyem kendınıze acımayın... ve ınanın eger ben. mılletın lafına uyup vzgecseydım hamılelıgın tadına varamayacaktım... Rabbıme sonsuz guvenıp ınanın demekkı bende bu zaman bu duyguyu tadacakmısım..... ve ınanıyorumkı aranızdan vazgecmeyen ,inanan ve cok isteyıp dua edenler yolun sonunda meleklerınız sizi beklıyor.... sizlerı sevıyorum... yanlız degılız... umutlu hissediyor.
Sabah sabah o kadar iyi geldi ki bana bu yaziniz.zaman ayirip yazmussinuz Allah razi olsun gozlerim doldu valla serviste isime giderken.Bende su an hamileyim kese gorundu haftaya tekrar cagirdi elim yuregimde bekliyorum Benim normal yoldan 4 kaybim var.Bu ilk denemem umarimda guzrl sonuclanir son olur.Bu zamana hep diken ustunde geldim ve sanirim 1.5 hafta geriden geliyor benimkisi.7 haftalik hatta 8.haftasina giriyorum.Calisirken birazcikta olsa unutuyorum kafama takmayi ama eve gelince is degisiyor iste.Senin kacinci haftan canim.