Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba;
Benim transferimin 14. Günü bhcg değerim ii şüjür ikiyede katladı ama son 3-4gündür kasık ağrım var ince sızı şeklinde bazen artan bazen azalan ama hiçbir zaman öle kıvrandıracak derece deil hissediorum adet ağrısı gibi.özellikle işte yada ev işi yapınca daha artıyor.sizlerdede böyle olan var mı??ben yerleşmedendir die düşündüm ama bir arkadaşım korkuttu bugun çok
Yarın doktorumada sorucam ama bu gece geçmez şimdi bana cevap verirseniz çok sevinirimmmm

Arkadaşım merak ediyorum hala devam ediyormu ne kadar sürdü ağrıların.

Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

espoir arkadaşım diğer sayfalarda okuduğuma göre fsh 64 olanlar bile hamile kalabilmişler hatta daha yüksek olanlar bile jinekoloji ve kadın doğum sayfalarını okursan sende göreceksin zaten .....hemen moralini bozma teknoloji ilerledi sonuçta ..soğan kürünü dene ..tüp bebek dene.

espoir arkadaşım diğer sayfalarda okuduğuma göre fsh 64 olanlar bile hamile kalabilmişler hatta daha yüksek olanlar bile jinekoloji ve kadın doğum sayfalarını okursan sende göreceksin zaten .....hemen moralini bozma teknoloji ilerledi sonuçta ..soğan kürünü dene ..tüp bebek dene.[/QUO

Cnm dün gittim merkeze.Önce yumurtalara baktı ve sağda ve solda birer tane var dedi.benim gibi fsh ı yüksek olanların yumurtaları 1 ya da 2 tane olup, zamanla artması sözkonusu olmazmış.Bu nedenle ben 4 gün sonrasına tekrar randevu verdi.Eğer yumurtalarım gelişirse belki mini tüp bebek deneyebiliriz ama şansın %5 dedi. Diğer tüp bebek yönteminde verilen ilaçlar fsh yüksek olduğu için bir işe yaramazmış. Benim normal yolla hamile kalma şansımın olmadığını, en son ihtimal yumurta donörü deneyebileceğimi söyledi.Aslında herşeyi açık açık anlattı.Doğan her kadının belirli bir yumurta rezervinin olduğu ve her adet döneminde bir kısmını tükettiği, eğer az rezerv ile doğarsan, yumurtalarının da daha erken yaşta bittiğinden ve yumurtaları sonradan arttırmanın mümkün olmadığından bahsetti.Aslında eğer böyle ise yumurtaları az olan kadınlar için teknoloji pek ilerlememiş gibi. Ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten bu kadar umutsuz bir durumla mı karşı karşıyayım bilmiyorum. Ama umudumu kaybetmek de istemiyorum.

espoir arkadaşım diğer sayfalarda okuduğuma göre fsh 64 olanlar bile hamile kalabilmişler hatta daha yüksek olanlar bile jinekoloji ve kadın doğum sayfalarını okursan sende göreceksin zaten .....hemen moralini bozma teknoloji ilerledi sonuçta ..soğan kürünü dene ..tüp bebek dene.[/QUO

Cnm dün gittim merkeze.Önce yumurtalara baktı ve sağda ve solda birer tane var dedi.benim gibi fsh ı yüksek olanların yumurtaları 1 ya da 2 tane olup, zamanla artması sözkonusu olmazmış.Bu nedenle ben 4 gün sonrasına tekrar randevu verdi.Eğer yumurtalarım gelişirse belki mini tüp bebek deneyebiliriz ama şansın %5 dedi. Diğer tüp bebek yönteminde verilen ilaçlar fsh yüksek olduğu için bir işe yaramazmış. Benim normal yolla hamile kalma şansımın olmadığını, en son ihtimal yumurta donörü deneyebileceğimi söyledi.Aslında herşeyi açık açık anlattı.Doğan her kadının belirli bir yumurta rezervinin olduğu ve her adet döneminde bir kısmını tükettiği, eğer az rezerv ile doğarsan, yumurtalarının da daha erken yaşta bittiğinden ve yumurtaları sonradan arttırmanın mümkün olmadığından bahsetti.Aslında eğer böyle ise yumurtaları az olan kadınlar için teknoloji pek ilerlememiş gibi. Ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten bu kadar umutsuz bir durumla mı karşı karşıyayım bilmiyorum. Ama umudumu kaybetmek de istemiyorum.

anlıyorum seni canım peki o zaman yumurtalarını dondurabilirsin ..

Merhabalar Tüp bebek denemelerinizde transfer sonrası doktorlar heparin, bebe aspirini vs. gibi kan sulandırıcı ilaçlar veriyor bunlar işe yaramıyor mu, Bana her ihtimale karşı kullandırmıştı.

evet bende kullanmıştım ama Bülent traşınmı doktorlar sitesinin mi sayfasında okudum,tekrarlanan tüp bebek başarısızlıklarının sebebi bunlar olabilir yazıyordu.demekki rahatsızlık ciddi boyuttaysa günde bir tane aspirin yeterli olmayabiliyor.

Benimde 4 başarısızlığım var embriyolarım kaliteliydi pgt bile yapılmıştı,hsg de çektirdim.sorun kan pıhtıllaşması,genetik yada immünolojik (bağışıklık sistemi)olabiliyormuş şimdi bu testleri yaptırmaya karar verdim

Kan pıhtılaşması için trombofoli paneli testimi uygulanıyor, bilginiz varmı.

Arkadaşlar 3.5 yıldır Anatolia'daydım. 3 tüp bebek 1 aşılama. Hep olur olur sorun yok denildi. Olmadı. Başlarken bilimsel veriler, teknik analizler, sonunda Kısmet(!) denildi. En son 3. denemeden sonra (foliküllerim boş çıkmış, ısrarla erken çatlama yok dendi ama erken çatlamayı önleyen iğne de yapılmadı?, neyse burda hakan yaralıya güveniyorum sonuçta niye yalan atsın, o kadar da kötü düşünmek istemiyorum) Ama beni üzen şey bu değil. Negatif sonucu aldığımız hafta kontrol edildim, yumurta toplama sonrası çok ağrı çekmiştim . (Yumurtalarımı da HAkan Yaralı değil, yanında çalışan Mehtap Hanım toplamıştı. ki benim doktorum o DEĞİLDİ). Hemen 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapalım, olur böyle denildi. Ama ben ters giden birşeyler hissediyordum. Tedavi biter bitmez Etlik zübeyde araştırma hastanesine gittim ve ben de ilerlemiş rahim içi enfeksiyon tespit ettiler. Çok üzüldüm. Daha önce Dr. Hakan Yaralı'ya ağrım oluyor (ilişkide özellikle) demiştim, kaale alınmadım. Ben kedisine güvendiğimden başka doktora bile gitmemiştim. Sonuç: devlet hastanesi bunu buldu. Derinlerdeki , alt karına denk gelen bu ağrım 2-2.5 seneyi aşkın süredir vardı. Şimdi kullandığım kutu kutu ilaçlar, fitiller sonuç verdi. Çok şükür eski yakınmalarım geçti. Bu enfeksiyon daha önce yaşadığım dış gebeliğin bile nedeni (bi ihtimal) olabilirmiş. Ya zaten hastalıklı bir bölgede embriyo tutunması beklenebilir mi? Bana da çok mantıklı geldi. Rahim ağzı yarası ok, bütün doktorlar zararsız diyor; ama içerde derinlerde ağrı enfeksiyon vardı arkadaşlar.

Sonuç şu anda iyileştim. Yeni bir merkez arıyorum.Lütfen önerilerini bekliyorum. Bu arada ANKARA olursa sevinirim...

arkadaşlar,yarın itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum..ilaçlar ne kadara maloluyor ve çok kilo almanıza sebep oluyor mu?bana yardımcı olabilir misiniz?

Allah yardımcın olsun arkadaşım bende tüp bebek ile anne oldum.ilaçlardan hiç kilo almadım ilaç fiyatları hiç belli olmuyor ben yaklaşık 10 günlük ilaç tedavisi gördüm. sağlıktan yaralandığım için yaklaşık 1.500 tl ye geldi yanlızca ilaçlar.Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar 3.5 yıldır Anatolia'daydım. 3 tüp bebek 1 aşılama. Hep olur olur sorun yok denildi. Olmadı. Başlarken bilimsel veriler, teknik analizler, sonunda Kısmet(!) denildi. En son 3. denemeden sonra (foliküllerim boş çıkmış, ısrarla erken çatlama yok dendi ama erken çatlamayı önleyen iğne de yapılmadı?, neyse burda hakan yaralıya güveniyorum sonuçta niye yalan atsın, o kadar da kötü düşünmek istemiyorum) Ama beni üzen şey bu değil. Negatif sonucu aldığımız hafta kontrol edildim, yumurta toplama sonrası çok ağrı çekmiştim . (Yumurtalarımı da HAkan Yaralı değil, yanında çalışan Mehtap Hanım toplamıştı. ki benim doktorum o DEĞİLDİ). Hemen 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapalım, olur böyle denildi. Ama ben ters giden birşeyler hissediyordum. Tedavi biter bitmez Etlik zübeyde araştırma hastanesine gittim ve ben de ilerlemiş rahim içi enfeksiyon tespit ettiler. Çok üzüldüm. Daha önce Dr. Hakan Yaralı'ya ağrım oluyor (ilişkide özellikle) demiştim, kaale alınmadım. Ben kedisine güvendiğimden başka doktora bile gitmemiştim. Sonuç: devlet hastanesi bunu buldu. Derinlerdeki , alt karına denk gelen bu ağrım 2-2.5 seneyi aşkın süredir vardı. Şimdi kullandığım kutu kutu ilaçlar, fitiller sonuç verdi. Çok şükür eski yakınmalarım geçti. Bu enfeksiyon daha önce yaşadığım dış gebeliğin bile nedeni (bi ihtimal) olabilirmiş. Ya zaten hastalıklı bir bölgede embriyo tutunması beklenebilir mi? Bana da çok mantıklı geldi. Rahim ağzı yarası ok, bütün doktorlar zararsız diyor; ama içerde derinlerde ağrı enfeksiyon vardı arkadaşlar.

Sonuç şu anda iyileştim. Yeni bir merkez arıyorum.Lütfen önerilerini bekliyorum. Bu arada ANKARA olursa sevinirim...

senin adına cok üzüldüm :KK43: tüp bebekler sende hiç tıtmadı mı.bende bu ay ikinci denememi ankara anatoliada yaptırıyorum. ilk denememde orası idi. bebegim tuttu fakat üç aylıkken düştü. bende hakan yaralı diye gittim ama benide ilk muayene eden mehtap hanım oldu. ama ben sorun etmedim cünkü hakan beyin aksamları tum dosyaları inceleyip onun kararıyla tedavşye yön verildigini duydum. su an hersey yolunda gibi duruyor. umarım ikinci bir hayal kırıklıgı yasamam. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam benim 3.buçuk yasında tüp bebek yontemiyle ikiz kızlarım var bugun uye oldum malatya fethiye ersan tüp bebek merkezi umutlarıma care oldu allah onlardan razı olsun 4 4luk ilgileniolar yasım kucuk oldugundan tek emrio konldu içime ve bolundu 2 oldu simdi gene dusunuyorum fakat olmuo keske yumurtalarımın birini dondursaydım:nazar:

Canım Ankarada Başkent ünv. Hastanesi diyor herkes.Bende era testini duydum onu yaptıracağım inşallah.rahimden alınan dokuyla transfer şu gün yapılırsa tutunma olur yada bu embriyo tutunamaz diye net konuşabiliyorlarmış.

Herkese merhaba.....
uzun zamandır kadinlarkulübüne girmemiştim....bugün ilk kez girdim ve hemen tüp bebek sayfasını açtım...
2012 yılında 2.denememde hamile kaldiğim oğlumu dünyaya getirdim...9,5 sene bekledikten sonra sahip olduk :KK43: beklemek çok zor hatta bazen dayanılmaz oluyor...o günler aklıma geldikçe nefes alamıyorum sanki...yol uzun ve meşakatli..Güzel Allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun...O istedikten sonra imkansız hiçbirşey yok...İnşallah sizin için en hayırlı olan zamanda en sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları ALLAHIM size nasip eder..kucağınıza alır koklarsınız....
tüp bebeği taksimdeki alman hastanesinde yaptırdık...alper bey çok yardımcı oldu...alper şişmanoğlu....aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olmak isterim....

merhaba arkadaslar bende uzun süredir girmiyordum bende 7 sene bekledim ilk tüp denedim olmadi cok üzülmüsdün sonra mikroenjeksion la bir kizim oldu :KK49:dünyalar bizim oldu 1.5 sene sonrada kendiliginden hamile kaldim simdi iki kizim var ama ikincisinde sogan ve incir kürü yaptim onun etkisi belki olmustur allahim bütün istiyenlere nasip etsin umudunuzu hic yitirmeyim

merhaba arkadaslar bende uzun süredir girmiyordum bende 7 sene bekledim ilk tüp denedim olmadi cok üzülmüsdün sonra mikroenjeksion la bir kizim oldu :KK49:dünyalar bizim oldu 1.5 sene sonrada kendiliginden hamile kaldim simdi iki kizim var ama ikincisinde sogan ve incir kürü yaptim onun etkisi belki olmustur allahim bütün istiyenlere nasip etsin umudunuzu hic yitirmeyim

benimde ilki tuttu ama kizlar 23 gün önce aldirdim.gelişmemiş diye şimdi korkuyorum doktor iki ay ara verdi sonra korkuyorum ayni şey olacak diye

Ilki neden tutmadi
Herkese merhaba.....
uzun zamandır kadinlarkulübüne girmemiştim....bugün ilk kez girdim ve hemen tüp bebek sayfasını açtım...
2012 yılında 2.denememde hamile kaldiğim oğlumu dünyaya getirdim...9,5 sene bekledikten sonra sahip olduk :KK43: beklemek çok zor hatta bazen dayanılmaz oluyor...o günler aklıma geldikçe nefes alamıyorum sanki...yol uzun ve meşakatli..Güzel Allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun...O istedikten sonra imkansız hiçbirşey yok...İnşallah sizin için en hayırlı olan zamanda en sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları ALLAHIM size nasip eder..kucağınıza alır koklarsınız....
tüp bebeği taksimdeki alman hastanesinde yaptırdık...alper bey çok yardımcı oldu...alper şişmanoğlu....aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olmak isterim....

Bende 1.denemyi teksen Çamlıbel de yaptırmıştım fsh 14 olmasına rağmen parayı almak için yaptı ve tabii tutmadı pes etme dedi fsh her ay değişir bunun bi ilacı yok demişti taki hayıt tohumuyla fsh ı düşürene kadar sürekli deniyceksin demişti sanki bedavaymış gibi bnde dr u değiştirdim ve Rabbim karşıma Prf dr Bülent baysal ı çıkardı çok mütevazi bir dr çok sevmiştim asla yüksek doz ilaç kullanmadı 2.denemde de tutmadı yumurta kalitem düşük olduğundan bn 3.denemyide yine onda yaptırdım vee bir kız bir erkek ikiz bebklerim oldu 28 +6 da doğurdu çok şükür çok sağlıklılar Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

benimde ilki tuttu ama kizlar 23 gün önce aldirdim.gelişmemiş diye şimdi korkuyorum doktor iki ay ara verdi sonra korkuyorum ayni şey olacak diye

Canim pgt yöntemiyle tup bebegi dene bence embriyo ya analiz yapıyorlar saglikli ise rahme yerlestiriolar % 100 basari elde ettiklerini soyluyorlar netten arastir bi bak ben de bebegim gelismedigi icin 2 kez kurtaj oldum dr um pgt yöntemiyle yapılan tüp bebek tedavisi onerdi yasim genc oldugu icin bir kez daha denemek istiyorum eger oda sağlıklı olmazsa bu sefer tüp bebek denicez dr um gelismeyen bebek sagliksiz bir bebekdir ve 3 ayi doldurmadan vucut onu disari atmak ister ve lekelenme dedigimiz kahverengi sivi salgilar demisti sende boyle bisey oldumu bilmiorum ama paylasmak bi nebze de olsun yardimci olmak istedim

Son düzenleme:
X