Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

biz 4 bucuk senelik evliyiz yaklasik 3 bucuk senedirde cocuk istiyoruz once esimde varikosel cikti ileri hizli yoktu ozamanlar gittigim doktor hrs hast.coskun bey hemen asilama dedi yaptirdik bi umitbir suru para doktuk tabi ozaman o hastaneye sonuc basarisiz.sonra esim tedavi olmak istedi ameliyat oldu bi 6 ay gecti arada cokda duzelme olmadi sperm sayisi artti ama ileri hizli yok gene tabii.biz basladik doktor aramaya.bir gun icindr 3 doktorla gorusme ayarladim once bi ozel hastane bi gittik tabi ben rahatim esimdeya sikinti hemencik cozulecek saniyorum bu arada keci boynuzu kuru falan kullaniyo esim.doktor esimin sonuclarina bakti himm falan filan sonra seni muayene edelim dedi.ultrasyonda sen menepoza giriyosum demezmi dunya basima yikildi.yumurta rezervde azalma varmis.ordan ciktim agluyorum ama ben baska doktor falan derken sonra 3 doktoar falan hepsi muayene etti test falan istemislerdi zaten bende erken menepoz onaylandi.ama son gittigim doktora icim cok isinmisti ve 1 bicuk seneden fazladirda onun hastasiyim ilk tup denememi o yapti daha dogrusi takibini genarttaki doktorla beraber yapti 3 yumurta topladim ve 1 emriyo olustu konuldu ama sonuc gene negatif.ve simdi ikinci denemem ve 8 gunum sabirsizlik gerginlik icinde gecen gunler simdi buda olmazsa diye dusunuyorum aglamaktann kendimi alamiyorum.buda 1 emriyo 1 kalite ve 3.gun transferi digeri gibi.ilkinde cok yiprandigim icin cevremize hic duyurmadik bu sefer sadece annem ve 2 arkadasim biliyo.sunu soyleyecem sadce cok zor bi surec yasayan anliyo ve cevrendekilerde anlayissiz olunca hic kolay olmuyoo ;(( Allah bu yolda yar ve yardimcimiz olsun arkadaslar.

arkadaşlar benimde iki tane başarısız tüp bebeğim oldu ikiside kimyasal gebelik odu piskolojim çok bozuk üçüncüye başlıycam kadıköy şifa hastanesine giden varmı bana bilgi verirmisiniz lütfen

istanbul florence nighitngale hastanesi tüp bebek bölümünde ücretsiz anne destek toplantısı var. Anne olmak isteyeni, tedaviyi uygulayan ,uygulaması gereken herkese açık.orada tedavi olma zorunluğu da yok. 7 şubatta var.saat 11:00-12:30.Çok yararlı olduğunu düşünüyorum.ben ora olacağım.

arkadaşlar,yarın itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum..ilaçlar ne kadara maloluyor ve çok kilo almanıza sebep oluyor mu?bana yardımcı olabilir misiniz?

Morgain arkadasim ilaclarin fiyatini filan dusunme. Bana 1000 liraya maloldu baskasina daha fazla oluyormus. Bu nedenle zamanla yavas yavas sorun yapmadan yasa sureci derim ben. Ben 2. Gunumdeyim 13 subati bekliyorum

Slm arkadaslar ben 11 yillik evliyim 9 yasinda bir kizim var cok sukur, arkasina 3 dusuk yaptim ve arkasina hamile kalamadim 2 yildir ugrasiyoruz olmuyor, en son doktora gittik butun testleri yaptirdik ve problem olmadigini soylediler 3 defa asilama yaptirdik ve sonuc negatief. Tup bebek yaptirmaya karar verdik 25 ocak transfer oldu 7 subatta sonuclar icin kan tahlili yaptirmam gerekiyor. Aklima feldikce uykularim kaciyor cok zor bi dinem, Allah hepimizin yardimcisi olsun 😔

Merhabalar sonohisterogram konusunda bilginiz varmı.Bana daha önce histeroskopi ve laparoskopi yapıldı sorun çıkmadı ancak emb.kaliteli olmasına rağmen tutunmuyor ve nedeni bulunmuyor. Okuduğum bir yazıda şöyle deniyordu:
"Embriyonun anne rahmine tutunmasını (implantasyonu) engelleyen rahim içi faktörlerini şöyle sıralayabiliriz:

1. Rahim boşluğunun şeklinin (kontürünün) düzgün olmaması:

Rahim içindeki şekil bozukluklarının kısırlığa neden olması uzun süredir araştırılan bir konudur. Rahim duvarında iyi huylu tümörlerin yani miyomların varlığı her zaman kısırlığa yol açmazken, bu tümörlerin rahim boşluğunun şeklinde bozukluğa yol açtıkları ya da submukoz polip olarak endometriumun içine doğru büyüdükleri durumlarda kısırlığa neden oldukları saptanmıştır. Araştırmalar küçük submukoz tümörlerin bile implantasyonu olumsuz olarak etkileyebildiğini göstermiştir.

Rahim boşluğundaki küçük veya büyük herhangi bir yüzeysel lezyonun ve rahim içi yapışıklıkların, aynı spiral (rahim içi araçlar) gibi yabancı maddelerin oluşturduğu lokal enflamasyon etkisini yaratarak implantasyonu engellediği düşünülmektedir.

Ne yazık ki histerosalpingografi (HSG veya ilaçlı rahim filmi) ile bu tür vakaların %20'sine teşhis koyulamamaktadır. Bu tür lezyonların çok küçük de olsalar teşhis edilmesi ve değerlendirilmesi için en iyi yöntem sonohisterogram (SHG) ve histeroskopidir."

Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar..benım 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen...500 yasın okumaya nıyetlendım..yardımcı olursanız sevınırım...allah razı olsun[herkes bır tane okuyacak dıye nıyetlenmedım..kım kaç tane okuyabılırse]

Benimde 4 başarısızlığım var embriyolarım kaliteliydi pgt bile yapılmıştı,hsg de çektirdim.sorun kan pıhtıllaşması,genetik yada immünolojik (bağışıklık sistemi)olabiliyormuş şimdi bu testleri yaptırmaya karar verdim

benimde kafama takıldı şimdi bu.bende yaptırayım

Merhabalar Tüp bebek denemelerinizde transfer sonrası doktorlar heparin, bebe aspirini vs. gibi kan sulandırıcı ilaçlar veriyor bunlar işe yaramıyor mu, Bana her ihtimale karşı kullandırmıştı.

Arkadaşım her şey nasip ama bir kitapta, bir tüp bebek merkezinin özellikle bir diyetisyenle önce kilo verdirdiğini okumuştum bir yakınımda deli gibi spor yaptı ve kilo verdikten sonra hamile kaldı, garantisi yok ama ne kaybedersin kilo versen .

Merhaba Allah bağışlasın, Sizin yaş kaçtı benimde tüpler deforme ama ne tüp ne normal malesef,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…