Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım mutlaka haberleşiriz ben en zor zamanlarımda bu siteden medet umdum umarım mutluluğumu da paylaşmak kısmet olur ...İnşallah sende güzel haberi alırsın.bekllemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum o yüzden sen rahatlayacaksan yaptır derim bu sitresle yaşamaya çalışmak çok daha zor bunu biliyorum...inşallah bu bayram çifte bayram yaşarız hepimiz . Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah... :)

AMİNNN İNŞALLAH ÇİFTE BAYRAM OLUR HEPİMİZ İÇİN:KK16: Yazışmak bana da çok iyi geldi durumdan haberdar ederim :emir_bebek:

Merhaba kızlar bende 2 senelik evliyim ve hiç korunmadık gecen ay aşılama yaptırdık tutmadı ayın 5 de doktora gıdıcem tekrar aşılamamı yapsak tüp bebekmi yapsak diye konusucaz doktorumla her aşılama yaptırmam bana 1.000 Tl ye patlıyo tüp bebek yaptıran bayanlar nerde ve nekadara yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim rica etsem İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ben

Kararı doktorunla vermeniz daha doğru olacaktır tabii ama bence aşılama zaman kaybı olur eğer maddi durumunda buna müsaitse tüp bebek yaptır derim 6000 ile 7000 arasında değişiyor fiyatlar ben ASM de ebru hanıma gidiyorum aydın beyde var ikisi ortak çalışıyorlar çokta başarılı ve ilgili bir hastane şuan test günümü bekliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur ALLAH isteyen herkese nasip etsin AMİNN:KK16:

Merhaba kızlar bende 2 senelik evliyim ve hiç korunmadık gecen ay aşılama yaptırdık tutmadı ayın 5 de doktora gıdıcem tekrar aşılamamı yapsak tüp bebekmi yapsak diye konusucaz doktorumla her aşılama yaptırmam bana 1.000 Tl ye patlıyo tüp bebek yaptıran bayanlar nerde ve nekadara yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim rica etsem İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ben

Merhaba canım. Ben Bahçeci Fulyada tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür şuanda bir kızım var. Size Bahçeci kliniğini tavsiye ederim. Siz Anadolu yakasındaysanız orda da merkezi var. Bahçeci Umut tüp bebek diye ve bildiğim kadarıyla oranın Ssk anlaşması var. Bence arayın bilgi alın yada bi ön görüşme yapın. Neresi içinize sinerse orda devam edersiniz. Yolunuz açık olsun inşallah :)

arkadaslar ben yenı uyeyım lütfen yardımcı olu izmirde tepecik ege dogum evınde tüp bebek yaptıran varsa bılgı verebılırlermi? kafam cok karısık yanılmıyorsam tek embrıyo koyuyolar bu 2.denemem olucak ben ıstıyorumkı çift embırıyo koysunlar ne yapacagımı bılmıyorum :KK43:((

Canım kaç yaşındasın? Eğer 35 yaş altında isen tek embriyo, 35 yaşın üstünde isen 2 embriyo veriliyor. Yasal olarak böyle yani

Canım ben BAhçeci Fulya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve şuanda hamileyim çok şükür. Orda tüp bebek 4950 tl + kullanacağın ilaçlar canım. Ortalama 6000 TL falan tutuyor. Tabi yine kişideki sorun ve tedavisine göre değişebilir.
Ama Bahçeciyle görüşmeni tavsiye ederim. Tüp bebek konusunda çok başarılılar. Ayrıca Anadolu yakasında kliniği var Bahçecinin

Bende ikinci tüp bebek deniycem nasipse deee nerede olsun karar veremedim...Istanbul anadolu yakasındayim.aklimda umut tüp bebek var birde Ümraniye hospitalium var ama onunla ilgili hiç bilgi göremedim giden varsa yardimci olurmusunuz hospitalium a giden varmi :KK43:

değerin çok iyi arkadaşım .. Hiç kendini üzme. Benim 12. Gün değerim 49,9 idi ve alt sınır 50....alt sınırı zorşamıştım ama çok şükür şu an bir kızım var :)
aslında hiç biilmiyorum sabah sonucu alınca cok korktum değerim düşük mü diye .hala da tedirginim .. senin değerin kaçtı öğrendiğinde..

cevaplarınız için teşekkürler bakalım 4 gün sonra doktora gidicem doktorum ne tavsiye edicek ama tüp bebeğe karar verircek seni karşıda yücel haocaya göndericem çok iyidir bu konuda dedi doktorum ama yücel hoca kimdir hangi hastanededir bılemem 4 gün sonra öğrenicem inşallah Allahım banada hayırlı evlat nasip etsin inşallah ve isteyenlere aminnnnnnnnnnnnnnn

Canım kaç yaşındasın? Eğer 35 yaş altında isen tek embriyo, 35 yaşın üstünde isen 2 embriyo veriliyor. Yasal olarak böyle yani

canım 27 yasındayım yastan kaybettım dun tepecık dogum evıne gıttım ınanırmısınız ıgne atsan yere dusmeyecek sanırım özel ege tüp bebek merkezınde devam edıcem 1.de orada yaptırmıstım sonucta memnun kaldım benı hamıle gonderdıler 2aylıkken dustu o ayrı meselede o da benım le alakalı nedenı halen arastırılıyor orasıylada görüştüm rafael levi dıye bır doktor başlamıs daha once o doktorun basarılarını duymustum insallah hayırlısı olur bende bebegımı kucagıma alırım

Arkadaşlar merhaba,

Bende kaç yıldır bebeğim olsun uğraşan bir bayanım ve çok şükür son denemede güzel haberimi aldım. geçtiğimiz cuma günüde keseyi gördük sırada kalp atışları var Allahın izniyle :)
Rabbim sizlerede tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah :KK16: Ayrıca Allahım Bahçeci kliniğinden tüm ekipten razı olsun. sizlerede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Herkese günaydın... Ben de yazmak istedim yaşadıklarımı.. 3 negatif aşılama 2 negatif tüp bebek. 1 kere bile hamile kalamamak. Hep bu korkuyla yaşadım. Yoksa ben hiç anne olamayacak mıyım? Öğretmen olduğum için sadece yazları ve Şubat tatili bana uygundu. Ben de öyle yaptım ilk tüp denemem geçen yıl Ağustos 2. Si dondurulmuş embriyo ve Şubat tatili.ve yolumuz bahçeci ekibiyle buluştu şükürler olsun. Bu sefer de Temmuz 1 de opu oldum. Ama tedavim iptal oldu hem çok yumurta toplanmıştı hem de progesteron hormonum olması gerekenden yüksekti. Döllenmen yumurtalar donduruldu. Bir dahaki adetinle başlarız dediler. 11 inde biraz erken adet oldum. Ve yeniden başladık Temmuz 29 da 2 adet blast embriyo transfer edildi. Ben dün akşam yani 7 . Günü akşamı kanda bhcg baktırdım çok şükür hamileyimmmmm. O kadar ümitsizdimki. Yaşadığım şaşkınlığı mutluluğu anlatamam. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu arada belirti falan aramayın ben adet olacağım sandım sivilcelerim bile çıktı:) ama çok şükür değilmiş strestenmiş. Şimdi herkesin duasına ihtiyacım var. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder....

arkadaşlar 7 yıllık evliyim. bu 7 yılın son 5 yılı hep tedavilerle geçti. her ay iğneler ilaçlar 2 ameliyat 3 aşılama. en pahalı iğnesinden klomene kadar hepsini kullandık. Benim sorunum pkoydu ve yumurtam en fazla 14 mm kadar büyüyordu daha ötesi yoktu. ona rağmen 3 kez aşılama yaptırdık. eşimde hiç bir sorun yoktu. Yumurtam büyümediği için tüp bebekte aynı hüsranı yaşarım diye hiç başlamak istemedim. gittiğim doktorlarda gerek görmedi hep yumurtamı büyütmeye çalıştılar. En son artık ne olacaksa olsun dedim, geçtiğimiz mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdim. internetten ilk bulduğum yer İstanbul tüp bebek merkezi oldu. İlk kez Aret beyin adını duydum, ve oraya gitmeye karar verdim. Bu arada Kütahya'da yaşıyorum. Hemen telefonla aradık, randevu almak istedik. Aret beyin programının çok yoğun olduğunu ve istersek ilk görüşmeyi Emre bey'le yapabiliceğimizi sonra Aret beyle devam edebileceğimizi söylediler. Tamam dedik. hemen yola çıktık. hastaneyi bulmak ve yola çıkmaya sadece 1 günde karar verdik. Başka yer doktor araştırmadık bile :) Gittik öyle pozitif karşıladılar öyle güzel ilgilendiler ki doğru karar verdiğimize emin olduk. Emre bey zaten dünya tatlısı bir doktor, yanımızda telefonu çaldığında bile defalarca özür dileyen, her konuyu daha sormadan hem video hem kendisi detaylarla anlatan dünya tatlısı birisi. Hakkını asla ödeyemem. Ve Emre beyle devam etmeye karar verdik. Kütahya'ya dönünce Eskişehir osmangazi tıp fakültesine rapor için başvurduk. oradada işlemler hemen halloldu ve 1 hafta sonra raporumuz elimizdeydi :) ben hemen İstanbul'da yaşayan bekar kuzenimin yanına gittim. 22 Nisanda tedavim gonal-f iğnelerle başladı. 2 günde bir merkeze gidip muayene oluyordum. 1 hafta sonunda yumurtalarımın en büyüğü 25 en küçüğü 19 mm olduğunu öğrendiğimde doktorumun yanında hüngür hüngür ağladım. :) her şey o kadar çabuk oldu ki 3 mayıs yumurtalarım toplandı 7 tane sağlıklı yumurtam çıkmıştı. ertesi gün arayıp 7 sininde döllendiğini haber verdiler. 3 gün sonrada transfer için çağırdılar. Hepsine birinci kalite dediler. 1 tanesini transfer edip diğerlerini dondurdular. ama tedavim boyunca hep gezdim kafamda hiç tüp bebek olmadı. yalnız olduğum zamanlarda eşim geldiği zamanda sürekli gezdik. opudan çıktıktan sonra bile ta gümüş suyundan kadıköy'e gezmeye gittik. her gün gezdim. akşam eve gelincede hemen uyuduğum için düşünmeye fırsat kalmadı hiç :) transfer sonrası yarım saat yatıp tuvalete gittim hemen. üstümü kendim giyip taksiyle eve gittik. sonrada hep kendi işimi kendim yaptım. 3. gün yine gezmeye başladım. vee test tarihi geldiğinde dank etti kafama ya olmadıysa diye. inanın o zamana kadar hiç düşünmedim bile oldu mu olmadı mı diye. ne belirti aradım ne başka bişey. internete bile hiç ama hiç girmedim. o gün 18 mayıs günü sabah çok büyük heyecanla merkeze gittim. karnım o kadar çok ağrıyordu ki adetim başlamak üzere diye düşündüm. kızmaya başladım kendime o kadar gezdim tabi tutmaz neden dikkat etmedim diye. Eşim gelememişti bi arkadaşım geldi yanıma birlikte dolmabahçe de çay bahçesine oturup saatimin gelmesini bekledik. Bize bir buçukta çıkar dediler bende yakında olacağım siz aramayın ben gelirim dedim. çünkü korkuyordum tutmadı diye. arkadaşımla ölüm sessizliğinde oturduk. Adet sancımla aynı olan karın ağrım ve yüzümde her ay çıkan sivilcelerim çıkmıştı. Hiç umudum yoktu yani. 12,30 da telefonum çaldı hem erken hemde aramayın dedim diye merkez değildir diye açtım, vee doktorum Emre bey'in o naif sesiyle hamile olduğumu öğrendim. ne yapacağımı şaşırdım. arkadaşımla birbirimize sarılıp sarılıp ağladık. herkes şaşkın bize bakıyordu. 5 dk içinde kaç basamak merdiven çıkıp merkeze koştuk. çalışan herkes tebrik edip sarıldı. doktorumda aynı şekilde gözleri dolu dolu tekrar tebrik etti. sevinçle 1 ay sonra evime döndüm. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak inşallah. bu arada rapor aldığımız için ilaçlar 700 lira tüp bebek sadece 750 lira oldu. ilaçlarım arttı bile gelince ihtiyacı olanlara hediye ettik hemen. Asla umudunuzu kaybetmeyin ve tedaviniz süresince asla ama asla kafaya takmayın. inanın imkansız değil. bende imkansız derdim ama değilmiş aklınızdan çıkarttığınız an her şey daha çabuk ilerliyor gerçekten. Tüm isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguları tattırsın ve kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Aminn..

ben 25 yaşındayım. 2 yıl çocuğumuz olmadı. Malatya'ya aşılama için gitmiştik ancak eşimde %2 morfoloji bende de yumurta tembelliği çıkınca tüp bebeğe yöneldik. Çok şükür ilk denememde tuttu. Şu an 9 haftalık hamileyim. Kendimi hiç sıkmadım ilk 3 gün yat dediler onu bile doğru düzgün yapamadım 2. gün 300km yola çıktım. Gezdim tozdum. 3. günde 2 embriyo transfer edilmişti. Bir tane bebeğimiz olacak inşallah. Kimse stres yapmasın bu işin düşmanı bence stres. Allah nasip ettikten sonra bi şekilde oluyor. Umarım tüm isteyenlerin sağlıklı evlatları olur:)

mrb arkadaşlar tup bebek yaptirdim. 11.gun betahcg degerim 99, 13.gun 133, 15.gun 113 çıktı doktor kimyasal gebelik dedi fakat degerin düşmesi gerekiyor dedi 20. gun bugün baktirdik doktor düşmüştür dedi fakat değer 1200 çıktı. acaba sonradan toparlamis olabilirmi:KK43: böyle olup hamile olan varmıdır

Bende ikinci tüp bebek deniycem nasipse deee nerede olsun karar veremedim...Istanbul anadolu yakasındayim.aklimda umut tüp bebek var birde Ümraniye hospitalium var ama onunla ilgili hiç bilgi göremedim giden varsa yardimci olurmusunuz hospitalium a giden varmi :KK43:

Ben de Umut tüp bebek Ulun beyin hastasıyım ilk denemede bebeğim tuttu çok şükür :KK49:

Hastaneleri tavsiye etmem bu işi profesyonel ellerde yaptırmanı tavsiye ederim.

mrb arkadaşlar tup bebek yaptirdim. 11.gun betahcg degerim 99, 13.gun 133, 15.gun 113 çıktı doktor kimyasal gebelik dedi fakat degerin düşmesi gerekiyor dedi 20. gun bugün baktirdik doktor düşmüştür dedi fakat değer 1200 çıktı. acaba sonradan toparlamis olabilirmi:KK43: böyle olup hamile olan varmıdır

2 gün sonra tekrar yaptır. katlıyorsa hala değer kimyasal değildir. Kese göründüğü zamanda emin olursunuz. İnşallah kimyasal değildir. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Arkadaşlar . türkiyede bir tüp bebek denemem oldu ve başarısız sonuçlandı. Şimdi avustralyadayım. ve 3 gündür tekrar başladım. yaşım 42 ve çok korkuyorum

arkadaşlar 7 yıllık evliyim. bu 7 yılın son 5 yılı hep tedavilerle geçti. her ay iğneler ilaçlar 2 ameliyat 3 aşılama. en pahalı iğnesinden klomene kadar hepsini kullandık. Benim sorunum pkoydu ve yumurtam en fazla 14 mm kadar büyüyordu daha ötesi yoktu. ona rağmen 3 kez aşılama yaptırdık. eşimde hiç bir sorun yoktu. Yumurtam büyümediği için tüp bebekte aynı hüsranı yaşarım diye hiç başlamak istemedim. gittiğim doktorlarda gerek görmedi hep yumurtamı büyütmeye çalıştılar. En son artık ne olacaksa olsun dedim, geçtiğimiz mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdim. internetten ilk bulduğum yer İstanbul tüp bebek merkezi oldu. İlk kez Aret beyin adını duydum, ve oraya gitmeye karar verdim. Bu arada Kütahya'da yaşıyorum. Hemen telefonla aradık, randevu almak istedik. Aret beyin programının çok yoğun olduğunu ve istersek ilk görüşmeyi Emre bey'le yapabiliceğimizi sonra Aret beyle devam edebileceğimizi söylediler. Tamam dedik. hemen yola çıktık. hastaneyi bulmak ve yola çıkmaya sadece 1 günde karar verdik. Başka yer doktor araştırmadık bile :) Gittik öyle pozitif karşıladılar öyle güzel ilgilendiler ki doğru karar verdiğimize emin olduk. Emre bey zaten dünya tatlısı bir doktor, yanımızda telefonu çaldığında bile defalarca özür dileyen, her konuyu daha sormadan hem video hem kendisi detaylarla anlatan dünya tatlısı birisi. Hakkını asla ödeyemem. Ve Emre beyle devam etmeye karar verdik. Kütahya'ya dönünce Eskişehir osmangazi tıp fakültesine rapor için başvurduk. oradada işlemler hemen halloldu ve 1 hafta sonra raporumuz elimizdeydi :) ben hemen İstanbul'da yaşayan bekar kuzenimin yanına gittim. 22 Nisanda tedavim gonal-f iğnelerle başladı. 2 günde bir merkeze gidip muayene oluyordum. 1 hafta sonunda yumurtalarımın en büyüğü 25 en küçüğü 19 mm olduğunu öğrendiğimde doktorumun yanında hüngür hüngür ağladım. :) her şey o kadar çabuk oldu ki 3 mayıs yumurtalarım toplandı 7 tane sağlıklı yumurtam çıkmıştı. ertesi gün arayıp 7 sininde döllendiğini haber verdiler. 3 gün sonrada transfer için çağırdılar. Hepsine birinci kalite dediler. 1 tanesini transfer edip diğerlerini dondurdular. ama tedavim boyunca hep gezdim kafamda hiç tüp bebek olmadı. yalnız olduğum zamanlarda eşim geldiği zamanda sürekli gezdik. opudan çıktıktan sonra bile ta gümüş suyundan kadıköy'e gezmeye gittik. her gün gezdim. akşam eve gelincede hemen uyuduğum için düşünmeye fırsat kalmadı hiç :) transfer sonrası yarım saat yatıp tuvalete gittim hemen. üstümü kendim giyip taksiyle eve gittik. sonrada hep kendi işimi kendim yaptım. 3. gün yine gezmeye başladım. vee test tarihi geldiğinde dank etti kafama ya olmadıysa diye. inanın o zamana kadar hiç düşünmedim bile oldu mu olmadı mı diye. ne belirti aradım ne başka bişey. internete bile hiç ama hiç girmedim. o gün 18 mayıs günü sabah çok büyük heyecanla merkeze gittim. karnım o kadar çok ağrıyordu ki adetim başlamak üzere diye düşündüm. kızmaya başladım kendime o kadar gezdim tabi tutmaz neden dikkat etmedim diye. Eşim gelememişti bi arkadaşım geldi yanıma birlikte dolmabahçe de çay bahçesine oturup saatimin gelmesini bekledik. Bize bir buçukta çıkar dediler bende yakında olacağım siz aramayın ben gelirim dedim. çünkü korkuyordum tutmadı diye. arkadaşımla ölüm sessizliğinde oturduk. Adet sancımla aynı olan karın ağrım ve yüzümde her ay çıkan sivilcelerim çıkmıştı. Hiç umudum yoktu yani. 12,30 da telefonum çaldı hem erken hemde aramayın dedim diye merkez değildir diye açtım, vee doktorum Emre bey'in o naif sesiyle hamile olduğumu öğrendim. ne yapacağımı şaşırdım. arkadaşımla birbirimize sarılıp sarılıp ağladık. herkes şaşkın bize bakıyordu. 5 dk içinde kaç basamak merdiven çıkıp merkeze koştuk. çalışan herkes tebrik edip sarıldı. doktorumda aynı şekilde gözleri dolu dolu tekrar tebrik etti. sevinçle 1 ay sonra evime döndüm. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak inşallah. bu arada rapor aldığımız için ilaçlar 700 lira tüp bebek sadece 750 lira oldu. ilaçlarım arttı bile gelince ihtiyacı olanlara hediye ettik hemen. Asla umudunuzu kaybetmeyin ve tedaviniz süresince asla ama asla kafaya takmayın. inanın imkansız değil. bende imkansız derdim ama değilmiş aklınızdan çıkarttığınız an her şey daha çabuk ilerliyor gerçekten. Tüm isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguları tattırsın ve kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Aminn..
Canim yaa cok duygulandim bende aret bey hakkinda bilgi almak icin arastirma yapiyordum yazini okudum . Bende mayis da amerikan hastanesinde yaptirmistim tevafuk seninle ayni gun 18 mayisda dunyam yikildi simdi bidaha denemek istiyoruz ama karar verdim istanbul tup bebek merkezine gidecegiz bu sefer

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1.tüp bebek denememde bebeğimin kalp atışı 8 haftalıkken durmuştu.Sonra aynı merkezde dondurulmuşları denedik sonuç negatif.Aradan 1 sene sonra başka merkezde tüp bebek tedavisi gördüm.Şu an ikizlerime hamileyim.ikisininde kalp atışını 3 gün önce duyduk sağlıklı bi şekilde:)7+4 haftalıklar.kafanıza takılan herşeye bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.Darısı tüm bebek sahibi olmak iseyenlere inşallah...

X