Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum inan senin yazdıklarını okurken ağladım şu anda bile ağlıyorum yazarken bir gün bende böyle sizin gibi hamile olupta yazar mıyım acaba diyorum kendime inan çok usandım çok yoruldum beyin olarak vücut olarak ağlamaktan sızlanmaktan en sonunda tiroid hastası olduğumu öğrendim bu da benim tedavimi etkilyormuş hamile olmaya engelmiş ne yapacağımı bilmiyorum negatif 3 tüp bebekten sonra 4, için gidecektim ama maalesef önüme böyle bir engel çıktı vardır bunda bir hayır diyorum inşallah bende birgün buraya bir anne adayı olarak yazmayı nasip eder ALLAH bana bende du,a istiyorum herkesten ((((((((((((

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

merhaba herkese geçmiş sayfalarda nerede yaptırdığınıza dair tablo varmı arkadaşlar yada foruma hakim olanlar hangi merkezi önerirler.

merhaba herkese geçmiş sayfalarda nerede yaptırdığınıza dair tablo varmı arkadaşlar yada foruma hakim olanlar hangi merkezi önerirler.
cnm bn ilk denememi ankara medikanada yaptırmıştım ama düşükle sonuçlandı doktor ve ilgi güzeldi bakalım birdahaki denemem umarım tamamına gider sanada bol bol geçmiş olsun her şey güzl olur inşallah

inŞALLAH tedavin olumlu sonuçlanır ben istanbuldayım canım.

merhaba arkadaşlar eşim azospermdi tese ameliyatı düşünülüyordu gerek kalmadan canlı sperm bulundu hiç umut yokken şuan bir buçuk yaşında bir kızım var ben devlet hastanesinde yaptırdım tüp bebek şuan olsa yine devlet hastanesini seçerim ilk denememde tuttu çok şükür hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar.Allah yardımcınız olsun sizler her zaman aklımdasınız asla unutmuyorum o günleri...

Merhaba arkadaslar ben 7 senedir evliyim 8denemem var yarin son denememin sonuc günü cok korkuyorum herseferinde bu korkuyla yasamak yipratti beni Allahim bütün kardeslerimi sevindirir insallah .Devamli okurdum bu sayfayi ama busefer katildim ve ilkdefa yaziyorum neolur dua edin kardeslerim yarin güzel haberler alirim insallah cok zor bir sinav benim saclarim agardi gercekten yüce Rabbim hepimize sabir versin hayirli aksamlar

Merhaba Karanfil, Bugün alacağın haberle inşAllah Rabbim seni sevindirir.Bilirim beklemek çok zor.Ama bak asla unutma Rabbimizin sevgilisi HZ.Muhammed (Sav) bile Rabbimin en büyük sınavlarından geçmiş neler yaşamış.Rabbim sevdiği kullarını sınarmış imtihana çekermiş.Lütfen böyle düşünmeye çalış.Allah hakkında hayırlısını versin ,eğer bebek sahibi olmak hayırsızsa da senin için bunuda hayırlı eylesin ve seni sevindirsin...Unutma Yer Gök Dua...

Son düzenleme:
Cok sagol kardesim kusura bakma yazamadim hemen tam nasil kullanilcani cözemedim bu sayfayi olumsuz cevap aldim gene dedigin gibi duadan baska elden birsey gelmiyor kardesim ama ben cok tükendim kaldircak gücüm kalmadi buarada anne adayiymisin yüce rabbim sag salim yavruna kavusmayi nasip etsin güzel dualarin icin sagol insallah mesajim ulasir

arkadaslar bu tüp bebekte, sizden bi sürü yumurta alıp spermlerle dölleyip birleştiriyorlar ya bunlar dondurucuda saklanıyor. Diyelim yerleştirilen tüp bebek tutmadı, ikincisi yerleştirileceğinde tekrar para ödeniyormu, bana 4000 artı ilaç masrafları dediler de kafam karıstı:) her seferin de 4000 lira mı ödeyeceğim

Slm ben iki aşılama sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım 5 haftalık hamileyim su anda :)
antalya ivf de tedavi gordum ve memnun kaldım. Gerekli ilgiyi ve titizligi gosterdiler. Ama sunu bilmek gerekir ki bebeği veren cenab-ı hak yani tabiki gittiğimiz hastane önemli ama sonuc: bebegi allah veriyor unutmamak lazım :) allah herkese yaşatsın arkadaslar

arkadaşalar ben2.tül bebek denemesi için araştırmalar yapıyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama nedense hiç aklımdan çıkmıyor bu duyguyu yaaşyamayacağım gibi geliyor rabbim sabrımı versin eğer kaderim böyle ise ....

eşimde sperm hız sayı hareketlilik problemi var morfolojimiz 2 tüp bebek için sperm sayısı 12 milyondu 6 haftalıkken düşük yaptım durumu bizim gb olup hamile kalıp doğum yapanlar var mı paylaşımlarınızı bekliyorum

Hikayem uzun... Ama şu anda anlatıp tekrar o sıkıntıları hatırlamak istemiyorum..Daha sonra mutlaka anlatacağım..Mücadeleme kaldığım yerden devam etmeye karar verdim..19 Eylülde randevu aldım...Tüp bebek için doktorla görüşeceğim..Doktora neler sormam gerekiyor bilmiyorum...Doktorun bana neleri açıklaması gerektiği hakkında da bilgim yok..Sorularımı bir kağıta yazmalıyım herhalde..İlk sorum ise şu olacak sanırım: Doktor bey benim anne olma şansım var mı? Çok endişeli ve heyecanlıyım...

arkadaşım anlat anlattıkça rahatla benimde hikayem çok kötü ama burda benden kötülerini okudukça şükrettim ve beterinden korusun diye dua ettim biraz olsun umutlarım kıpırdadı bende çok yılgınım. ama böyle dertleşe dertleşe aşıcaz hep sıkıntıları inşallah

selam kızlar
transferden en erken kac gun sonra hamılelıgı ogrenebılıyoruz. 12 gunden once ogrenen var mı... ben 1 hafta sonra cıkar dıye duydum. acaba dogru mudur....

UMUT.

Pers Sultani iki adami olume mahkum etmis. Sultan'in atini ne kadar
sevdigini bilen mahkumlardan bir tanesi hayatini bagislarsa bir yil icinde
ata ucmayi ogretebilecegini soylemis. Kendini dunyadaki tek ucan ata ...
binerken hayal eden Sultan bunu kabul etmis Diger mahkum inanmayan
gozlerle arkadasina bakmis ve "Atlarin ucamadigini biliyorsun. Nasil olup
da boyle delice bir fikirle cikabildin ortaya? Yalnizca kacinilmazi
geciktiriyorsun o kadar." " Pek degil " demis birinci mahkum. " Kendime
dort ozgurluk sansi veriyorum.

Birincisi : Sultan bu yil olebilir.
Ikincisi : Ben olebilirim.
Ucuncusu : At olebilir.
Dorduncusu. " Belki ata ucmayi ogretebilirim.".! "

UMUTLARIMIZIN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE :103:

arkadaşlar merhaba ben 2 yıl oldu evleneli ve 21 yaşındayım eşim 25 yaşında tüp bebek için yaş sınırı varmı evlilik ve yaş sınırı oldugunu okudum coookkk üzüldüm ben 23 yaşına kadar beklicemmi ve 3 yıl evli olma şartı aranıyormuş lütfen yardımcı olun :/32:

allahın izni ile istanbul zeynep kamil hastanesinde tedaviye başlıcaz bayram sonrası cok heyecanlıyım ama inşsallah yaş problemiyle karşılaşmayız yoksa dünyam başıma yıkılırr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…