canım o kadar güzel yazmışsınki okurken gözlerim doldu ağlıycaktım gerçekten... Allaha güvenmekten başka çare var mı canım??
Ben 33 yaşındayım canım ve bende polikistikover var. adetlerim düzensizdir genç kızlığımdan beri hep öyle. 6 ay adet olmadığımı bilirim ben. evlenince aynen bizde ilk 2 yıl korunduk erken naslsa olur dedik ama baktıkki öyle değilmiş (
bizde sorun benim yumurtalarda az çünkü ve çatlamıyodu. 2 kere aşılama yapıldı ama tutmadı. sonra tüp bebek dedik ve tedaviye başladık ama şükürler olsun ilk denemde tuttu şuanda hamileyim darısı isteyen herkesin başına güzel arkadaşım :)) ama bu anlattıklarım kısa gibi görünsede 4 senemi aldı (
evet yazarken o kadar kısa geliyor ki.... ömür gidiyor ama maalesef.... ne diyim inşallah biz de mutlu sona ulaşırız. Benim bugün içimde garip bir umut var, hep diyordum eşimin değerleri yükselmez, biz ancak tüp bebek yaparız diye ama bugün umutluyum nedense:) rüyamdan olsa gerek:) bu rüya takıntımı atamıyorum, babamdan miras bana:) o da rüyalarına çok güvenir.
genç kızlığında senin gibi olan çok arkadaşım var, ve doktorlar tedavisiz çocukları olamayacığını söylyor, tabi Allah' tan ümit kesilmez ama sen yine elde etmişsin ne güzel darısı herkese........