- 6 Kasım 2014
- 513
- 307
- 303
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal benimde bi anda yukselmisti hatta ikizmi demistim doktorum degerle anlasilmaz ikiz demisti12. Gün değerim 398 di
14. Gün değerim 1135 çıktı
16. Gün değerim 2436 çıktı
Çok fazla yükselme olmuş gibi sanki korktum şuan nisan 8 de doktor randevum var inşallah kötü bir şey çıkmaz böyle çok fazla yüksek cıkan var mı aranızda
İçim rahatladı gerçekten görene kadar ister istemez insan korkuyor inşallah gittiğimde görürüm bebişimi Rabbim evladınızı kucağınızada almayı nasip etsin inşallahBence normal benimde bi anda yukselmisti hatta ikizmi demistim doktorum degerle anlasilmaz ikiz demisti
Bizde ikiz mi diye bi korkmadık değil inşallah kontrole gittiğimde görebilirim bebişiNormal benim de böyleydi 10.gün 383 12. 1200 olmuştu ikizde değil bu arada
Bu değerlerde belirtiniz var mi benim değer size göre az bayram dolayısıyla tekrar veremedim12. Gün değerim 398 di
Çok fazla yükselme olmuş gibi sanki korktum şuan nisan 8 de doktor randevum var inşallah kötü bir şey çıkmaz böyle çok fazla yüksek cıkan var mı aranızda
Tüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum da gayet güzel artmış. Benim de ilk değerlerim 3 katı artmıştı sizin gibi. Binlere gelince duraksıyor gibi yavaş artıyor. Korkmayın maşaAllahı var Bebişim12. Gün değerim 398 di
Cok tesekkur ederim ben dogum yaptim hatta yasina girecek kizim insaAllah siz ve sizin gibi bekleyen butun arkadaşlarım saglikla kucaginiza alirsiniz . İnanın bu telas hic bitmiyor kese goruyorsunuz kalp atisi kalp atisi goruyorsunuz gelişmesi hepsi tamam dogum doguyo buyumesi annelik cook telaşlı daha rahime düştüğünde basliyor telaşı.İçim rahatladı gerçekten görene kadar ister istemez insan korkuyor inşallah gittiğimde görürüm bebişimi Rabbim evladınızı kucağınızada almayı nasip etsin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim içim rahatladıMaşallah maşallah çok güzel yükselmiş![]()
Göğüste hafif hassasiyet ağız sulanması kasık ağrısı vardı tabi kişiden kişiye değişiyor bide kullandığjmız ilaçlardan dolayı acilden verseydiniz keşke ben öyle yaptımBu değerlerde belirtiniz var mi benim değer size göre az bayram dolayısıyla tekrar veremedim
Ayy cok şükür görmeden rahatlayamıyor insan biran önce görsem içime su serpilcek inşallah gittiğimde görürümTüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum da gayet güzel artmış. Benim de ilk değerlerim 3 katı artmıştı sizin gibi. Binlere gelince duraksıyor gibi yavaş artıyor. Korkmayın maşaAllahı var Bebişim![]()
Yaa allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza size inşallah allahım bende hayırlısıyla kese sonra kalp atışı görürüm evladımı kucağıma alırımCok tesekkur ederim ben dogum yaptim hatta yasina girecek kizim insaAllah siz ve sizin gibi bekleyen butun arkadaşlarım saglikla kucaginiza alirsiniz . İnanın bu telas hic bitmiyor kese goruyorsunuz kalp atisi kalp atisi goruyorsunuz gelişmesi hepsi tamam dogum doguyo buyumesi annelik cook telaşlı daha rahime düştüğünde basliyor telaşı.
Acile gittim direk beta hcg dedim bakmadı yarın baş dönmem var dicem bakalım bakacak miGöğüste hafif hassasiyet ağız sulanması kasık ağrısı vardı tabi kişiden kişiye değişiyor bide kullandığjmız ilaçlardan dolayı acilden verseydiniz keşke ben öyle yaptım
Öyle diyince banada bakmadılar bende tüp bebek yaptırdım transferim 12. Günü doktorum betaya baktırmamı istedi dedim öyle diyince baktılar hatta 2. Gün sonra tekrar gittim tekrar tüp bebekliyim deyince baktıkar normalde bakmıyorlarmış tüp bebek olduğunu söyle demişti doktorAcile gittim direk beta hcg dedim bakmadı yarın baş dönmem var dicem bakalım bakacak mi
Söyledim yine bakmadı biraz tersti bunlar yaÖyle diyince banada bakmadılar bende tüp bebek yaptırdım transferim 12. Günü doktorum betaya baktırmamı istedi dedim öyle diyince baktılar hatta 2. Gün sonra tekrar gittim tekrar tüp bebekliyim deyince baktıkar normalde bakmıyorlarmış tüp bebek olduğunu söyle demişti doktor
Acil doktorları zaten hepsinde değişik bir havaları var anlamıyorum bizde zevkimize can sıkıntısına gelmiyoruz ki kan vermeye istersen şey de lekelenmem var transfer oldum doktorum acilden baktır ona göre progestan uygulucam dedi de belki bi ihtimal bakarSöyledim yine bakmadı biraz tersti bunlar ya
Dedim canim riskli kimyasal veya dış gebelik olabilir dedim dinlemedi yarın hiç beta karıştırmicam artıkAcil doktorları zaten hepsinde değişik bir havaları var anlamıyorum bizde zevkimize can sıkıntısına gelmiyoruz ki kan vermeye istersen şey de lekelenmem var transfer oldum doktorum acilden baktır ona göre progestan uygulucam dedi de belki bi ihtimal bakar