Canım sperm yumurta gibi değildir. Bigün düşük bi gün yüksek çıkar, giderek düşmez, o bakımdan hiç canını sıkma. Sonuçta ihtiyaç olan bi yumurta, bi sperm. Yumurtada zaman önemli, senin yaşın gençse sorun yok. Bu arada belki kullanıyorsunuzdur sperm kalitesini artıran vitaminler var. Onları kullanarak bu süreyi avantaja çevirebilirsiniz. Herşeyde bir hayır vardır. Benimde transferim Ramazan’a geliyor diye üzülüyordum, salgın patladı. Şimdi keyifle orucumu tutuyorum, Haziran başında açılıyormuş bahçeci. Kaybettiğim bir ay umrumda değil, oruçlarımı kaçırmamak daha önemli hem bu arada 4 kiloya yakın verdim biraz daha vericem, belki bu sayede daha sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Herşey çok güzel olacak, güzel günler bizi bekliyorCanım çok şükür azospermş yok ilk testte 8 milyon ikinci testte 5 milyon sperm vardı eşimde %88 normal başlıydı benim ultrasonda baktılar rahşm temiz rezervin iyi gözüküyor dedilerama eşimin değerlerinin düşüyor olması beni korkutuyor hemen görüşmeye gittik o da virüsten dolayı ertelendi
İnsallah canımCanım sperm yumurta gibi değildir. Bigün düşük bi gün yüksek çıkar, giderek düşmez, o bakımdan hiç canını sıkma. Sonuçta ihtiyaç olan bi yumurta, bi sperm. Yumurtada zaman önemli, senin yaşın gençse sorun yok. Bu arada belki kullanıyorsunuzdur sperm kalitesini artıran vitaminler var. Onları kullanarak bu süreyi avantaja çevirebilirsiniz. Herşeyde bir hayır vardır. Benimde transferim Ramazan’a geliyor diye üzülüyordum, salgın patladı. Şimdi keyifle orucumu tutuyorum, Haziran başında açılıyormuş bahçeci. Kaybettiğim bir ay umrumda değil, oruçlarımı kaçırmamak daha önemli hem bu arada 4 kiloya yakın verdim biraz daha vericem, belki bu sayede daha sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Herşey çok güzel olacak, güzel günler bizi bekliyor☺
Malatyada doğu fertilde olacak canım istanbul bahçeci düşünüyordum ama oraya malesef gidemiyoruz ben de daha fazla geç kalmak istemedim. Buranın da en başarılı doktorları arasındalar. ama yakınsaniz kesinlikle bahçeci derim.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün canım insllah ilk denemede tutar senin denemen nerde olcak
44 ten anlamıştım Malatya:)Malatyada doğu fertilde olacak canım istanbul bahçeci düşünüyordum ama oraya malesef gidemiyoruz ben de daha fazla geç kalmak istemedim. Buranın da en başarılı doktorları arasındalar. ama yakınsaniz kesinlikle bahçeci derim.
Canim insallah sanada nasip eder rabbim daha fazla aratmaz. Tup bebek süreci cok mu zor asilama gibi degilmi biraz anlatirmisin cokmu igne vuruluyo bilmedigim icin soruyorum canm6 yıllık evlilik bir sürü tedavi
3 başarısız tüp bebek
Tonlarca takviye spor sağlıklı beslenme zart zurt sonuç koca bir 0
Sebep: Bilinmiyor
Artık saçlarım bembeyaz hormonların yüzümde yarattığı büyük sivilceleri psikolojimin yanında hiç saymıyorum bile
Ailemden uzaktayım burda kimseyle görüşmüyorum zaten görüşmek de istemiyorum
Koronadan önce kendimi insanlardan izole etmiştim sosyal mesafem yıllardır vardı bebek meselesi yüzünden böyle tam oldu :)
Çok yıprandım ben o tüp bebek iğnelerini nasıl olurum dedim başlamadan önce ama öyle bir oldum ki şimdi bilsem ki 4.denememde olacak aynı ayna 10 tane iğne vururum göbeğime
Yazılanları tek tek okudum psikolojimiz aynı cümlelerimiz bile aynı sanki hiç olamayacak cümlesi
Rabbim bizlere de nasıl eder tez zamanda hayırlısıyla inşallah benim artık içim sızım sızım sızlıyor
6 yıllık evlilik bir sürü tedavi
3 başarısız tüp bebek
Artık saçlarım bembeyaz hormonların yüzümde yarattığı büyük sivilceleri psikolojimin yanında hiç saymıyorum bile
Koronadan önce kendimi insanlardan izole etmiştim sosyal mesafem yıllardır vardı bebek meselesi yüzünden böyle tam oldu :)
Çok yıprandım ben o tüp bebek iğnelerini nasıl olurum dedim başlamadan önce ama öyle bir oldum ki şimdi bilsem ki 4.denememde olacak aynı ayna 10 tane iğne vururum göbeğime
Yazılanları tek tek okudum psikolojimiz aynı cümlelerimiz bile aynı sanki hiç olamayacak cümlesi
Rabbim bizlere de nasıl eder tez zamanda hayırlısıyla inşallah benim artık içim sızım sızım sızlıyor
Duana tüm kalbimle amiiin diyorum canım seni de hatırlamaz olur muyum çok dertleştik unutur muyum hiç seni gördüm de yazdım zaten buraya yazdıklarını okurken hissettim yaşadıklarını zaten başımızdaki şey aynı rabbim yardımcımız olsun.sen de orsa koronadan ötürü başlayamıyorsundur tedaviyeBen seni yıllardır takip ediyorum bilmiyorum beni hatırlar mısın..?
Birlikte beklediğimiz zamanlarda oldu.. birbirimize destek olduğumuz zamanlarda..
Benim 5 yıl oldu.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Negatifi aldığımda tüm dünya başıma yıkıldı..
2. Kesin olur artık hiç bir sorun yok diye yaptırdık tüp bebek tedavisini malesef yine negatif oldu... tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..
Ama aglayamiyorum... ağlamamak için sıktığım çenemin acısını taaa kalbimde hissediyorum... sabahları uyandığımda dişlerim sızlıyor.. kimse ile görüşemiyorum...
Ailem zaten yok yanım da ama bikac çevrem vardı onları da silmek zorunda kaldım..
En yakınlarım çifter çifter doğurdu ben negatifi aldığım zamanlar da..
Çok fazla şey var yazsam yarını bulur ama biliyorum hiç bir şey yazmasam sende beni çok ama çok iyi anlarsın...
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim emek veren herkesi sevindirsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Duana tüm kalbimle amiiin diyorum canım seni de hatırlamaz olur muyum çok dertleştik unutur muyum hiç seni gördüm de yazdım zaten buraya yazdıklarını okurken hissettim yaşadıklarını zaten başımızdaki şey aynı rabbim yardımcımız olsun.sen de orsa koronadan ötürü başlayamıyorsundur tedaviye
Sor canım istediğini sor bana bildiklerimi yazarım. Şöyle söyleyeyim benim canım pek tatlıydı tedaviden önce ilk tedavide eşim yaptı iğneleri ve canım acıdı yalan değil sonra bir cesaret ben yaptım ve hissedilmeyecek kadar çok az acıdı ona acı bile denmez düşün ki ben iğne görünce tansiyonu düşen biriyim aşılamaya göre daha fazla iğne kullanıyorsun günde 2 iğne sonra 3 iğne falan ama bu herkeste böyle olmuyor her bünyeye farklı doz ilaç uygulanıyor benim için en zor yani tüp bebeğin embriyo oluşum aşaması çünkü benim sorunum kalitesiz embriyo yaşıma ve yumurta rezervinin çok iyi olmasına rağmen beni psikolojik olarak o aşama çok yoruyor başka da bir zorluğu yok iğne açısını hiç düşünme oralar en kolay yani tedavininCanim insallah sanada nasip eder rabbim daha fazla aratmaz. Tup bebek süreci cok mu zor asilama gibi degilmi biraz anlatirmisin cokmu igne vuruluyo bilmedigim icin soruyorum canm
Ben temmuzda başlayacaktım canım ama durum ne gösterir bilmem bu virüs biter mi ki inşallah bu son tedavimiz olur pozitif olur daEvet canım benim..
1 Nisan da 3. Tedaviye başlayacaktık iptal oldu korona dan dolayı...
Yine aynı zamanlarda mi tedavi olacağız yoksa canım.. inşallah bu kez birlikte positif alalım.. yıllardır çok yıprandık çok üzüldük... allahım yardım etsin hepimize...
Ben temmuzda başlayacaktım canım ama durum ne gösterir bilmem bu virüs biter mi ki inşallah bu son tedavimiz olur pozitif olur da
6 yıllık evlilik bir sürü tedavi
3 başarısız tüp bebek
Kızlar yemin ediyorum okurken gözlerim doldu. 2 yıllık mücadele 2 başarısız deneme de ben de var. Yürekten hissettim okurken aynı hisleri. Biraz önce işten biri aradı nöbet gününü değiştirmek istedi, bebeğine bakacak birini bulamamış kendi gününde. Tamam dedim sorun değil zorda kalmışsın. Sen bilmezsin çok zor oluyor bu işler dedi. Yerime başkası olsa beter ol derdi de ben demem. İçime bi yumru oturdu, yutamıyorum sanki. Oturmuş keyifle film izliyordum, kapıdan kovsak damdan giriyorlar Valla şuan başka ne desem boş. Rabbim size bana hepimize en kısa sürede nasip etsin inşallah. Şu mübarek günde kabul olur belki dualarımız.Ben seni yıllardır takip ediyorum bilmiyorum beni hatırlar mısın..?
Birlikte beklediğimiz zamanlarda oldu.. birbirimize destek olduğumuz zamanlarda..
Benim 5 yıl oldu.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Negatifi aldığımda tüm dünya başıma yıkıldı..
2. Kesin olur artık hiç bir sorun yok diye yaptırdık tüp bebek tedavisini malesef yine negatif oldu... iğneden korkan ben şu cümleyi söyledim keşke olsa da 9 ay hergün iğne vursam her tarafım mosmor olsa keşke emeklerim heba olmasa... keşke .. tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..
Ama aglayamiyorum... ağlamamak için sıktığım çenemin acısını taaa kalbimde hissediyorum... sabahları uyandığımda dişlerim sızlıyor.. kimse ile görüşemiyorum...
Ailem zaten yok yanım da ama bikac çevrem vardı onları da silmek zorunda kaldım..
En yakınlarım çifter çifter doğurdu ben negatifi aldığım zamanlar da..
Çok fazla şey var yazsam yarını bulur ama biliyorum hiç bir şey yazmasam sende beni çok ama çok iyi anlarsın...
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim emek veren herkesi sevindirsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Bence de ilk denemede olabilirsin cnm cok heyacanli umut dolu bir surec. Ben Medicana Beylikduzu istanbulda yaptirdim evime cok yakindi ve calistigim icin fazla izin alamiyordum o yuzden orayi sectim ve cok sukur memnun kaldim. Drum Prof Selman Lacin cok bilgili hersey sana aciklayarak duzgun anlatan bir doktordu youtubeden onun videolarini izleyerek gitmistim. Hepiniz icin dua etmeye devam edecem bak gor bir kac ay sonra ikili uclu test flanla ugrasiyor olacaksiniz ve en cok cinsiyetini de merak edeceksiniz insallahYaaa ne güzel enerji oldu buben 35 yaşındayım bana da çift emriyo nakli yapılacak mayısın 24 u gibi adetle başlıyoruz. Çok ümitliyim doktor şansın %50 olduğunu söyledi ama nedense ilkinde olur gibi düşünmeden edemiyorum. Nasıl bi sürecti sizin icin. Hangi merkezde yaptırdınız . Öyle çok soru var ki kafamda
Caniiimmmmm. Sen hep yazsana valla öyle iyi geldi ki okuyunca öyle de ihtiyacımız var ki anlatamam. İnşallah öyle olur hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua et bize. Önerdiğiniz doktoru da izlicem youtubdan. Çok video izledim ama hiç yeterli olmuyo sürekli izleyesim geliyor . Küçük çocuk görüp sevmek istiyorum sonrası çok üzücü oluyor gerçekten. Neden benim yok diye. İnşallah dediğin gibi benim de hissettiğim gibi ilk seferde olur.Bence de ilk denemede olabilirsin cnm cok heyacanli umut dolu bir surec. Ben Medicana Beylikduzu istanbulda yaptirdim evime cok yakindi ve calistigim icin fazla izin alamiyordum o yuzden orayi sectim ve cok sukur memnun kaldim. Drum Prof Selman Lacin cok bilgili hersey sana aciklayarak duzgun anlatan bir doktordu youtubeden onun videolarini izleyerek gitmistim. Hepiniz icin dua etmeye devam edecem bak gor bir kac ay sonra ikili uclu test flanla ugrasiyor olacaksiniz ve en cok cinsiyetini de merak edeceksiniz insallah
He canım ya valla bir biz kaldık eskilerden inşallah daha da fazla kalmayız :) aynı zamanlarda başlayıp pozitif görürüz inşallah ya rabbiiim:)Sanırım benimde temmuz ağustosu bulur canım ..
Dün aradım merkezi tedavilere henüz başlamıyoruz dedi sekreter.. ne zaman başlanır bilmiyoruz dedi.. siteden takip edip yeni randevu alabilirsiniz tekrar başladığında dedi...
Sanırım eski üyelerden bir sen bir ben kaldık..
Arkadaşların hepsi doğurdu bile...
Artık bizimde sıramız gelmiştir inşallah RABBİM bizede nasip eder.. yıllardır çok emek verdik sonumuz güzel olur inşallah...
Bu son olsun diyelim inşallah bu son olsun
Ya bem şimdi bir şey derdim o kişiye de banlanmaktan korkuyorum ona ne sen bilmezsin çok zor falan. Sen de bizim gibi başarısız sonuçlanan tedavilerden geçmişsin canım inşallah bize de nasip eder rabbimKızlar yemin ediyorum okurken gözlerim doldu. 2 yıllık mücadele 2 başarısız deneme de ben de var. Yürekten hissettim okurken aynı hisleri. Biraz önce işten biri aradı nöbet gününü değiştirmek istedi, bebeğine bakacak birini bulamamış kendi gününde. Tamam dedim sorun değil zorda kalmışsın. Sen bilmezsin çok zor oluyor bu işler dedi. Yerime başkası olsa beter ol derdi de ben demem. İçime bi yumru oturdu, yutamıyorum sanki. Oturmuş keyifle film izliyordum, kapıdan kovsak damdan giriyorlar Valla şuan başka ne desem boş. Rabbim size bana hepimize en kısa sürede nasip etsin inşallah. Şu mübarek günde kabul olur belki dualarımız.
:)))) yazma canım ben anladım, aynıları benim de içimden geçti. Amin canım inşallahYa bem şimdi bir şey derdim o kişiye de banlanmaktan korkuyorum ona ne sen bilmezsin çok zor falan. Sen de bizim gibi başarısız sonuçlanan tedavilerden geçmişsin canım inşallah bize de nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?