- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
Merhaba insallah hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşuruz Şöyle anlatayım bende ilk tüp bebek denememi devlet hastanesinde yaptırdım ve o kadar pişmanımki keşke direkt özele gitseydim devlet hastanesinde gördüğüm tavır o kadar kötüydüki mesela tedaviye baslıyosun ama ilk başlarda cahillik oluyor ve doktor asla sana açıklama güleryüz göstermiyor ama özelde A dan Z ye herşeyi anlatıyor doktorlar hemşireler bir kere kafadan rahat oluyorsun bide bu açıdan düşünmek lazım devlette daha az para harcıyosun evet ama özeldeki gibi ilgilenmiyorlarTemennim o canim insallah tedaviye baslamadan kendim kalirim. Cunku o igneler gercekten insani mahvediyom bide tup bebekte daha agir ilaclar kullaniliyormus.. bakalim ne olucak.. hakkimizda hayirlisi. Bu zamana kdr bende özele gidiyordum 2 doktor degistirmistim gene ozele gidiyodum. Sonra baktim bi seyden anladiklari yok. Özel ya sadece para peşindeler.. canim cicim diyerek kendilerine çekiyorlar. Hatta özelde ilk asilamami oldugumda doktor cok zorlanmisti yaparken. Ordan anladim bundan bisey olmaz dedim. Sonra umuttepe hastanesinde profösör buldum devlete gidicem dedim sonucta prof. Dr. Bu konu uzerine bide.. 4 5 aydir devlete gidiyorum ve özele yedirdigim paralara acıyorum..