Tüp bebek de tutmazsa...

Bu embriyo dediginiz dölleme surecimi oluyor peki.

Ben de cok kez hesaplarimi kapatmak istedim. Unlulerin bile cocuklu fotograflari dusuyo sayfama. Gorunce hep ozellikle sinandigimi dusunuyorum. 2 kuzenim hamileymis. Akraba grubundan paylastilar. Onlar adina sevindim ama sonra darisi sana olsun, dualarimiz seninle falan dediler. Iyi niyetliler ama ben mahvoldum. Sanki aciz hissettim. Dedigin gibi bir ben kalamiyomusum gibi hissettim. Aslinda hamilelik haberlerine uzulmuyorum, Allah daha cok nasip etsin, sadece bu yolda ayni derdi paylastigim insanlar hamile kaldikca ben iyice yalniz ve caresiz hissediyorum. Herkes ilerliyor da ben hep yerimde kaliyorum gibi. O yuzden sizlerle dertlesmek cok iyi geliyor. Birbirimizi tanimasak da varliginiz yalniz olmadigimi hissettiriyor

Kesinlikle bende aynı duyguları hissediyorum çevremde hamile kalamayan biriyle dertleşiyorum sonra Bi bakıyorum hamile kalmış ben yalnız kalıyorum şu an çevrende konuşup içimi acacagım kimse kalmadı çok şükür hepsi hamile o zaman diyorum heralde benim hiç olmayacak kendimi hiç hamile hayal edemiyorum hiç kucagıma alamayacakmışım gibi... Allah hiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın

Anladim canim. Ya pek bilgim yok bu konu hakkinda suan bitek asilama denedm 3 defa. Tupe yeni gecicez nasipse.. internettende izlemedim daha hic tup bebek surecini.
Youtuba tüp bebek videoları yazınca birşey çıkıyor hepsini izledim . En azından kendine dair bilgin oluyor sorun neyse ona göre kendine yüzdelik bi pay veriyorsun.

Ben üye olana kadar bunalima girmiştim sonra gördüm ki benim gibi kendini yalnız hissedenler de var. Bide sosyal medyayı kapatmama yaradı buraylar ilgileniyorum. Hiç eksikliğini hissetmiyorum. Hatta canım sıkılmiyo mutlu hissediyorum.

Çevremde hiç sebepli veya sebepsiz infertilite sorunu yaşayan tanıdığım olmadı. Çok da kalabalık bir yerde çalışıyorum, çok gelen giden oluyor. Yaşları ne olursa olsun, evlenen tüm arkadaşlarım, ki çoğu arkadaşım 30-35 civarı evlendi, kısa sürede çocuklarını yaptı, ya da ben artık çocuk istiyorum diyen bakıyordum bir kaç ay sonra hamile. Ailemde de hamile kalamamak değil kalmak sorundu, çocukken bir sürü istenmeyen gebelik muhabbetti duyardım, korunsalar bile hamile kalmaktan yakınırlardı. Hiç aklımın köşesinden bile geçmezdi böyle bi sorun yaşayacağım. İlk başlarda büyük şok yaşadım, kendimi lanetlenmiş gibi hissettim, çok uzun süre ne günah işledim de cezalandırıyorum diye düşündüm. Çok beddua aldığım bir işim var maalesef, çok söylemişlerdir yüzüme çoluğundan çocuğundan çıksın diye. Bazen diyordum birinin bedduası mı tuttu. Artık bunların hiçbirini düşünmüyorum sebep de aramıyorum. Bazen tüm bunlar kabusmuş uyanıvercekmişim gibi geliyor. Ama böyle düşünmek sadece işimizi zorlaştırıyor. Yaşanacak ola yaşanıyor ve hepimiz için çok çok çok zor biliyorum ama bigün bitecek.

Ay öyle dedikten sonra bakmasaydınız keşke onun yerine nanköre bak.Evet ben bilmem o yüzden sana yardımcı olamam başının çaresine bak deseydiniz

Yanlış anlamazsanız İşinizi çok merak ettim sakıncası yoksa söylermisiniz ? Haciz memurluğu geliyor aklıma

Cnm hic korkma 2 kere aşılama 1 tüp bebek negatifim var.Aşılamalar gereksiz değil bazı tüp drları doğal süreci direkk atlamak istiyorlar hatta hsg yaptirmadan tüp bebek başlayan cok ünlü drlar var.Ama bence bu aşamada yapilan tüm tedaviler hep yararlı oluyor.Ben ve esimin hic bir problemi yoktu ama ilk gittigimiz de bize kusur buldu ve hemen tüp yapalim diye tutturdu.Sonra uni hastanesine gittik her sonuç iyi çıktı iste aşılamalar olmadı kısmet hersey güzelken hemde.sonra tup bebek tutmadı.ama sonraki ay kendiliğinden oldu 8. Haftada kalbi durdu kismet.Ara verdik kendimize gelelim dedik bebek kendiliginden geldi.insallah seninki hemen gelir.

İş arkadaslariyla ben birsey paylaşmadım hatta bana tepkide verdiler ama şimdi iyiki paylaşmadım diyorum kadinlar daha acimasiz olabiliyor.

Konu cok ilerlemiş kendini ferah tut. Zor süreç maddi manevi olarak hazir olman gerekli özellikle kullandığın ilaçlar seni psikolojik olarakta etkileyebilir destek alabilirsin.Kendine iyi bak.

Yanlış anlamazsanız İşinizi çok merak ettim sakıncası yoksa söylermisiniz ? Haciz memurluğu geliyor aklıma
Benzer bişey canım maalesef. Kamuda denetçiyim ben. Ne kadar istemesek de sıklıkla işletmelere ceza yazmak hatta onları mühürlemek zorunda kalıyoruz. Suçsuz olmuyorlar ama hiç hoşlarına gitmiyor tabiki. Bizim insanımız hem suçlu hem güçlü olmayı çok seviyor. Kısa bir dönem Avrupa’ya görevli olarak gönderildim onlarda hiç böyle bişey yok, kurallara uyuyor herkes. Ama biz hem para İçin insanlara zarar verecek şeyler üreterek, satarak onları zehirlemeyi sonrada işini yapan memurlara hakaret, tehdit ve beddua etmeyi marifet sanıyoruz. Böyle insanların bedduası tutar mı sanmam ama yine de duymak hoş olmuyor. Zaten insanlara böyle zehirleri yedire yedire doğurganlığı azalttılar ya.

Temennim o canim insallah tedaviye baslamadan kendim kalirim. Cunku o igneler gercekten insani mahvediyom bide tup bebekte daha agir ilaclar kullaniliyormus.. bakalim ne olucak.. hakkimizda hayirlisi. Bu zamana kdr bende özele gidiyordum 2 doktor degistirmistim gene ozele gidiyodum. Sonra baktim bi seyden anladiklari yok. Özel ya sadece para peşindeler.. canim cicim diyerek kendilerine çekiyorlar. Hatta özelde ilk asilamami oldugumda doktor cok zorlanmisti yaparken. Ordan anladim bundan bisey olmaz dedim. Sonra umuttepe hastanesinde profösör buldum devlete gidicem dedim sonucta prof. Dr. Bu konu uzerine bide.. 4 5 aydir devlete gidiyorum ve özele yedirdigim paralara acıyorum..

Haksız yere yapılan beddua tutmaz içinizi sıkmayın

Yani biraz etik anlayışı gerekli umuttepede dr.Emek Bey vardı iyiydi digerlerini bilemem.özelden özele fark var gecen burdan bi arkadaş kese görmeye gittiğinde ayrica muayane parası vermişti. Tecrübeli olması cok önemli. Birde ne olursa olsun senin aklina yatacak cok dr degistirmekte vakit kaybı.saglikla gelir ins. Yavrun.tüp bebekte yumurta uyaruci ilac biraz daha fazla yanina bir igne cabuk catlamasjn diye veriliyor birde kortizonlu bir ilac var cok korkma tabi hormon ilaçları hepsi agir gelebilir bünyeye.progesteron hormonunu hiç hesaba katmiyorum o normalde de cok kullanılabilir.Tabi herkesin bünye durumları farklı.Ümitsizliğe kapilma.

Aynen canm emek bey suanki doktorumda. Bakalim neler olucak yasayip gorucez artik

Kızlaaaaaarrr son durum nedir sizlerde. neler yapıyorsunuz. Ben bugün hayıt suyuna başladım tüp bebek öncesi şans deneme turları geçen ay da soğan suyu yaptım.

Kızlaaaaaarrr son durum nedir sizlerde. neler yapıyorsunuz. Ben bugün hayıt suyuna başladım tüp bebek öncesi şans deneme turları geçen ay da soğan suyu yaptım.

Hayit otunu bende denedim canım..
Adetim gecikti.. normalde adetlerim düzenlidir.. jinekolog a gittim adet söktürücü verdi... inşallah sende bir problem yapmaz..
Dene istersen..

Hayit otunu bende denedim canım..
Adetim gecikti.. normalde adetlerim düzenlidir.. jinekolog a gittim adet söktürücü verdi... inşallah sende bir problem yapmaz..
Dene istersen..
Bende ocak ayından sonra bi gariplik oldu. Aşılama yapmıştık 30 güne çıktı adet döngüsü. Önce 28 gündü. Bu adetim de çok garip oldu ilk önce 1. Gunde kahve damla leke geldi. Sonra 3 gün normal adet oldu bugün yine siyaha yakın kahve damla şeklinde oldu. Her ihtimale karşı Kan testi yaptık negatif çıktı. O yüzden baslayayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…