- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
Eşimin sperm sayisi düşük canım 1 milyondu şuan 8 milyonSizin sorun ne canım ?
Morfoloji falan normal mi canım benim eşimin de 8 milyondu 5 milyon olduEşimin sperm sayisi düşük canım 1 milyondu şuan 8 milyon
benimde amh düşük yaşıma göre
Canım kimseyi kendinle yada eşinle kıyaslama lütfenMorfoloji falan normal mi canım benim eşimin de 8 milyondu 5 milyon oldu
Bende tüp bebek şartları için bi kez daha aşilama yaptırmam gerekti ama bu olaylardan sonra beklemedeyiz tabi iki kere aşılama yaptırdım aslında öncesinde sperm dna hasar tespiti yaptırmak da istiyoruz bakalım kısmetBende durum aynı sebepsiz infertilite. 3 yılilk evliyim ve hiç korunmadik. Olmuyo bi türlü. Bu ay denicez bakalım
Çok araştırdık canım merkezimizi insallaj doğru tercih yapmışızdırCanım kimseyi kendinle yada eşinle kıyaslama lütfen
Nasibinde ne varsa onu yaşarsın
Umarim ilk denemen de tutar doktor seçimi gerçekten çok önemli iyi bi doktor bul
Keşke bende diyorum ilk baş bahçeci ye gitseydim diğer yerlerde oyaladilar hep
Merkezi laboratuvarı güzel yerleri seç lütfen
Peki hangi merkez konuştunuz mu muayene oldun muÇok araştırdık canım merkezimizi insallaj doğru tercih yapmışızdır
Bende tek aşılama var özelde ocak ayıyıydi ama olmadı şimdi yine özelde tüp bebek bu ay mayısBende tüp bebek şartları için bi kez daha aşilama yaptırmam gerekti ama bu olaylardan sonra beklemedeyiz tabi iki kere aşılama yaptırdım aslında öncesinde sperm dna hasar tespiti yaptırmak da istiyoruz bakalım kısmet
Onu ben de içirdim de ise yaramadı
Oldum canım Antalya gelecek tüp bebek merkezi doktorumuz batu aydınuraz Bülent tıraş ve Hakan satırogluyla falan çalışmıs Antalya memorial kurulurken gelip sonra bu merkeze geçmiş yani iyidir diye düşünüyorum tecrübeli gibi baya :)Peki hangi merkez konuştunuz mu muayene oldun mu
Sorma neler içtik nelerbi yorumumda fare zehiri iyi geliyor deseler hic düşünmeden içerdim demiştim. Onu hatırladım . Hala aynı düşüncedeyim
İnsllah canım olumlu olur ben inanıyorum ilk denemede tutacak allahın izniyle hislerim kuvvetlidirOldum canım Antalya gelecek tüp bebek merkezi doktorumuz batu aydınuraz Bülent tıraş ve Hakan satırogluyla falan çalışmıs Antalya memorial kurulurken gelip sonra bu merkeze geçmiş yani iyidir diye düşünüyorum tecrübeli gibi baya :)
İnsallah canım içim içimi yiyor inan rabbim hepimizin yüzünü güldürsünİnsllah canım olumlu olur ben inanıyorum ilk denemede tutacak allahın izniyle hislerim kuvvetlidir
Aynen oyle ben de hissediyorum. 2 asilamadan sonra tub bebeğe gectik simdi transfer surecteyim. Cok korkuyorum. Dua ediyorum. Umidim car ama cok degil cunku olmasa dunyanin yikilir. Allahtan. insaAllah bu mubarek Ramazanda hepimiz guzel haberler alacagizBen de 2 negatif aşilama gecirdim. Ben de ayni endiseyi taşiyorum. Olmazsa yikilirim gibi geliyo. Senin en azindan kimyasal da olsa biseyler olmus. Benim bebege yakin hic tecrubem olmadi. 4 yildir deniyoruz. Bi ara adenomyozis teşhisi kondu. 3 ay gecici menopoz tedavisi gordum. Sonra duzelme var dedi doktorum ve aşilama yapti. 2 guzel yumurtam vardi ve buna ragmen tutmadi. O kadar dua etmistimki.. icimden bu kadar duayla olmazsa artik hic olmaz heralde dedim. Simdi umutsuzlugun dibindeyim. Yetmiyomus gibi bir de etrafimda benim gibi hamile kalamayan arkadaslarimin teker teker hamilelik haberlerini aliyorum. Onlar adina sevinirim tabi ama kendi adima daha da umutsuzluga kapiliyorum. O yuzden yazini okudugumda icimdeki sese tanidik geldin. Insallah ilerde bu yazdiklarimizi okurken yanimizda cocuklarimiz olur da güler geçeriz bu endişeli hallerimize. Insan kendi gibi problemlere sahip olan insanlarla dertlesmek istiyor. Baskasi bizi anlayamiyorki
Yaaa ne güzel enerji oldu bumerhaba canlar burada yazan tum arkadaslar yaslari 40 gelmemis ve dogal olarak cocugumu hic olmazsa korkusu yasiyor bende sizin gibi gunlerdir kendi basima aglayarak gecirmistim Ilk tup bebek tek carem oldugunu ogrendigim zamandan beri uzuntuden kendimi yiyip bitirmistim yasim 38di. Sizin yazdiginiz tum hisleri yasadim ailemden uzak yabanciyim pek dertlesecek yakinim da yoktu. Her hamile haber almak, sosyal medya cocuklarina resimlerini nerdeyse her gun paylasan sahisler, cocugun yok mu sorular, ofise gelen bebisler onlari sevmek icin kucagima aldigi an bir guzel koklayip opmek istesem de yapamamak ve icim hic acimiyor gibi davranmak, yeni dogum yapan birilerine bebek giyisi almak, kayinvalidemin ara ara sormak isteyip ben uzulmesin diye soramadigini ama ufaktan ip ucu vererek artik yasin geciyor insallah yakinda bebegin olur gibi yorumlar o kadar cok seylere kendime uzuldum ki yazsam bitiremiyorum. Internetde tup bebekle ilgili hersey arastirdim ve yasima gore basari orani gordukce umutsuza kapilyordum hic olmazsa kiz kardesime bana yumurta donasyon olmasini bile istemistim daha tup bebek denemeden bunlari dusunmeye baslamistim. Neyse ki tum cesaretimi topladim ve basladik tedaviye ve cok umutlu olmaya basladim cunku yumurtam vardi rahim iyidi 4 tane blast olustu. Ilk transferim 2 tane koyuldu maalesef negatif oldu bir gun agladim ama umudum hep vardi kalan 2 tane dondurulmus embriyolara 3 ay aradan sonra transfer oldum ve ikiz kizlarim geldiYani mucize gibi birseydi cok az kisi ile paylastim ve hale de bilmeyen akrabalar var allahin izinle dogunca da yavrularimin resimi oyle her yerde paylasmak asla ve asla istemem. Demek istedigim su ki hissetigiz hersey normaldir ve asla kendiniz fazla yipratmayin merakli kotu niyetli insanlara cevabini ver ve asla pes etme. Her duamda allahim ne olur isteyen herkese nasip et diyorum cunku biliyorum ne kadar zor oldugunu kendim gecirdim tum hisslerimle. 2020 yil icinde hepiniz hamis kalip konunuz bebislere hastane cikis , besik flan konusacaksiniz insallah
Yaaa çok üzüldüm insallah bu kez olacak. İstanbulda bahceci çok iyi bu iste. Benim ilk denemem olacak bizde şimdilik bi sorun gözükmüyor ay inşallah hepimizin olur bu sene kucağımz fazla fazla dolar aminBenim deneme sayımı duysanız şok olursunuz 7 deneme
5 deneme hiç tutmadı 1 deneme kimyasal oldu son deneme 10 haftalik kalbi durdu malesef
Bizim erkek faktörü benim de yaşıma göre amh düşük 2 şuan 27 yaşındayım
Hayır doktorlar hiçbisey demedi bize doktorlar yüzde yüz tutar dedikleri halde tutmadı doktor seçimi gerçekten önemli ben bursa dan İstanbula gittim iyikide gitmişim
Olsun da sağlıklı bi şekilde . Zehire de razıyız ah ah neler cektiriyorlar sıpalar bizeSorma neler içtik neleradam zehirlenecekti
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün canım insllah ilk denemede tutar senin denemen nerde olcakYaaa çok üzüldüm insallah bu kez olacak. İstanbulda bahceci çok iyi bu iste. Benim ilk denemem olacak bizde şimdilik bi sorun gözükmüyor ay inşallah hepimizin olur bu sene kucağımz fazla fazla dolar amin
Gebeliklerden sonra en az 6 ay korunun diyorlar korundunuz mu?Ah ne güzel yazmişsin öyle.. tam duygularimi anlatmişsin. Tüp bebek tek son çaremmiş gibi hissediyorum o da olmazsa demekki cocugum olmaz diye dusunuyorum yaşim 25 eşiminde 33 oldu 3 senelik evliyim ikimizinde degerleri guzel diyor doktorlar bi sikinti gozukmuyo diyolar ama bilmiyorum 2 kez kendiligimden tedavisiz hamile kaldim ama bidaha olmadi.. asilamalarin hic biriside tutmadi. Amh 2.6 simdi bende korkuyorum en son asilamami 2 ay once yaptirdim biraz vucudum dinlensin diyorum hemde şu corona geçsin oyle giderim bidaha doktora tüp bebek icin diyorum ama korkuyorum corona bitincede hemen gitmem diyorum eşim bi an önce gidip tüpüşümüzü alalim diyor :) tabi tutarsa. Tutmazsa o da yıkılır bende.. cocukları çok seviyoruz ve bizimde bi cocugumuz olsun cok istiyoruz hakkimizda hayirlisi şu mubarek gunlerde insallah dualarimiz kabul olur hepimizin
Yok canim 1 ay korunsan yeterli dediler bana cunku bi kurtaj gecirmedigim icin.Gebeliklerden sonra en az 6 ay korunun diyorlar korundunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?